•Deel 6♡

2K 56 13
                                    

Hij zucht bijna onhoorbaar. "Laten we opnieuw beginnen." Alsof het de normaalste zak van de wereld is, steekt hij zijn hand uit. "Hoi, ik ben Jax."

Vol ongeloof kijk ik hem aan. Ik voel een kriebel in mijn buik. "Opnieuw beginnen?" Vraag ik verbaasd. "Wie de fuck denk je wel niet wie je bent?!"

"Zoals ik al zei. Ik ben Jax."

Ik negeer zijn uitgestoken hand en loop naar buiten. Met een harde klap gooi ik de deur dicht.

In de onweer en harde regen loop ik naar Layla.

Pov Maddison
Het is al zeven uur. Wat hou ik toch van studiedagen. De wind waait door mijn haar. Snel loop ik door. Ach wat maakt het uit, ik ben toch al helemaal doorweekt. Aan het eind van de straat is mijn huis. De deur gaat open. Er loopt iemand naar buiten. Is dat Emma? Welke gek gaat er nu naar buiten. "Emma?!" Probeer ik te roepen maar mijn stem vervaagd door de wind. Snel loop ik door. Als ik bij de deur aankom is Emma al weg. Ik open de deur en loop naar binnen.

De warmtevlaag valt over me heen.
Ik doe mijn jas uit en schop mijn schoenen uit. Als er iemand over valt is dat niet mijn schuld. Zuchtend loop ik naar de woonkamer. Eline en Ralf? Hoe heet die gast ook alweer? Ral- Randy?  Rael? Raf, Raffi. Rafa. Rafael? Dat was het! Rafael! Ohja. Eline en Rafael zijn druk aan het paten. "Eline, waar is Emma heen?" Vraag ik en loop naar binnen.

"Volgens mij naar Layla." Ik kijk haar raar aan. "In deze storm? Oké.."

Die andere gozer komt binnen. Hoe heette hij ook alweer? "Jax?!" Roept Eline. Ohja dat dus. Ze rent naar hem toe en geeft hem een knuffel. Wacht, ze kennen elkaar al?

"Jullie kennen elkaar al..?" Vraag ik verward.

"Ja." Ik glimlach. Dit gaat awkward worden..

Pov Emma
Ik bel aan. Na een tijdje wordt de deur geopend. "Emma? Meis je bent kleddernat, kom snel binnen." Snel loop ik naar binnen.

"Huil je?" Ondertussen stromen de tranen over mijn wangen. "Nee."

"Ach kom hier." Layla trekt me in een knuffel. "Wat is er gebeurd?"

"Z-Ze zijn terug en wonen b-bij ons." "Wie?"

"Twee van de gozers van de ontvoering."

Ze slaat een hand voor haar mond. "Nee." Ik knik. "Als je hier wil blijven kan dat, dat weet je." Ik glimlach. "Dank je Lay."

"Wil je iets te drinken? Koffie?" Vraagt ze lief.

"Ah man, ik kan wel wat sterkers gebruiken." Ik veeg de tranen weg.

"Weetje, er is een feestje bij Bart, we kunnen erheen gaan." "Bart? Hij is de beste vriend van Lars, ik heb dus echt geen zin om hem te zien. Maar ik heb wel zin in een feestje en een avond waarin je alles even vergeet."

Layla lacht. "We gaan wel gewoon, en dan vermijden we Lars." Ze kijkt op haar horloge. "Nou tjop-tjop naar boven. Jij gaat douchen en daarna kleden we ons om."

"Maar ik heb geen kleding bij me."

Ze duwt me richting de trap. "Dat is geen probleem, mi kleding su kleding."

Lachend loop ik mee naar boven. Eenmaal in haar kamer gooit ze een jurkje naar me toe. "Ik weet welke je leuk vindt." Zegt ze.

"Ach, dank je." Ik blaas haar een handkusje toe. "Je bent de beste." "Weet ik." Lacht ze.

Na ik klaar ben met douchen, kleden we ons om. "Klaar voor?" Vraagt Layla

Ik kijk haar aan.."Ben ik ooit niet klaar voor een feest?" Layla lacht. "Let's go."

Ontnomen!! (Deel 2)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora