•Deel 4♡

2.3K 57 41
                                    

Als je je af vraagt waar deel 3 is, die heb ik verwijderd XX

We zijn 6 maanden later en Finn en Casper zijn verhuisd.

Pov Emma
Woedend storm ik op hem af. "Hey bloempje." Hij wilt me zoenen. Maar ik sla hem al in zijn gezicht.

"What the fuck, Em! Waar was dat voor!" Roept hij boos naar me.

"Klootzak." Sis ik naar hem.

"Wat is er gebeurd?"

"Denk je dat ik het niet weet?" "Wat niet?" "Doe niet zo schijnheilig, het staat zelfs op fucking internet!"

"Wat?" Vraagt hij verbaasd.

"Dat je met die hoer hebt zitten zoenen!" "Hoer?" "Sascha." Lars schrikt duidelijk. "Em, je weet dat ik van je houd. Het spijt me, ik was dronken."

Een lach verlaat mijn mond. "Dat is geen excuus, het is over." Boos loop ik weg. Iedereen kijkt ons aan. "Wacht, tulpje. Wacht nou." Lars houdt mij tegen. Ik duw hem weg. "Rot op! En die koosnaampjes van je zijn misselijkmakend." Met een harde knal gooi ik de deur achter me dicht.

Na een tijdje lopen kom ik thuis aan. In drie minuten tijd ben ik al zeven keer gebeld door Lars. Ik zucht. Klootzak. Terwijl ik de deur open komt Damian aan. "Hey Em." "Hoi." Mompel ik en laat de deur voor hem open. Eline zit aan de tafel een boek te lezen. Ik pak wat drinken en ga zitten. Eindelijk rust. Maar die rust wordt al snel verstoord.

"Emma!" Roept Maddison. Ze loopt de kamer in. "Is het uit met Lars?" Gelijk kijkt Eline op.

"Hoe weet jij dat nou weer?" vraag ik verbaasd.

"Dat stuurde Sascha." "Ohja, natuurlijk Sascha."

"Ach meis, als je troost wil, kan je altijd komen."

"Ik hoef geen troost, ik ben degene die het uit maakte." "Jij?" "Ja." Maddison kijkt me geschrokken aan. "Oei, dat zal niet goed zijn voor zijn reputatie zijn."

"Zijn reputatie is een klootzak zijn. Erger wordt het denk niet."

"Maar wel een knappe klootzak."

Ik kijk Eline aan. "Zei je dat nou echt over mijn ex?"

"Dat maakt hem niet minder knap."

"Nou, je mag hem hebben." Ik zucht. "Innerlijk is toch belangrijker dan uiterlijk."

"Maar het eerste wat mensen zien is je uiterlijk."

"Ja, maar als domme trut kom je niet ver." Maddison lacht "Ik weet dat je nu Sascha bedoeld. Maar zij is ook niet knap." "True."

"Ze is wel knap." Mengt Damian.

Geschokt kijk ik hem aan. "Ze is fake."

Damian lacht. "Geen zorgen, jij bent knapper." Ik glimlach. "Morgen single ladies night!" Roept Maddison.

"Bedankt dat ik ook mee mag." Maddison kijkt Damian lachend aan. "Jij bent ook een lady."

"Dank je, nu voel ik me echt beter. Maar morgen komen de nieuwe homies." "Morgen al?" "Ja, dus we moeten nog veel opruimen."

"Huiskamer claim!" Roep ik. "Shoot." ik kijk Maddison grijnzend aan. "Ha." "Dan doe ik wel de keuken." Moppert Maddison. "Alhoewel, ik wil ook wel de jongens kamer doen." Ze kijkt Damian aan.

Hij schudt zijn hoofd. "Naha, verboden voor meiden."

"Op naar de keuken dan maar." Eline lacht. "Ik help wel in de keuken."

~

Ik gooi de kussens op de bank en kijk de kamer rond. Toch ben ik wel trots op mezelf. Alles is zo schoon en netjes. Ik wed dat het na een week weer een puinhoop is. Achja. Voor de nieuwe homies. Lachend loop ik de kamer uit. Als ik de keuken in kom zie ik net hoe Maddison en Eline zuchtend op een stoel vallen.

(Oké, was even vergeten hoe ik kussens moest spellen. Eerst spelde ik keusens maar dat zag er raar uit. Dus ik typte keuzens en dat zag er ook raar uit. Toen zocht ik het op en kwam erachter dat het kussens is)

"Het is al elf uur 's avonds." Zucht Maddison. "Een uurtje schoonmaken is toch niet zo erg, assepoetser?" "Shut up!" Ze gooit zo'n schoonmaak doekje naar mijn hoofd, die ik opvang.

"Emma, jij mag vaker schoonmaken. Het ziet er netjes uit." "Dank je maar nee."

"Ik ga naar bed." Mompelt Eline. Ze staat vermoeid op. Maddison knikt instemmend en Damian mompelt een "Ja." Ik ben ook best wel moe. Nadat ik mijn tanden heb gepoetst en mijn haar heb gekamt stap ik in bed. Het is lekker warm en- er wordt een kussen op mijn hoofd gegooid.

"Maddy!" Roep ik. Ze kijkt me onschuldig aan. "Oeps." Ik pak de kussen en gooi terug. Maar omdat ik niet kan gooien komt de kussen tegen Eline aan. En zo ontstaat er een kussengevecht..

"Ik dacht dat jullie wilde slapen" Damian staat in de deur opening. Hij wil naar binnen lopen. "Ho! Één stap over die drempel en je gaat eraan." Roept Maddison. Gelijk richten we al onze kussens op hem. Damian stapt langzaam over de drempel. Binnen één seconde krijgt hij drie kussens naar zijn hoofd. "Ik kom hier niet voor een kussengevecht." Mompelt hij en kijkt de kamer rond. "Heeft iemand mijn mobiel gezien?"

"Beneden op de tafel." "Oh, thanks." Hij gooit de kussens terug en loopt naar beneden.

"Truste." Mompel ik. Ik trek de deken over me heen. Het duurt niet lang voor ik in slaap val.

~~

Ik word wakker van licht dat in mijn gezicht schijnt. 09:57 zie ik op de klok. Ulg. Gelukkig is het zatgerdag. Ik kleed me aan en loop naar beneden. "Goedemorgen!" "Hoi" mompelt Maddison. "Waar zijn Eline en Damian?" Vraagt ik. "Ik weet niet waar Damian is. Maar dit lag hier." ze geeft me een briefje.

Ben zo terug
Xx Eline

Er bestaat zoiets als whatsapp maar oké. Ohja, ik had haar geblokkeerd.
"Oh, het zal wel." Mompel ik.

Na een uurtje sta ik klaar. Mijn tas is ingepakt en ik heb mijn trainingspak al aan. "Ik ga, doei!" Roep ik. Ergens uit het huis hoor ik een zachte doei. Met een klap sla ik de deur dicht, de kou in.

Ontnomen!! (Deel 2)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن