22. BÖLÜM *FİNAL*

4.4K 172 17
                                    

UYARI! Hayatınızda böyle SMUT görmediğinize eminim!

Sehun diğerinin belinden tutarak kendine çektikten sonra usulca dudaklarına dokundu. Baş parmağı ile alt dudağın üzerinde gezinirken Luhan gözlerini kapatarak beklemişti. Sehun dudaklardaki parmakları yanağına getirerek sevdikten sonra kulağının altından ensesine getirdi. Kendine çekerek dudaklarını birleştirdiğinde Luhan'ın, omuzlarındaki ellerini sıkmıştı.

Sehun alt dudağı dişlerini arasına alarak emmeye başladığında Luhan'da onun üst dudağını elegeçirdi. Havasız kalana kadar devam ettiklerinde Luhan nefes nefese ağzını araladı. Sehun hemen dilini içeri sokarak minik eşinin diliyle buluştuğunda Luhan'dan bir inleme kazandı. Belindeki elleri kalçalarına kayarak pantalonun içine girdiğinde yumuşak poposunu avuçladı.

Luhan'ın poposunu sıkarken aynı anda sürtünmesi yetmezmiş gibi dilinide emerek miniği etkisiz hale getirdi. Luhan'ın dizlerinin titrediğini anladığında dikkatli bir şikeldi dizlerini kırdı ve yere oturdu. Luhan kucağına geçerek kasıklarının üzerine oturduktan sonra omuzlarından iterek uzanmasını sağladı. Üstünlüğü ele geçirirken kalçalarını sürtmeye başladı. Sürtünme dayanılmaz boyuta geldiğinde Sehun yuvarlanara diğerini altına aldı. Ellerini bulunduğu yerden çıkararak arasına getirdi.

Luhan'ın üzerindekileri yavaşça çıkartarak diğerini çıldırttıktan sonra kendi üzerindekilere yöneldi. İkiside çıplak kaldığında penislerini eline alarak sürtmeye başladı. Luhan başını geri atarak inlerken Sehun'un sırtına tırnaklarını geçirdi.

"Şimdi mi yoksa dönüştükten sonra mı boşalmayı tercih edersin?" Sehun kulağına eğilerek sorduğunda gözlerini açarak cevapladı.

"Dönüşünce, kalk üzerimden."

Sehun geri çekilerek dönüştüğünde Luhan'da yüz üstü döndü ve Sehun gibi kurt haline dönüştü. Ön patileri üzerine eğilerek kalçalarını kaldırdı. Kuyruğu meraktan sallanırken Sehun'da yaklaştı. Dışarıdan çiftleşme dönemindeki iki kurt gibi görünüyordu. Tek farkla, ikiside erkekti.

Sehun arka patileri üzerine kalktıktan sonra Luhan'ın arkasına geçti. Üzerine eğilerek kendini ileri iterken Luhan'ın deliğini bulmaya çalışıyordu. Birkaç deneme sonrası bulduğında içine girdi. Luhan ön patilerindeki tornakları toprağa geçirirken inledi. Sehun içinde ilerlerken zevkten delirmek üzereydi. Daha fazla dayanamayarak boşalırken insan haline geri döndü. Sehun'da ardından insan olurken Luhan'ın üstüne düştü. Hırıltılı nefes alırken terli bedenleri güneşten ışıldıyordu.

"Bu, bu-" Sehun cümleyi toparlamaya çalışırken kendini Luhan'ın yanına attı.

"İnanılmadı." Luhan cümleyi tamamladığında birbirlerine baktılar ve gülmeye başladılar.

"Deliriyorum sandım." Luhan devam ederken Sehun onu kendine çekti ve kolları arasına aldı.

"Daha fazla devam edebileceğimi sanmıyorum."

"Ama Sehun-ah, boşalmadın. Rahatsız değil misin?"

"Rahatsızım."

"Devam edelim. Normal olarak." Luhan sın kısmı kıkırdayarak söyledikten sonra ayağa kalktı.

En yakındaki ağaca giderek eğildikten sonra ellerini ağaca dayadı. Bacaklarını açarak deliğini gözler önüne sunarken Sehun ona yaklaştı. Belinden tutarak boynunu öptükten sonra diliyle yalayarak kalçalarını indi. Deliğine ulaştığında ilk önce dilini çevresinde gezdirdi. Yavaş yavaş içine soktuktan sonra Luhan'ı ıslatmaya başladı. Sağ elini Luhan'a uzattiğinde minik eşi çoktan emmeye başlamıştı.

innocent and naughty | hunhanحيث تعيش القصص. اكتشف الآن