12. BÖLÜM *SMUT*

10.8K 221 24
                                    

*UYARI! HARD SMUT bulunmaktadır. Ben kaldıramam, smut sevmem, rahatsız olurum derseniz direk bölümü atlayın.*

Sehun miniğini öpmeye devam ederken tekrar kucakladı. Suyu kapattıktan sonra lavabonun önüne geldi ve ıslak bedeni tezgahın üzerine koyduktan sonra havluyu alarak ıslak saçları kuruladı. Yeterli olduğunu anladığında havluyu bir köşeye fırlatıp attı.

Luhan minik elleri ile tezgaha tutunurken Sehun eğildi kasıklara öpücük bırakmaya başladı. Bir eliyle penisini çekerken şişkin başıyla oynuyordu. Penisi atlayarak toplarını ağzına aldı ve emerek çekiştirmeye başladı. Dişlerini hassas deriye sürterek bıraktıktan sonra penisinin kızarmış başına dil darbeleri attı. Başındaki yarıkta dilini gezdiriyor, yarısına kadar ağzına aldıktan sonra geri çıkarıyordu.

Luhan başını aynaya yaslamış kendini daha çok iterken penisini kökünden başına kadar yaladı ve ağzına alarak emmeye başladı. Luhan kendinden geçmiş bir şekilde inlerken penisin ağzını becermesine izin verdi. Elini toplarına atmış oynarken ağzında seğirmeye başlayan penis ile geldiğini anladı. Penise daha çok asılarak boşalmasını sağladı. Meniyi yuttuktan sonra yalayarak hala dik penisi temizledi.

Elleri ile miniğin penisini okşarken kızarmış yüze baktı. Luhan ufak mırıltılar çıkararak hoşlandığını belli ediyordu.

"Yeni bir şey denemek ister misin?" Sehun aynaya bakarken sordu.

"Nedir?"

"Birazdan görürsün." aynalı dolabı açtıktan sonra kulak temizleme çubuğunu eline aldı. Luhan ne yapacağını merak ederek bekledi.

"Temizlik çok önemlidir bebeğim. Her yerine dikkat etmelisin, helede boşaldığın zaman temizlenmeyi unutma."

Elindeki penisi sıkarken kulak çubuğunu yarığın çevresinde gezdirdi. Luhan gözlerini açmış korkuyla izlerken aynı zamanda heyecanla bekliyordu. Sehun'un ne yapacağını anlamıştı. Sehun kulak çubuğunu penisin başındaki delikten sokarken acıyla tısladı.

Sehun miniğinin yüz ifadesini incelerken çubuğu hareket ettirmeye başladı. Çubuğu yavaşça sokup çıkarırken Luhan alışmaya başlamıştı. Giriş-çıkışlar hızlanırken Luhan daha yüksek sesle inlemeye başladı. Çubuk bakir penis deliğini acıtsada büyük zevk veriyordu. Boşalmak üzereydi ama penisini tıkayan çubuk buna izin vermiyordu.

Sehun çubuğu çıkardıktan sonra penisi ağzına alarak emmeye başladı. Luhan ikinci kez boşalırken meniyi bir kez daha yuttu.

Sehun diğerini kucaklayarak odaya götürdükten sonra yatağa bıraktı.

"Beni bekle." söyledikten sonra Luhan usulca başını sallayınca odadan ayrıldı.

Kai ve Kyungsoo'nun odasında sex shopu aratmayan dolaba gitti. İçinden temiz ve az kullanışmış sağlam oyuncakları alarak odaya geri döndü. Luhan elindeki oyuncaklara bakarken o aldırmadı ve elindekileri yatağa bıraktı.

"Onlar ne?" Luhan marakla ilk defa gördüğü sex oyuncaklarına bakarken sordu.

"Uygulamalı olarak birazdan görürsün bebeğim, sabret."

Sehun çekmeceden kayganlaştırıcıyı aldıktan sonra yatağa çıktı ve kayganlaştırıcı diyer aletlerin yanına bıraktı.

"Öncelikle isimlerle başlayalım. Kayganlaştırıcıyı zaten biliyorsun, bu vibratör ilk oyuncağımız. Hadi buna benim penisimmiş gibi kayganlaştırıcı sür."

Luhan kendine gösterilen pembe cihazı eline aldıkta sonra kayganlaştırıcıyıda aldı. Jeli vabratörün üzerine sıktıktan sonra eli ile yaymaya başladı. Bakışlarını aletten çekip eşine yönlendirdiğinde Sehun'un onu dikkatle izlediğini gördü.

innocent and naughty | hunhanKde žijí příběhy. Začni objevovat