19. BÖLÜM

3.9K 176 12
                                    

İlk uyanan Luhan olmuştu. Çarşaf kayarak bacakları açılırken belinden üstü hala kapalıydı. İçindeki penisi hissedebiliyordu ama sertleşmek için yeterince yorgundu. Güzel bir kahvaltı hazırlamak için eşini uyandırmamaya çalışarak sönmüş penisi içimden çıkardı. Yavaşça yataktan çıktıktan sonra dolaba giderek Sehun'un giysilerinden bir t shirt aldı. Giydiğinde üzerinde elbise gibi durmasına gülerek patak adımlarla mutfağa gitti.

Salonda yerde kapağı açık içkiyi gördüğünde almak için eğilsede arkasındaki acı ile hemen alarak kalktı. Kapağını kapattıktan sonra masanın üzerine bıraktı. Yerdeki kurumuş meniye basmamaya çalışarak koltuktaki buz kasesini aldı.

Mutfağa gittiğinde kaseyi tezgahın üzerine bıraktı. Çikolata sosu hala ortadaki mermerin üzerinde duruyordu. İlk başta dolaba koyacak olsada ucu deliğine dayandığı için gülerek bundan vaz geçti. Tezgahın kenarına bıraktıktan sonra Batılı tarzda kahvaltı için dolaptan malzemeleri çıkardı. Bir tepsiye topladıktan sonra salondaki yemek masasına götürdü. Hepsini masaya yerleştirdikten sonra tabak, bardak gibi kalan ıvır zıvırları almaya gitti.

Kızartma makinasına ekmekleri yerleştirirken kahve makinasında kahveleri hazırladı. Kızaran ekmekleri ekmek sepetine aldıktan sonra hazırladığı tabaklarıda masaya götürdü. Kalan her şeyi yerleştirdikten sonra eksikleri kontrol etti. Eksik bulamayınca gülerek odaya geri döndü.

Sehun çarşafı üzerinden atmış bir şekişde yatarken sırıtarak yatağa çıktı. Eşinin burnunun ucuna masum bir öpücük bıraktığında Sehun hoşnutsuzca homurdandı. Kıkırdayarak dudaklarına yöneldiğinde Sehun bir eliyle belinden tutarak kendine çekti. Öpücüğü derinleştirirken Luhan gülerek aynı zamanda homurdanarak geri çekildi.

"Kahvaltı hazırladım." Gururla söylerken Sehun onun bu haline güldü.

"Beni de uyandırmalıydın. Birlikte hazırlardık."

"Hayır. Senin için özel bir şeyler yapmak istedim. Her zaman benim için bir şeyler yapan sensin. En azından bu kadarda olsa bende bir şeyler yapmalıyım."

"Sen beni kabul ederek en büyük şeyi yaptın. Benim yaptıklarım çölde kum tanesi gibi kalır." Luhan eşinin iltifatı ile kızarırken yataktan kalkarak durumu kurtarmaya çalıştı.

"Hadi üstüne bir şey giyde gel."

"Seni bu şekilde gördükçe canım istemiyor."

"Huh?" Luhan şaşkınlıkla bakarken Sehun pişkince sırıttı.

"Üzerindeki alt kısmını gizleyemiyor. Buradan bile deliğinden bacaklarına kadar gelen kurumuş meni ve kanı görüyorum." Luhan duyduklarıyla elini arkasına götürürken yanakları utançtan kızarmıştı. "Arkadan çektiğinde de önün açılıyor."

"Bilerek yapıyorsun değil mi?" Luhan dişlerinin arasından söylerken dolaba giderek boxer aradı. Bulduklarının arasından birini giyerken Sehun yan yatmış bir şekilde sırıtarak onu izliyordu.

"Daha ne kadar oyalanmayı düşünüyorsun? Hadi kalk."

Sehun aldığı emir ile kalkarak altına bir şeyler giydi. Üst kısmına bilerek bir şey giymezken Luhan'ın yanına gitti ve gelin tarzı kucağına alarak odadan çıktı. Hazırlanmış masaya gittiğinde eşinide kucağına oturttu. Tabağına seçtiklerini aldıktan sonra kucağındaki eşine yedirmeye başladı. Luhan'da aynı şekilde onu beslerken kahvaltıyı bitirdiler.

Birlikte oyun oynayarak duş aldıktan sonra Sehun çalışanlardan birini arayarak Luhan'ın bedenine uygun giysiler getirmesini istedi. Luhan gelenlerin arasından seçtiklerini giydikten sonra saçını yapmaya başladı.

innocent and naughty | hunhanWhere stories live. Discover now