11. BÖLÜM

5.7K 210 24
                                    

*Sonlara doğru SMUT bulunmaktadır.*

İki sevgili uyandıklarında birlikte duş almış ve Luhan'ın yırtılmış deliği ile ilgilenmişlerdi. Luhan dönüştüğü için öncekine göre daha rahat bir şekilde atlatmıştı ama hala beslenmediği için gücünde aksaklıklar oluyordu. Sehun ise bu gibi zamanlarda yanında oluyordu.

"Yatağı yenilemeliyiz." Sehun diğerinin saçlarını tararken söyledi.

"Odanı da yenileyemez miyiz?" Luhan masum bakışları ile sorarken Sehun iç geçirdi.

"Bu odayı dinlenmek için ayırdım. Bu yüzden sadece yatak var. Artık birlikte kullanacağımıza göre kendi zevkimize göre bir şeyler tasarlarız." Luhan duydukları ile sevinçle el çırparlen Sehun onun bu haline güldü. "Aklındaki tasarım ne?"

"Odan çok karanlık. Sorun siyah olması değil, siyah ile de aydınlık bir ortam yaratılabilir. Mesela yerleri parlak siyah yapabiliriz ve tavanıda beyaz. Zaten cam duvar sayesinde yeterli ışık sağlanıyor. Kapıları ve ufak tefek şeyleri beyaz kullanarak daha aydınlık bir ortam sağlayabiliriz. Ama cam için perde gerek. Sevişirken her seferinde izleniyormuş gibi hissediyorum." Luhan cümlesini utanarak tamamlarken Sehun minik adamın söylediklerini değerlendirdi.

"Haklısın, dediğin şekilde deneyebiliriz."

"Peki sen? Senin bir düşüncen yok mu?"

"Sağlam bir yatak." Sehun'un söylediği ile Luhan utanarak başını eğdi.

"Başka?"

"Bir masa alabiliriz. Bu lazım olabilir. Ayrıca köşeye koltukta almalıyız. Dün gece anladığım kadarıyla buna ihtiyacımız olabilir."

"Deri olmaz! Kesinlikle deri olmaz! Saten, deri gibi şeyler çok rahatsız edici. Kaygan ve sinir bozucu."

"O zaman pamuklu kumaş kullanırız."

"Bu olabilir. Ayrıca ayna... Giysi odasında ve banyoda var ama odaya da bir boy aynası lazım."

"Peki... Bir de ayna. Bu kadarsa gidelim ve seni diğerleri ile tanıştıralım."

Sehun miniğini kaldırdıktan sonra elinden tutarak odadan çıkardı. Aşağıya indiklerinde herkesin bir şeylerle uğraştığını gördüler. Kai, Kyunsoo, Xiumin ve Chen mutfakta yemek hazırlıyor. Baekhyun ve Chanyeol film izlerken Suho ve Lay onlara eşlik ediyordu. Tao, Kris'in kucağında otururken birlikte kitap okuyordu. Herkes normal ve huzurluydu. Dışarıdan bakan biri bir düzine kurt adam yaşadığını düşünmezdi.

Luhan evde yenilikler yapıldığını gördü. Koridor ve merdivenler kırık beyaza boyanmıştı. Salon hala siyahtı, film izlemek için ideal ve koltuklar çoğalmıştı. Koltukların arkasında kitaplık ve okuma köşesi eklenmişti. Ayaklı abajurlar ile okuma kolaylığı sağlanmıştı. Mutfak masası büyülütmüş, sandalyeler çoğalmıştı.

"Merhaba çocuklar. Sonunda bize katılabildiniz." ikiliyi ilk fark eden Suho olmuştu. Herkes onlara dönerken Sehun gülümsüyordu, Luhan ise yabancılara şaşkınlıkla bakıyordu.

Sehun eşini koltuğa sürükleyerek kucağına oturttuğunda diğerleri de onlara katıldı.

"Dördünü tanıyorsun zaten. Onları atlarsak bu Suho ve aramızda en büyüğü o. Bizi toplayan kişide o. Gerçek adı Joon Myeon ama o Suho'u kullanıyor. Yanındaki eşi Lay. Senin gibi o da Çinli ve gerçek adı Yixing. Ailemizin doktoru o, gerçektede doktor ve Lay olarak ün saldığı için Lay'i kullanıyor. Arkadaki uzun boylu olanlarda Çinli. Sarışın olan Wu Yifan ama biz ona Wufan diyoruz. Eşi ile Kanada'da yaşadıkları için orada Kris olarakta tanınıyor. Siyah saçlı olan ise Zitao ya da sadece Tao. Onlar aramızdaki tek evli çift." Luhan'ın gözlerinden geçen pırıltı herkesi güldürürken Sehun burnunu miniğin saçlarına sürttü.

innocent and naughty | hunhanWhere stories live. Discover now