7.BÖLÜM

2.2K 174 14
                                    

      

   Gece yarısı cama yapışmış dışarıda yağan Yağmuru izliyordum.İnce, usul usul çiseleyen bir yağmur.Ara sıra gözlerimi kapatıp sadece yağmurun sesini dinliyordum ve rahatlıyordum.

   Gellert'a doğru baktığımda başını yastıktan kaldırmış bana bakıyordu.

"Ne yapıyorsun sen? hadi yatağa dön."

"Üzgünüm hayatım çıkmam gerek chris ile konuşup oradan eve geri dönmem gerek."

"Hani eve geri dönmeyecektin? Hani bende kalacaktın?"

"Buna gerçekten inandın mı? Beni evden simon koydu matt değil."

"Ha, yani simon dinlemiyorsun."

 Gellert yanağından öpüp yatak odasından çıktım.Fortmantodan montumu alıp evden çıktım.Yağmur damlaları montuma vurduğundaki çıkan ses çok hoşuma gitmişti.

Arkamı dönüp yatak odasındaki cama baktım.Gellert bana bakıyordu.Elimi kaldırdım.Daha sonra yoluma devam ettim.

  Mexico'ya geldiğimden beri denli köklü değişimler yaşıyordum.Matt için gelmiştim Gellert'a aşık olmuştum.Ama eğer bu yalanı söylemeseydim Gellert'ıda hiç tanımamış olacaktım.Hiç tanımamış olmaktansa tanımak iyidir.Ben eve gelmiştim.Yağmur kesilmişti.Bahçe mis gibi kokuyordu.Kapıyı tıklattım ve matt açtı. 

"Nerelerdesin sen?"

"Bu saate uyanıkmısın vay canına kapıyı natasha açar diye düşünmüştüm."

"Yatakta dönüşüp duruyordum bende kalktım."

"Yine Gellert'la beraberdin değil mi?"

"Evet, seninle pek fazla görüşemiyorum farkındayım söz 2 gün onu görmeyeceğim."

"Morelim bozuk bu bana iyi gelecektir.Viski içermisin?"

"Olur."

"Bekle geliyorum."

  Simon ortalarda gözükmüyordu.Birden aklıma chris gelmişti.Eve gelmeden önce onu görecektim unutmuştum neyse artık telefonda konuşurum diye düşündüm. Yaklaşık beş dakika sonra matt yarısına kadar doldurduğu viski bardaklarıyla geliyordu.Ayağa kalkıp bir bardağı elinden aldım ve deri koltuğa tekrar oturdum.Bu koltuk beni terletmişti.Deri koltuklardan nefret ediyordum ne zaman otursam beni hep terletirlerdi.

"Baksana yarın kamp kurmaya gidelim mi?"

"Ahaha, Nereden çıktı şimdi bu?"

"Canım kardeşimle kamp yapmak istedim."

"Olabilir.Değişiklik olur."

"Bir kadeh daha iste..."

  Matt cümlesini kuramadan sızmıştı.İlk kez bir kadeh içipte sızan bir insan görüyordum.Yerimden kalkıp matt'i elimle dürttüm fakat hiçbir tepki vermiyordu.Yukarı çıkarmaya karar vermiştim.Ayağa kaldırdım ve bir kolunu kendi omzuma koymasını sağladım.Yere yapışmaktan korkuyordum çok ağırdı.Odasına getirdiğimde simon'ın üstü çıplak bir şekilde yattığını gördüm matt'i yatırıp odadan çıktım ve kendi odama doğru yürüdüm.

  

  Üstümü çıkarıp duşa girdim.Suyun altına girdiğimde sanki kuş gibi hafiflemiştim.Duştan çıktım camı açıp içeri yağmur kokusunun girmesini sağladım ve yatağa uzandım.Gözlerimi kapattım ve uyumaya çalıştım aklıma chris'in bana bakışı gelmişti.Onu düşünmemeye çalışıp uyumaya devam ettim...

YALANLAR KÖPRÜSÜDonde viven las historias. Descúbrelo ahora