yazardan açıklama

1.8K 67 0
                                    

Arkadaslar öncelikle şunu belirtmek istiyorum bu hikaye tamamen benimdir. Hiçbir şekilde "Wattpad'deki" başka yazarların hikayelerinden çalıntı yapmadım. İlk bölümde izlediğim filmlerden, okuduğum kitaplardan vs. etkilenerek yazdım demiştim ama bunu yanlış anlayanlar var. Okuduğum kitaplar derken wattpad'dekileri değil normal bildiğiniz sayfalı kitapları kastettim. Lütfen bana çalıntı yaptın mesajı atmayın çünkü hiçbir şekilde çalıntı yok.

Şuna bir açıklık getireyim. Geçen bölümde Chloe'de çıkan kansızlık kendimi örnek alarak yazdığım bir şeydi. Bende de akdeniz anemisi taşıyıcılığı var ve defalarca bayılıp hastaneye yattım. Bu, kitaplarda yazarların yazdığı/kendi akıllarından uydurduğu bir şey değil, bilimsel bir şeydir.

Beni eleştirecekseniz karakter seçimim konusunda, yazım tarzım konusunda eleştirin ama çalıntı yaptın demeyin çünkü Chloe karakterine son olanlar tamamen kendi yaşantımdan alıntıdır.

Okuyanlara teşekkür ederim :D Yeni bölüm eğer vakit bulabilirsem 1-2 gün içinde gelecek sizi seviyorum UVP okuyucuları :*

Ufaklık ve PlayboyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin