Hastanede bir gece

2.9K 97 1
                                    

Mouse'un ağzından

Üç saattir hastanenin iğrenç kokan odasında Chloe'nin başında bekliyordum. Kolunda serum vardı. O küçücük borudan damla damla akıyordu. Damlaları izlemekten uyuşan gözlerimi Chloe'nin yüzüne doğru çevirdim. Hala fazlasıyla solgun duruyordu.

Sabah kahvaltısından sonra birdenbire bayılmıştı. O an anlamasam da hastanede doktorlar açken kendini yoran bir şeyler yaptığı için bayıldığını söylemişlerdi. Gözlerimi kapatıp kafamı Chloe'nin elinin yanına koydum sabah olanları düşünmeye başladım. Onu kahvaltıda görememiştim zaten. Birkaç dakika ona bakınsam da göremeyince kahvaltıma başlamıştım. Kahvaltımın ortasında yanımdaki sandalyenin çekilmesiyle kafamı kaldırıp Chloe mi geldi diye baktım ama ne yazık ki o değil, yüzü makyajla kaplı, bronz bacaklı, kırmızı-lacivert ağırlıklı bir mini etek giymiş olan, sarı saçları beline kadar uzanan Claire'di. Sevecen bir ifadeyle yüzüme bakıp Günaydın mouse demesine aldırmayıp kahvaltımı yapmaya devam ettim. Bana yakın olduklarım dışında kimse mouse demezdi ve Claire ile kesinlikle yakın değildik bundan eminim. 5-6 saniye sonra dudağını büzerek Ama bu yaptığın çok ayıp sevgili arkadaşım öyle değil mi? dedi. Pekala Claire'in "Günaydın"ına ihtiyacım yoktu ve karşılık da vermeyecektim.

Tepsimi masadan kaldırıp başka bir yere geçecektim ki bileğimi tutup beni tekrar sandalyeme oturttu. Bak Megan seninle konuşmaya ben de hevesli değilim, sadece senden bir şey isteyeceğim. Claire benden bir şey isteyecekmiş. Ahahhaha işte bu gerçekten komik. Okulda asla onun gibi şeyler yapmıyor olsam da beni rakibi olarak gören Claire benden bir şey isteyecek!! Hayır istediğin hiçbir şeyi yapmayacağım bunu senin de gayet iyi bilmen lazım sevgili arkadaşım, öyle değil mi? Sonları biraz vurgulayarak söylediğimde mavi gözlerini devirdi. Megan eğer bu istediğim şeyi yaparsan ben de senin istediğin bir şeyi yaparım, olur mu?
İstediğim bir şey hmm... Bu teklif güzeldi. Ondan ne isteyeceğimi bilmiyordum ama güzeldi.
Bu isteyeceğim şeyi bugün istemem şart değildir umarım?

Yüzünde pişkin bir gülümsemeyle kafasını iki yana salladı. Sadece bir kerelik ona gülebilirdim değil mi?! Sonuçta istediğim bir şeyi yapacaktı ve biz bunu Chloe ile birlikte belirleyecektik.

Ben de ona sırıtıp vücudumu ona çevirdim. Pekala söyle bakalım neymiş isteğin? Ellerini dizlerime koyup iyice kulağıma yaklaştı.

Isaac ve Shane'in bu gece için yer değiştirmesi lazım. Biliyorsun Isaac benim için belirlenen eş ve Shane deeeee... Bilirsin işte sonuçta yakışıklı ve bu gece özel bir işimiz var. Tabi ya nasıl düşünemedim!? Eğer Claire benden bir şey istiyorsa bu bir tek erkek konusunda olabilir.

Okulun 4/5iyle yatmıştı şimdiye kadar. Bunu biliyordum çünkü her gün okulda sesli sesli neler olduğunu anlatmaktan çekinmiyor. Anlaşılan Shane 1/5lik kısımdaydı. Ama 1/5lik kısımdaki en büyük etken Luke. Okulda sadece birkaç kişi bunu bilir. Bunun dedikodusu başladığında küçük bir kısım arasında yayıldı ancak sonra Claire bilenleri susturacak şeyler buldu. Tabi bizim grubun bildiğinden haberi yoktu. 10. sınıfta Claire Luke'u tam 7 kere evine davet etmesine rağmen Luke birini bile kabul etmedi. Claire de sinirlendiği için okulun 3/5ünü o sene halletti.

İlginç olansa Claire, okulda kendi yaşıtındaki nerdeyse(!) bütün erkekleriyle yatan kızı ile Luke'un, okulda kendi yaşıtındaki bildiğim kadarıyla en fazla 20-25 kişi dışında bütün kızlarıyla yatmış olan erkeğin el ele bile tutuşmamış olmasıydı.

Bu kadar geçmişe dönmek yeter. Şimdi karşımdaki tek kaşını kaldırmış cevap bekleyen Claire'e cevap vermem lazım.

Tamam gece ne yapacağınız beni ilgilendirmez onları söylemeyi kes ve benden ne istediğini söyle.

Ufaklık ve PlayboyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin