[26] Goodbye

662 44 2
                                    

Kass
Otevřela jsem oči a rozhlédla se okolo sebe. Byla jsem nikde, byla okolo mě tma, aspoň do doby než se vynořilo světlo. „ Zdravím,“ ozval se hlas. „ Merline,“ řekla jsem. „ Mrzí mě, že jsi umřela. Měla jsi velký potenciál,“ pověděl a přišel ke mně blíž. „ Mě ne. Moje dcera má před se sebou celý život. Byla jsem připravená,“ odpověděla jsem popravdě. Není nic lepšího než dát své dceři život po druhé. „ Jsi skvělá žena, proto mám pro tebe nabídku,“ řekl a já pokrčila obočí. „ Poslouchám,“ kývla jsem, aby pokračoval. „ Vytvořím pro tebe a přátelé místo. Nestihli se s tebou rozloučit,“ řekl a mávl rukou ve vzduchu. Přede mnou se objevil oblak, kde jsem viděla vrcholek louky. Moje dcera vběhla do dýmu, kde bylo mé tělo. Cítila jsem její dotyk, ale nemohla jsem jí ho oplatit. Sydney brečela a snažila se udržet na nohou. Zach tam stál a taky se klepal a Adrian? Seděl na zemi, houpal se ze strany na stranu a brečel. Nikdy jsem ho neviděla brečet a teď měl doslovný záchvat kvůli mě. „ Chci to,“ řekla jsem a utřela si slzy. „ Řekni jim vše co potřebuješ. Až budeš připravená můžeš odejít,“ řekl mi ještě v ozvěně a pak jsem si musela zakrýt oči kvůli návalu světla.

Sydney
Merlin se mě dotkl a já se objevila v rychlém občerstvení v Rusku. „ Myslím, že ti dlužím hranolky,“ pověděla Kass a já se rychle otočila. „ Co to je?“ nechápala jsem. „ Naše rozloučení,“ odpověděla a já si sedla do boxu, kde byla ona. „ Bolí to?“ zeptala jsem se jí. „ Trochu, ale myslím, že to bylo kvůli ohni. Nechci vidět jak vypadá moje tělo,“ řekla a já se trochu zasmála. „ Nechci aby si odešla,“ zamumlala jsem a podívala se do stolu. „ Musím. Stephanie má hodně před sebou,” řekla mi a já jsem přikývla. „ Chápu to, ale jsi moje nejlepší kamarádka,“ mluvila jsem dál. „ A ty zase moje. Neodejdu celá. Budu ve tvém srdci, budu mít hrob,“ pověděla a já se usmála. „ Mám tě ráda Kass,“ poslední věc, kterou jsem ji chtěla říct. Tohle bylo moje rozloučení s ní. V rychlém občerstvení, kde mi ujídala hranolky.

Stephanie
„ Mami?“ zavolala jsem. „ Tady,“ řekla a já hned běžela za ní. Roztáhla ruce a já ji objala. Byla jsem ráda, že to šlo, chtěla jsem se jí naposledy dotknout. „ Děkuji,“ zašeptala jsem ji do ramene a já ucítila úsměv v mých vlasech. „ Nikdy mi neděkuj. Slib mi jen to, že se postaráš o tatínka a dvojčata. Že si budeš užívat života,“ řekla mi a já horlivě přikývla. „ Nikdy na tebe nezapomenu, maminko,“ řekla jsem a ona pomalu povolovala stisk. „ Miluju tě,“ řekla a já si utřela slzy. V duchu jsem děkovala Merlinovi, že jsem se mohla rozloučit s tou nejlepší maminkou na světě.

Adrian
„ Miluju ten výhled,“ ozvala se. Byli jsme na tom balkoně, kde jsme se poprvé potkali. Vzpomíal jsem na ten den, kdy jsem jí řekl že krásně voní. „ Nechala jsi mě tam,“ řekl jsem a otočil se za ní. Stála u kraje a sledovala zasněženém hory v dálce. „ Musela jsem Adriane,“ řekla a já jsem přikývl. „ Chápu to, ale i tak si mě tam nechala. Jsi moje nejlepší kamarádka a ty jsi mě nechala v tom světě,“ řekl jsem a snažil se, aby mi nezačaly téct slzy. „ Adriane. Nikdy jsem to nechtěla udělat úmyslně. Ale šlo tady p fazolku. Navíc i ty máš ještě svojí budoucnost,“ řekla a otočila se ke mně. „ Máš v srdci osobu, kterou miluješ. Řekl si ji to?“ zeptala se mě. „ Jen, že jí mám rád,“ odpověděl jsem popravdě. „ Musíš jí to říct,“ pověděla a já jsem přikývl. Řeknu ji to. „ Teď mě obejmi prosím,“ řekl jsem a ona mi skočila do náručí. Její vůně mi bude chybět, bude mi chybět celá. „ Nikdy na tebe nezapomenu,“ zašeptal jsem ji do ucha a pak pomalu mizel. Ještě mi stihla dát pusu na tvář. Sbohem, princezno.

Zach
Byl jsem poslední. „ Zacvičíme si?“ zavolala Kass a já se otočil. „ Samozřejmě,“ řekl jsem a rozeběhl se za ní. „ Omlouvám se. Ale musela jsem to udělat. Tak moc se teď nenávidím, že tu budeš sám,“ řekla, když doběhla. „ Pochopím to,“ pověděl jsem a šel k ní. „ Jsi to nejlepší co mě kdy poktalo. Navždy tě budu milovat,“ řekl jsem a ona mě objala. „ Miluju tě. Navždy budu ve tvém srdci a ty v mém. Budu si tě hlídat,“ řekla a šťouchla do mě. Zasmál jsem a pak se nad ní objevilo světlo. „ Myslím si, že je čas odejít,“ řekla, když jsme se oba podívali na světlo. Chytla mě za tváře a já se podíval na ní. Poslední polibek, plný lásky, něhy. Říkal přesně to, co jsem si myslel. Dávala mi tak sbohem. Odtáhla se a naposledy jsem viděl její krásný úsměv. Navždy s tebou, řekl jsem.

########
Navždy si Kass.
Ještě nás čeká epilog a moje poděkování a kecy.
Lovuju vás
Vaše
#JustBee#

Princess of Vampires III - Their Adventure [DOKONČENO]Where stories live. Discover now