[5] Trip to Russia and Arman?

1K 61 10
                                    

Uběhlo pět měsíců a naše fazolka nám roste!
So, enjoy it!
####

Kass
,, Zlato vstávej," zavolal na mě Zach. Unaveně jsem otevřela oči. Musela jsem usnout na gauči, což byl velký problém, neboť mě bolelo celé tělo. ,,Kde je Stephanie?" zeptala jsem se, neboť na mém těle nebyla. Ano, usnula jsem s ní. Odnesl jsem jí, i když jsi byl tak roztomilá s prdelkou," řekl mi, zatím co jsem se přesunula do sedu. ,,Máš vše zabalené?" zeptal si a položil přede mě dobře vypadající snídani. ,, Ano, jen ještě zabalím Stephanie. Nebude to nic těžkého," řekla jsem a nabrala si soustu míchaných vajíček. Stephanie bylo už pět měsíců, což znamenalo, že byl čas na náš výlet do Ruska. Rostla jako z vody a naše láska k ní každým dnem rostla stejně tak, jako moje jizva na ruce. Zach jí neviděl, jako kdybych jí viděla jen já. Po snídani jsem se rozhodla zabalit fazolce, ale po dvaceti minutých jsem byla na dně.  Nevěděla jsem jaké hračky a plyšáky ji vzít, jakou dečku a jaké oblečení. ,, Co se děje?“ zeptal se mě Zach, když přišel do ložnice a všiml si mě jak sedím na zemi a okolo mě bylo dětských věcí. ,, Nevím, co jí vzít,“ řekla jsem zoufale. ,, Myslím, že jí bude jedno co bude mít na sobě,“ řekl mi a sedl si vedle mě. ,, To možná ano, ale co deka? A plyšáci?!“ byla jsem opravdu zoufalá, nechtěla jsem aby moje dcera byla smutná. ,, Vezmi jí tu dečku s medvídky a tu šedou,“ řekl mi a se na něj nechápavě podívala. ,, Proč?“ nechápala jsem. ,, Má je ráda. Dívej,“ řekl, vzal dečku s medvídky, a když se nahnul na postýlku, kde byla naše Stephanie ukázal jí dečku. Jakmile se jí fazolka všimla deky pokusila se o úsměv a udělala radostný zvuk. ,, Vidíš?“ zeptal se s úsměvem a já se nestačila divit. Věděl o ní snad všechno. ,, Dečku máme vybranou,“ řekl a opatrně ji složil. Umí dobře skládat, což jsme zjistila, když pomáhal složit nové a vyprané oblečení. ,, Do sedačky na cestu jí dáme toho dinosaura, kterého pořád drží a k matce zabal psa, medvěda a chameleona,“ řekl mi a já si uvědomila jednu věc. Kdybych ho neměla nevím co bych dělala a jak bych to všechno zvládla. Zach je skvělý táta.
O NĚKOLIK HODIN POZDĚJI
,, Jsi v pořádku?“ zeptal se mě Zach, když jsem viděla ceduli s názvem jeho rodného malého městečka. Tedy snad to byl název, neboť to bylo napsáno ruským písmem (vím, že to má vlastní název, ale teď si nevzpomenu jaký?).
,, Trochu. Tvoji rodinu jsem viděla jen párkrát a i tak mě přijali k sobě,“ řekla jsem, neboť jsem to pořád nechápala. ,, Jenže teď jsi moje rodina i ty a fazolka,“ řekl mi a dal mi svojí velkou dlaň na mé stehno. ,, Miluji tě,“ řekla jsem. ,, Já tebe a moc,“ zopakoval mé slova a já mu věnovala malou pusu na tvář. Po nějaké chvíli jsme pomalu zastavovali před jeho domem. Vypnul motor a vystoupil. Počkala jsem až přišel k mým dveřím a pomohl mi vystoupit. Rád mi takhle pomáhal. ,, Děkuji miláčku,“ poděkovala jsem a chystala se otevřít zadní dveře, ale Zach mě zastavil. ,, Místo díků bych raději polibek,“ řekl s hravým úsměvem a já se beze slov nalepila na jeho rty, které byly moje vlastní droga.
,, Připravená?“ zeptal se mě a propletl si se mnou prsty. Přikývla jsem a Zach zaklepal na dveře. ,, Už jsou tady!“ zakřičel dětský hlas. Zach se zasmál nad jeho sestrou a dřevěné dveře se otevřely. Jakmile se otevřely Zach mi zmizel z dohledu. ,, Synu tak ráda tě vidím,“ řekla Diana a pořádně si ho prohlédla. ,, Otcovství ti sluší,“ řekla s malým úsměvem. Když se odtáhl od Diany do náruče mu vběhla jeho nejmladší sestra Natalie. ,, Zaku!“ řekla radostně a já se musela zasmát. ,, Pořád ji nejde písmeno ch,“ ozvala se vedle mě Diana. ,, Tebe taky ráda,“ dodala ještě a přitáhla si mě do medvědího objetí. ,, Mimi!“ zakřičela Natalie, když viděla spící Stephanie. ,, Musíš potichu Nat. Tvoje neteř spí,“ řekl jí Zach a kleknul si k ní. ,, Už jsi podruhé teta,“ snažil se jí vysvětlit a já ho jen s úsměvem pozorovala. ,, Ale já jsem teta Nikolaje. Je to můj synovec a proč ona je neteř?“ pořád to nechápala. ,, Je to holčička jako ty,“ řekla jsem. ,, Takže nemá pindíka?“ ozvala se po chvíli přemýšlení a já i Zach jsme se zastavili. ,, Omlouvám se to jí naučila Katarina,“ vysvětlila Diana. ,, Ne nemá pindíka je stejná jako ty, akorát je menší,“ řekla jsem se smíchem. ,, Tak to budeme kamarádky!“ řekla šťastně a někam odběhla. ,, Pojďte se zabydlet. Večeře bude za nějakou hodinu,“ řekla nám Diana a dovedla nás až před nějaké dveře. ,, Budete u tebe v pokoji. Nijak se nezměnil jen jsme tam něco přidali,“ řekla a otevřela dveře. Jakmile jsem viděla ten pokoj zadrhl se mi všechen dech a moje vzpomínky se vrátili. Byl to ten pokoj, kde jsem se probudila a kde mě Sydney opustila, když jsem hledala Zacha. ,, Něco špatně?“ zeptal se mě Zach. ,, Ne. Jen jsem tu už byla,“ řekla jsem a Diana si vzpomněla. ,, To je v pořádku vzládnu to,“ řekla jsem a bez dalších slov jsem vešla do pokoje, což byla chyba. Do mé hlavy vstoupila velká bolest, která mě donutila kleknout si na kolena. Držela jsem pevně zavřené oči, protože jsem cítila, že mi někdo nařizuje, abych je otevřela. Snažila jsem se tak dlouho, ale pak jsem už nemohla. Otevřela jsem oči a všimla jsem si temnoty okolo mě. ,, Co ode mě chceš?!“ zakřičela jsem, ale nikdo nic neřekl. Jdu si pro ni. Ozvalo se v temnotě a já se konečně vrátila zpět. Měla jsem pocit jako by mě někdo volal. Jako někdo známý, ale byl to divný hlas. Hlas, který jsem slyšela jednou. Pak jsem slyšela pláč a volání, které jsem znala. Neviděla jsem nic. Snažila jsem probudit svůj zrak. Chci vědět co se stalo. Kass probuď se! Ten hlas mě přivolal. Můj zrak se vrátil a dech byl splašený.
,, Co se stalo?“ zeptala jsem se překvapeně. ,, Byla jsi mimo,“ řekl mi Zach, který klečel u mě. ,, Jak dlouho?“ zeptala jsem se. ,, Přes pět hodin,“ ozval se hlas a já ho konečně poznala. Myslela jsem, že ho už neuvidím, ale teď tu přede mnou stál. ,, Armane?“
################################
Tak jsme tu zase... Eh nějaký názory? Jste tu pořád se mnou? Občas mám strach že už nikdo není :D :/.
Tak nějak doufám, že se vám tahle kapitola načte, neboť od 10 hodin nebude fungovat psaní na Wattu.
So, nechám své kecy kecama a Adios!
Lovuju vás strašně moc ♥
Vaše
#Bee#

Princess of Vampires III - Their Adventure [DOKONČENO]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora