[14] Wedding party and Husband

918 49 9
                                    

Kass
Všichni jsme měli radost. Hosté i my jsme se přesunuli z kostela do restaurace, která byla jen pro nás. „ Kam pojdeme vůbec na líbánky?" zeptala jsem se Zacha, když mi pomohl posadit se na židli. „ To je překvapení," odpověděl tajemně a já se zamračila. Po tom všem, co jsme prožili, jsem přestala mít ráda překvapení. Lidé si už povídali a jedli jídlo. Chtěla jsem něco říct, ale zastavil mě Adrianův hlas. „ Vážení! Myslím, že svatební hostinu započneme prvním tancem novomanželů!" řekl radostně, podíval se na nás s tím svým úsměvem, a pak se po celé restauraci se ozval radostný křik a potlesk. „ Neumím tancovat," zamumlala jsem si pod nos docela naštvaně. Adrian to moc dobře věděl, ale i tak to musel vytáhnout. „ Pojď," řekl Zach, když vstal a nabídl mi ruku. „ Zabiju ho. Ne nebo ne, to je moc milosrdné. Vykastruju ho, to bude ono," mumlala jsem si svůj plán kvůli naštvanosti. Nedivte se, kdo by se chtěl ztrapnit na své svatbě jen kvůli blbému tanci? „ Klid miláčku. Povedu tě," uklidnil mě Zach a já se musela usmát. „ Jsi zlato," řekla jsem a dala mu ruku na rameno. Zach mi položil ruku na bok a volnou chytil tu mou. Hudba se rozezněla a Zach na mě přikývl. Udělala jsem krok dozadu a Zach ke mně. Povzbudivě se usmál a já se začala topit v jeho očích. Jako kdybych v tu chvíli zapomněla, že okolo nás jsou lidi a začala se pohybovat, jak mi mozek nařídil. Zach se usmíval tím úsměvem, který mi kdysi úplně poprvé ukázal.

Flashback of POV I - 17 (Kdo pamatuje?)

... Moje pokušení se nedalo zastavit a tak jsem se s křikem na něj rozeběhla s cílem povalit ho. Chytila jsem ho za ramena, a než jsem se stihla jakkoliv pohnout, ležela jsem pod ním s uvězněnýma rukama i nohama. „ Kruci, proč?" zeptala jsem se frustrovaně z toho, že se mi to nepovedlo. „ První chyba byl ten křik," odpověděl. „ I kdybych nekřičela, taky by si mě převalil, že?" řekla jsem. Roztáhl rty do úsměvu a z hrdla se mu ozval smích. „ To určitě, ale zkoušej to dál," řekl mi pořád se smíchem. „ Miluju tvůj smích, to je snad poprvé co ho slyším," řekla jsem stále uvězněná pod ním. To byl ten den, kdy se poprvé zasmál.

End of Flashback

Najednou hudba skončila a hosté tleskali a tleskali.

Oslava byla v jednom proudu, všichni se náramně bavili, ale ze všeho nejvíce Stephanie. Zach jí vzal na další tanec. Nechal jí stoupnout si na jeho nohy a pak se hýbal jen on, zatím co ona se ho držela. Smála se, byla z toho nadšená, že díky tomu na další tanec vytáhla Adriana, který ani nestihl odporovat. Byla to zábava je pozorovat, hlavně, když si to fotil fotograf a dokonce i Sydney na mobil. Pak mi celá rozesmátá ukázala tapetu, kde byl Adrian s malou fazolkou.

„ Co takhle dort?" zavolali jsme se Zachem na hosty, kteří hned začali souhlasit. „ Pojď s námi zlatíčko," řekla jsem Stephanie, která se nadšeně usmála. Všichni tři jsme došli až k dortu, kde jsme vzali nůž, na kterém byly troje ruce. S políbením nás dvou jsme dort rozkrojili na první kousek, který samozřejmě patřil naší lásce, která hned na to odběhla zpět ke stolu, div nevyklopila ten dort na zem. Postupně jsme začali všem rozdávat a všichni nám poděkovali, popřáli hodně štěstí v manželství a pak se pustili do lahodného dortu.

„ Vážení? Prosím o chvíli pozornost!" zavolal Adrian a pak zacinkal na skleničku plnou šampaňského. „ Co to zase dělá?" zeptal se Zach. „ U něj nikdy nevíš, hlavně když už má v sobě asi desátou sklenici šampaňského. „ Rád bych pronesl přípitek!" oznámil všem a já se plácla do čela. „ Tak abych začal. Kass jsi úžasná holka, moje nejlepší kamarádka, která mě neodsuzovala hned, co mě poznala. Možná to bylo divné seznámení, ale i tak jsi mě neodsuzovala. Neznala jsi ty pomluvy, kteří o mě říkali, a když si je poznala, nevěřila si jim. Byla jsi tu pro mě a já zase pro tebe. Zachránila si mi život, a já se snažil být při tobě v těch nejhorších časech, co jsi mohla zažít. Vždycky budeš moje nejlepší kamarádka, dokud někdo z nás neumře. A ty Zachu? Jsi pro ni ten nejlepší chlap. No možná kvůli tobě měla zničený kus života, ale ty si pro ni nasadil život a vím, že by si to udělal znovu a znovu. Vidím, jak se moc milujete. Je do tebe strašný blázen brachu a ty zase do ní. Jste ti nejlepší lidi, co jsem mohl potkat. Budu vždycky při vás," dokončil svůj monolog a já si překryla ústa dlaní. „ Na Kass a Zacha!" zavolal, zvedl skleničku jako všichni ostatní a pak se napil. Udělala jsem to samé, ale pak jsem se zvedla a Adrian mě pochopil. Roztáhl ruce a já mu vběhla do náruče. Byla jsem tak dojatá, čekala jsem, že si bude dělat srandu, ale tohle bylo to nejlepší. „ Děkuji," zašeptala jsem mu do hrudi a ani nedržela slzy štěstí na uzdě. „ Není za co," řekl s úsměvem na rtech. Pak tu byli i ostatní, kteří řekli pár slov. Sydney vyprávěla o tom, jak mě potkala, jak si díky mě zvykla na nadpřirozeno a díky mě potkala Adriana.

Bylo okolo půlnoci a Zach se v tu chvíli otočil na mě a fazolku. „ Zlatíčko pár dnů budeš u babičky a tetiček. Já s maminkou pojedeme na líbánky. Nevadí ti to?" zeptal se jí a Stephanie zakroutila hlavičkou a pak se usmála. „ Ne nevadí," pověděla a pak mě objala. „ Ale musíte mi volat kafdý den," řekla a pak natáhla ručičky k Zachovi, „ Jsi ta nejlepší dceruška. Něco ti přivezeme, co by si chtěla?" zeptal se. „ Nevím, dalšího medvídka a mušličku!" řekla radostně a já se zamračila, „ Mušličku?" nechápala jsem. „ Dobře. Budeme ti volat každý den ano zlatíčko?" řekl Zach a já jsem k nim přistoupila blíž. „ Ano. Mám vás moc láda!" řekla a pak nás oba objala.

„ Konečně doma a bez naší lásky," řekla jsem celkem smutně, zatím co jsem se chystala otevřít dveře, ale Zach mě zastavil. „ Je to jen na týden. A porušuješ tradici," řekl a já nechápavě pozvedla obočí. Než jsem se nadála, byla jsem v jeho náručí. „ Musím nevěstu přenést přes práh," řekl a pak otevřel dveře. Přešel semnou práh do bytu a pak se na mě podíval. „ Co teď?" zeptal se. „ O něčem bych věděla," řekla jsem a pak vzala jeho bradu, abych ho mohla políbit. Jakmile se naše rty setkaly, cítila jsem všechnu tu lásku, vášeň a touhu. Zach se během našeho líbání rozešel semnou do ložnice. Měla jsem na sobě už normální šaty, což bylo pro Zacha dobré. Odtáhl se a povalil mě na postel. Usmívala jsem se na něj zatím, co se znovu blížil k mým rtům. Ruce jsem přesunula na jeho boky a hned na to zajela pod košili a ruce nechala na jeho břiše. Polibky se stávali vášnivějšími a já byla divočejší. Ruce jsem vytáhla zpod jeho košile, kterou jsem hned na to chytila a jedním trhnutím jsem jí roztrhla. „ Páni," zamumlal Zach a já se zasmála. „ Promiň," řekla jsem a pak dala ruce na jeho hruď. Zach nás přesunul do sedu a hned na to mi rozepnul šaty. Pak jsem si stoupla na kolena a Zach se smíchem mi přetáhl šaty přes hlavu. Teď už jsem měla jen bílé spodní prádlo a Zach kalhoty se spodním prádlem. „ Vždycky jsi byla tak nádherná," řekl a pak mi dal ruku na tvář. Jen jsem se usmála a pak se nalepila znovu na jeho rty. Byly tak dokonalé, měkké a jen moje. Zach přesunul ruce na má záda, kde rozepnul mojí podprsenku, pak jí nechal sjet až dolů a pak jí odhodil někam za roztrhanou košilí. Odtáhnul se od mých rtů a začal mi laskat krk. Ruce jsem zapletla do jeho vlasů a jemně za ně zatahala. „ Miluju tě paní Collins," řekl mi a pak mě opatrně položil na záda. „ Já vás pane Collins," řekla jsem s úsměvem a pak jsem jednou rukou přejela po jeho hrudi a břiše až k lemu kalhot. Cítila jsem, jak se mu zatajil decha já se musela usmát. Jednou rukou jsem rozepnula knoflík a zbytek musel udělat sám. Stoupl si a pak si sundal kalhoty i se zbytek prádla, takže jsem zbývala jen já. Zach chytil lem bílých kalhotek a začal je pomalu stahovat dolů. „ Miluju tě tak moc," řekl a pak jsme byly jako jeden. Byl to ten nejlepší pocit. Zach pohyboval pánví a já ruce přesunula na jeho záda a pak do vlasů. Byla to ta nejlepší noc, kterou jsem kdy zažila. Nejlepší na tom bylo, že jsem byla s mužem, kterého miluju. S mým manželem.

Princess of Vampires III - Their Adventure [DOKONČENO]Where stories live. Discover now