[9] Fire in Kindergarten

944 51 3
                                    

Kass
,, Pamatuješ si na den, kdy jsem přišel do domu v New Orleans?" zeptal se mě najednou Zach. Leželi jsme v posteli, natisknutí na sobě a už po několikáté nahý. ,, Pamatuju si všechno s tebou," odpověděla jsem a potěšeně vydechla, když mi prsty přejel po odhaleném boku. Ihned mi na tom místě naskočila husí kůže. ,, Kdyby si se mnou nešla, možná by si tu nebyla a Arcadius by žil. Co to vůbec přimělo jít se mnou?" zeptal se. Měl pravdu, kdybych s ním nešla všechno by dopadlo jinak. Arcadius by získal svojí moc já bych byla mrtvá. Nikdy bych nepoznala Adriana a Sydney a oni dva by nikdy neskončili spolu. Nikdy bych neměla nic se Zachem a nikdy bych nepoznala lásku v podobě rodiny. ,, Co mě přinutilo?“ podala jsem řečnickou otázku, ale on i tak přikývl.  ,, Ty. Něco mi říkalo, že ti mám věřit a jít s tebou a tak jsem to udělala,“ pověděla jsem mu a při tom si prohlížela svojí levou rukou s krásným prstýnkem. ,, Chci ti něco ukázat. Za to, že jsem ti kdysi lezl do hlavy. Narušoval jsem ti tak tvoje soukromí, i když si přemýšlela jen o počasí, ale pořád to byly tvoje myšlenky a to co ti chci ukázat jsem trénoval dlouho,“ řekla a já přesunula svůj zrak do jeho tváře. ,, Napoj se na mě,“ řekl mi a já se na něj nechápavě podívala. ,, Cože, proč?“ nechápala jsem. Sundal svojí ruku z mého boku a dal jí před má ústa. ,, Prostě to udělej,“ řekl a já ho s nejistotou kousla do ruky. Jeho oči zesvětlaly a já tak vkročila do jeho mysli.
In Zach's Head
Znovu tam bílá místnost s dveřmi, ve které jsem už byla. Tedy vlastně byla jsem v temné, ale pak jsem jí změnila na tuhle bílou. Vypadalo vše stejně, ani jsem nevěděla co hledat, ale pak se přede mnou zjevily modré dveře. Nejistě jsem chytla kliku a otevřela je. Obsah vevnitř mě bez varování vtáhl k sobě. Zdálo se mi, že vidím jeho očima, neboť jsem viděla sebe v autě ze dne, kdy jsme jeli na akademii. Pak jsem zmizela a znovu jsem se viděla se viděla v ručníku před dveřmi. Byl to ten den, kdy mě poprvé políbil. Všechno, co jsem viděla byly jeho vzpomínky na mě. Nikdo jiný než já tam nebyl. Když se všechny vzpomínky odehrála, vrátila jsem se zpět do reálného světa.
Back our world
Miluji tě. Ozvalo se mi v hlavě a můj hlas se zadrhl. Nejdříve jsem byla překvapená z těch vzpomínek, ale pak mě vyděsil jeho hlas v mé hlavě. Vždycky slyšel moje myšlenky, ale teď jsem slyšela tu jeho. ,, Jak?“ zašeptala jsem ohromeně. ,, Věř mi. Dalo to hodně zabrat,“ řekl mi. ,, Můžu to ještě vidět?“ zeptala jsem se. ,, Bude toho ještě hodně na ukázání,“ odpověděla mi a já se hned na to přitiskla na jeho rty. Byly to něžné polibky a své tělo jsem přesunula nad to jeho, což vedlo k tomu, že jsem na něm obkročmo seděla. Odtáhla jsem se a ruce mu dala na hruď zatím co on mi dal ruce na vypouklé bříško, kde rostla naše další láska. ,, Buď uděláme svatbu před porodem a nebo až po dětech,“ řekl najednou a já se musela usmát nad jeho plánováním. ,, Chci být tvá co nejdříve,“ pověděla jsem a jeho oči se rozsvítily radostí, ale i překvapením. ,, Opravdu? Dám ti tolik času kolik jen budeš potřebovat. Nechci na tebe spě...,“ zastavila jsem ho v povídání a znovu se usmála. ,, Jsi muž, se kterým mám čtyř letou dceru a další dítě na cestě. Miluji tě a chci patřit do tvé rodiny. Chci mít příjemní Collins,“ řekla jsem a uvelebila se na jeho těle, což způsobilo, že spokojeně zamručel. ,, Vždy si patřila do mé rodiny, i když si neměla moje příjmení,“ řekl a já se rozněžněně usmála. ,, Budeme opatrní. Až budeš mít před porodem nikam nebudeme jezdit a ty budeš pořád ležet. Budu ti dávat samé dobré jídlo,“ pověděl, a když jsem chtěla začít odporovat začal zvonit telefon. S povzdechem jsem si uvědomila, že pěkné ráno bylo pryč. Zach se i se mnou zvedl a šel vzít telefon. ,, Prosím?“ řekl do telefonu a na druhé straně někdo promluvil. Mohla jsem použít svůj sluch, ale nechtělo se mi. ,, Cože?“ vykřikl najednou Zach a div mě nepustil na zem. ,, Hned tam budeme,“ řekl a hovor ukončil. ,, Co se stalo?“ zeptala jsem se. ,, Musíme jít. Ve školce začalo hořet,“ řekl a já hned slezla z jeho těla. Svojí upíři rychlostí jsem se začala oblékat a moje mysl běhala jen u toho, jestli je naše dcera v pořádku.
################################
Ahoooj! So, jsem tu znovu a je tu i nová kapitola. Nezabijete mne! Nemohu za to. Hehe. Stane se něco Stephanie, nebo máte jinou teorii a nebo si už zařizujete pořádné zbraně na mojí smrt?
Jinak tuto kapitolu věnuji kokoanicka aby si uvědomila že je další kapitola tak ať si jí kouká přečíst! :D
A to video v médiích? Jsou to Zachovi vzpomínky, něco jak to viděla Kass v jeho hlavě.
Mám tu pro vás ještě jedno video, je to o Rose a Dimitri z VA.
Podle mě vypadá líp než to moje ale posuďte sami ;D. (Rozhodně je lepší).

Je pěkné že? Mě samotné se líbí takže se nemusíte bát, že by jste mě urazili.
So, nechám své kecy kecama a Adios!
Lovuji vás mooc
Vaše
#Bee#

Princess of Vampires III - Their Adventure [DOKONČENO]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن