[12] Wedding 2/3 (She saved me)

772 50 0
                                    

Kass
„ Už zítra se vdáváš," řekla mi Sydney, když upila sklenky vína. Byla to něco jako rozlučka se svobodou. Zach jí měl taky. „ A jak se vůbec cítíš?" zeptala se mě Sonya. Diana hlídala děti a Sonya si užívala spolu s Nicole a Sydney. Nicole bylo šestnáct a tak si řekla, že chce jít taky a Diana jí to dovolila. „ Skvěle. Už zítra budu Collins, tedy pokud Zach neuteče od oltáře," pověděla jsem se smíchem. Stihli jsme to opravdu rychle. Během dne jsme měli zamluvený kostel, restauraci na oslavu a dort a nějakou tu malou výzdobu. Nechtěla jsem Zacha obrat o všechny peníze, což se mi díky Dianě nepovedlo, neboť ona sama zaplatila většinu věcí. Měla na účtu hodně peněz a nevěděla co s tím udělat. „ Aby si pak neutekla ty," zažertovala Nicole. „ Zacha miluju, chci být jeho žena," řekla jsem na svojí obranu a upila jahodové vody. Na vlastní rozlučce se svobodou jsem nemohla pít, to se mi to teda povedlo. „ Myslím, že je na čase ti něco ukázat," řekla Sydney a vstala. „ Ale ne říkala jsem vám, že žádný striptýz," pověděla jsem. „ Tvému přání jsme vyhověli," řekla jen Sonya a dál upíjela vína. „ O co tady krucinál jde?" nechápala jsem. „ Ahoj Kass," ozval se hlas, který jsem tak dlouho neslyšela.

Zach
„ Tak co ty budoucí taťuldo?" ozval se přiopilý Arman. Seděli jsme v baru a Adrian a Amran mi pomohli rozloučit se se svobodou. „ Co by, jsem víc střízlivý než ty," řekl jsem a vypil dalšího panáka. „ Asi protože nám alkohol dělá opravdu minimálně věci," pověděl Adrian. Měl toho ze všech nejvíce a nevypadalo to, že by mu alkohol nic nedělal. „Opravdu? Jsi taky opilý," řekl jsem mu a on s mávnutím ruky vypil panáka. „ Ještě něco pánové?" zeptala se nás barmanka, která pořád pokukovala po Armanovi. „ Ještě jednou tohle to a ty oči byste si měla nechat pro někoho jiného. Jsem šťastný gay," odpověděl Arman. „ Dokonce svého přítele beru na svatbu, pokud nevadí," dodal ještě a podíval se na mě. „ Ne, nevadí," řekl jsem a podívala se na barmanku, která se musela cítit trapně. „ Setřel si jí pěkně," řekl Adrian, který toho měl rozhodně v sobě taky hodně. „ Kolik jsi toho vypil?" zeptal jsem se ho, ale i tak jsem si vzal do rukou další skleničku. „ Ani nevím," zamumlal Adrian. „ Možná by jsme mohli konečně ten plán," řekl najednou Arman a já se zamračil. „ Jaký plán?" zeptal jsem se, protože jsem o žádném plánu nevěděl. „ To je to překvapení," řekl Adrian a já se zamračil ještě víc. „ Řeknete mi, o co tu jde?!" neměl jsem rád překvapení a už vůbec ne od dvou opilých nadpřirozených bytostí. „ Ahoj Zachu," ozval se hlas, který jsem už opravdu několik let neslyšel.

Kass

Stála jsem u sebe v bytě se skleničkou jahodové vody a nevěřícně jsem se dívala na tu osobu přede mnou. „ Co tu děláš?" zeptala jsem se. „ Slyšela jsem, že se budeš vdávat. Jsme kamarádky," řekla a já se zamračila. „ Ty nejsi moje kamarádka. Už nikdy!" řekla jsem varovně. „ Poslyš, mrzí mě, co se tenkrát stalo," řekla a já se musela zasmát. „ Mrzí?! Mrzí?! Málem jsem kvůli tobě přišla o svojí dceru!" křikla jsem na ní. „ Vy! To vy jste jí přivedly?" otočila jsem se na svoje kamarádky. „ Ozvala se sama. Myslela jsem, že by to byl dobrý nápad," ozvala se Sonya. „ Shodila mě na zem, když jsem jí oznámila, že jsem těhotná. Kdyby Stephanie nebyla tak silná, tak jí ani nemám!" teď jsem křičela pro Sonyu. „ Dobře promiň," řekla a zvedla ruce, abych pochopila, že se vzdává. „ A ty. Ty jsi byla u toho, co udělala. Jak si ji mohla přivést?" teď na Sydney. „ Nevěděla jsem to až do dnešního dne," odpověděla Sydney. „ Nemohou za to. To já jsem jí zavolala," řekla Freya. Znovu jsem se otočila na ní a pozorovala její tvář. Všechno se mi od ní zdálo tak falešné, už jsem jí nechtěla věřit. „ Neměla si sem chodit," řekla jsem už o něco klidnější. „ Na mojí svatbu nejdeš. Nikdy tě už nechci vidět," řekla jsem jí. „ To je vtip? Jen kvůli tomu, že jsem do tebe strčila?" řekla Freya a já se na ní překvapeně podívala. „ Vypadni! Jsi kráva! Nepatříš do mého života," křikla jsem po ní. „ Jediná kráva tady jsi ty," řekla posměšně a já už nevydržela a moje pěst zasáhla její nos. „ Tohle jsi přehnala," řekla a vystartovala po mně. Doslova po mně skočila a Sydney vyděšeně vykřikla. Měla navrch jen kvůli tomu, že byla vlkodlak a já nepoužívala svojí sílu. „ Maminko?" ozval se tenký hlásek, který mě zastavil. „ Stephanie, zlatíčko, co tu děláš?" zeptala jsem se překvapeně. „ Chtěla jsem dom babifka mě privezla," pověděla a pak se podívala na Freyu. „ Proč ublifujes mamince?" zeptala se jí. „ To je ona?" zeptala se mě Freya. „ Ano, tuhle jsi málem zabila," řekla jsem. „ Pořád ti nevěřím, že je Zachova," zasmála se a já na nic nečekala a znovu jí vrazila. „ Do mé rodiny se nebudeš navážet," řekla jsem naštvaně a začala cítit svojí druhou tvář. Najednou Freya vytasila místo nehtů drápy a zasekla mi je do krku. Cítila jsem, jak mi teče krev a dochází kyslík. Snažila jsem se jí odstrčit, ale nešlo to. Najednou jsem slyšela křik. Byl to dětský křik, pak jsem přes tvář cítila velké teplo a najednou začala křičet Freya, na které vzplál oheň. Když mě pustila a byla dostatečně daleko, oheň ustal. Nechápala jsem to, co se stalo, ale hned jak jsem byla v bezpečí, běžela jsem za svojí fazolkou. „ Jsi v pořádku?" zeptala jsem se jí. „ Maminko to ty máš bebí na krku," řekla a hlavičku mi zavrtala do hrudi. „ Zachránila si mě?" zeptala jsem se jí. „ Ohýnek pomohl. Nemůfou ti ublifovat si moje maminka!" řekla. „ Ty moje hrdinko," řekla jsem a neřešila to, že udělala oheň. To jsme mohli řešit jindy, teď mě zajímalo to, že mě moje vlastní dcera zachránila.
################################
Tak a jsem znovu zdravá. No ještě trochu kašle. Asi kapitola nic moc, ale i tak. Freya se vrátila. Objeví se u nás ještě? A kdo asi přišel za Zachem? A v další kapitole bude co? Svatba! Hehe kdo se těší?
No a fazolka zřejmě udělala ohýnek.
So, nechám své kecy kecama a Adios!
Lovuju vás!
Vaše
#Bee#

Princess of Vampires III - Their Adventure [DOKONČENO]Where stories live. Discover now