⁴⁹| Küçük Mucize |

7 0 0
                                    


" Günaydın hayatım iyi uyuyabildin mi " dedim başını salladı " bebeğim nerede kızım " dedi.

" Getirecekler merak etme " yengem odayı o uyurken süslemişti kafasına bant bile takmıştı. Soramadım soralım neden taktığını- kraliçem su istedi ayağa kalkıp sürahiden bardağa doldurup ona uzattım. İçmesi için doğrulttum - güzelce içti bardağa bana verip yerine koydum.

Yastığı düzelttim arkasını daya mısını yardım edip sohbet ettik - kapıdan ses geldi ikimiz aynı anda kapıyı bakınca - bebeğimizi gördük yediriyorlardı.

" Bebeğimi kızımı tutmak istiyorum "

" Vereceğiz annesi acıkmış bu kız " demişti hemşire - Miray nasıl tutacağını bilemedi ama kucağına verdiklerinde tuttu.

Hatta dönmemi istedi hemşire çıkmıştı - sesleri geliyordu emzirirken.

Amcamın sesi yengemle birlikte kapıdan girdi " ay kuzum nasıl da içiyor, peki sen kuzum iyi misin " diye sordu Miraya, başını salladı.

Kızımız doyduğunu belli eden hareketle, Miray dikkatlice üstünü düzeltip - kızımızla ilgileniyordu- kapıdan doktor girdi konuşarak " yeni annemiz iyi mi " diye sordu " iyiyim " dedi Miray gülümseyip " taburcu işlemleri için biri benimle gelmeli " dedi amcam istekli gidip geldi. Bebeğe isim koyacaktı amcam - kucağını alıp kulağına doğru bir şeyler fısıldayıp bir kaç kez şunu dedi " senin adın Asya " diye seslendi ve ismini koymuştuk.

" Demir tutmak ister misin baba kokusu alsın Asyam " ne yapacağımı bilemedim kucağıma doğru uzatınca almıştım kucağıma.

Bana bakıp gülümsemişti " seni sevdi demir bir anne ve baba kuzusu olacak kızımız " gülümsedim onun nur yüzünü gülümseyip baktım.

Sana baktıkça bizim küçük mucizemiz olduğunu görüyorum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sana baktıkça bizim küçük mucizemiz olduğunu görüyorum.

Kucağımda ağlamayı başladı " gazı gelmiştir yavaşça vur okşa sırtını " dedi dediğini yapıp büyük bir ses gelince hepimiz kahkaha attık.

Doktor geri geldi " ne zaman çıkabiliriz " diye sordum " biraz burada durun sonra çıkabilirsiniz öğlene kadar sağlığında değişiklik var mı diye "

" Peki...hanım " dedim dışarı çıktı - pelin ile damat damlatıp mucizemizi baktı.

" Enişte bu pek güzel ablamı çekmiş" dedi pelin benlik bir özellik yok mu şaşırmadım gerçi annesi kadar akıllı olsun o benim için yeterli - öğlene kadar burada durduk sohbet ettikten sonra evin yolunu koyulduk.

Sonunda evimdeyim ve kucağımda minik kızımla birlikte içeride oturmuştuk - yengemler bana yardım ediyorlardı " hayatım beşik kuruldu mu" diye sordum ha unuttum dedi sabır çektim ama haklı bir nedeni vardı belki onu çok yordum ama küçük ana kucağımız vardı orada uyur belki - bugün kurarlar belki damat ile kocam " artık evde yalnız kalacağım sanırsam bugün işe gitme yarın gidersin"

Tatlı Katil ( Kraliçe )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin