²⁴| Hasret ile Dansın Kalbi|

4 0 0
                                    

Pelin

Murat ağabeyden izin alıp çıktım hafta sonu ne işim olabilir ki ona yalan sayılmaz bir şey söyledim bir yakınıma gidiyorum dedim kabul etti sorgulamayı denedi sustu.

Orada kahvaltı edeceğimi söyledim beni beklediklerini söyledim - bırakayım dedi yürüyerek gidelim yakın dedim peki dedi yanağından öpüp hazırlanıp evden çıkarken canımın içine arayıp " geliyorum yılların hasretini gidermeye " dedim bana gel kardeşim diye seslendi gülümsedim ardından arabayı yola geçirdim ve aile evine doğru sürdüm yolda trafik vardı o sıra telefonumu elime alıp baktım bir haber var mı diye Ali hoca bana mesaj atmıştı.

Gönderen: Ali hoca

Evde misin evine geleyim mi ( 09.20)

Bu saatte inanamıyorum cevapladım.

Gönderen: Pelin

Evde değilim hocam eve de gelme sana yazalım murat ağabeyim var evde seni öldürür sen adresi yaz gelirim ben işim bitince (09.24)

Korna sesini duydum telefonu bırakıp devam ettim sağa kırdım az kalmıştı ablama ulaşmama sarılıp kucaklayacaktım onla yüz yüze görüşecektim bu bile bana şans verir ablamın varlığı gülümseyerek hatırladığım yoldan gittim. Anılar canlandı üçümüz parka gittiğimiz yolu gördüm ablamı mutlu olduğu zamanlardı gerçi yine de mutluydu beni görecek olmasaydı. Bir yerde durdum ekmekçi de ablamı aradım bir şey istiyor musun diye tek beni istediğini söyledi yola girdim bir şey değil birini istiyordu sabırsızdı bende öyleyim.

Sonunda evinin önünde durdum mesaj geldi park edip freni çektim. Arabadan inerken mesaj sesiyle telefonu bakarak kapıyı kapattım yine Ali hoca adresi yollamıştı ve merak ettiğini gösteren mesajla " yakınımın evindeyim hocam işim bitince çıkarım yazmıştım size " yazdım cevap gelmedi kapı zilini çalıp bekledim. Kapı açıldı keşke arabayla çalsaydım ama neyse deyip yokuştan çıkıp nefes nefese kaldım.

Soluklanıp yerimde doğrulduğumda ona baktım sonra kollarını açıp gülümsediğinde ablamı değiştiğini gördüm " abla bu sen misin " deyip koşarak üstünü atladım kokusunu içine çektim ailemden tek üyeydik birbirimizin " benim canımın içi seni çok özledim ayakkabıları çıkar gel seni bekledik " dedi bu ev yepyeni yangından sonra ablam evi yeniden yapılandırmıştı.

Mutfaktan ses geldi sonra " sen pelin olmalısın ben gül ablanın en iyi yoldaşı " deyip sarıldı gül abla tam ablam gibisin sonra Berk denilen komik bir ağabey vardı diğerlerini de ismini söyledi gülümsedim mutfaktan ses geldi elindeki tavayla bana bakıp gülümsedi " bu adamda mı ekibinde " diye sordum bana bakıp güldüler oturttu yanımı oturdu ablam - gül abla yanıt verdi " sayılır aslında senin müstakbel  enişten ablanın sevgilisi olur demir bu pelin mirayın kardeşi " ben bu ismi bir yerde duydum ama nereden neyse herkesin ismi aynı olabilir değil mi.

Ablam " bunları o hazırladı sırf sen geliyorsun diye çok marifetli " dedi başımı salladım ablam bana meyve suyundan koyup tabağa doldurdu - geç kalmadan söze girdi " ablacım bu perşembe akşamı benim maçım var davet edebilirsin yakınındakileri adresi ve saati sana atarım "

" Seve seve abla geliriz " dedim başını salladı " aslında pelin bir kişi daha var Murat'ın ikizi Merve ona bir iş verdim salı gününe kadar orada olacak o da seninle tanışmak istedi belki gösterin de ya da boks maçım da görürsün " dedi peki dedim telefondan gelen bildirim sesi ablamın dikkatini çekti bana bakıp bakıp duruyordu sonra önüne dönüp çaktırmayı çalıştı şüphelendiğini - masa altından baktım Ali hoca sürekli taciz eder gibi atılmaz ama biliyorum cuma gününe az kaldı ve biz yeni başladık aslında sen yeni başladın ben değilim ben onca gün şarkı ile dansı çalıştım şimdi sen geldin az zaman kaldı diyorsun. İç verdim ablam " sıkıntın mı var söyle " dedi yok der gibi salladım elimi " abla okuldan hoca var gösterinin az kaldığını söyledi çalışmayı çağırıyor "

Tatlı Katil ( Kraliçe )Where stories live. Discover now