|kraliçe ♔|

49 5 0
                                    

Ertesi gün
Eve geldiğimde içimde anlatılmaya cağım bir sevinç nidası vardı. Demirin yüzünde oluşan ifadeyi hatırladıkça gülüp eğlendim ve beni motife etmişti. Ey demir efendi iddiayı başlatan da kaybedende sensin, sana mı aşık olacağım ha avucuna yararsın böyle.

Berke işim düştü çantadan telefonu alıp numarasını tuşladım.
Bekletme huyunu bitirsen diyorum hep son dakika açarsın birde.
Meraklı sesiyle " kraliçe ne iste-" lafını böldüm ama acil bir konu var " neredesin buraya yakın san evime bir uğra acil işim düştü sana " dedim ve yüzüne kapattım telefonunu.

Onun en çok bu huyu hoşuma gidiyordu. Bekletmeden zamanımı almadan çabuk evimin önünde oluşuydu. Kapıyı açmamla üzerime sıçradı kızlar yapar bunu salak aman boş ver.
İlk beni süzdü sonra " kraliçe ne oldu bu acelen ne " her zamanlı meraklı olmuştur " dur bir Berk işim düştü dedim ya telefonda konuşurken söyledim " arkasından " sakin ol " dedim ama dinlemedi ve dinlemiyor hiçbir sözümü. Planı hatırlamayı çalıştım- böldü sesiyle " ne yapacağımı söyle "
İçine kesin kurt var yerinde duramıyorsun anladım. Planı en ince ayrıntısına kadar anlattım. Hayret beni dinledi bu sefer " anlaşıldı o iş bende de senin köyünde biri kabadayılık yapıyor ve maçlar yaklaşıyor biri sınırı aşıp sana ' korkak prenses vb' şeyler söylüyor biri sahneyi boş sandı sanırım sana kafa tutuyor " dedi biri bana kafa mı tutuyor biri bana mı korkak diyor haddini fazla aşanlar olduğunu duydum Berke döndüm " bir kaç gün  oradayız köyde özledim tonteşi mi olur mu ve yarın antrenman ayarla kraliçe ringe geri dönüyor " dedim bana hay hay dedi.
" Çok fazla yaşadı bu fani dünyada "

" Miray bir şey daha var o çocuğun senden tırsıp kaçmasını istiyorsan o yönünü demire tanışmasını sağla ki o dayak yemiş gibi olsun " bu fikrin için sağ ol harika bir düşüncen Berk arkadaşım düşüneceğim.
Kapıya kadar eşlik ettim sarılıp vedalaştık Berkle, aşağı inmeden üstümü değiştirip indim. Benim çalışma saham gibiydi burası. Demirin rahatsız bulucu suratını hayal ettim, onun suratına doğru isabet ettirdim yumruklarımı.
Çita gibi hızlı aslan gibi vahşi bir kızla tahammül edebilecek misin ?
Öfkemi onun suratına kustum, bu beni motife etti.
Tekrar edip durdum " yumrukla Miray yumrukla öfkeni bırak " ta ki kapı zili bölene dek. Havluyu alıp yukarıya çıkıp ikisini aynı anda açıp bekledim.
Bitik halde gelip bana bakanı gördüm demirin burada ne işi olabilir ki " hayırdır hangi rüzgar attı buraya " dedim bana sırıttı " ne yaptın diye geldim güzellik " dedi baştan aşağıya süzdü Berk gibi sonra " eğer çıkarsak biz bir gün sana -"
" Kimse giyinmemi karışamaz sende dahil adam "
Yutkundu içeri aldım " su " diye söyledim " suyu senin dudaklarında içsem "
" Senin kafan iyi mi ne dediğini farkında değilsin bence " öyleyim dedi güldürme beni be adam ne istiyorsun - onu içeri sokmadım , kapıyı yaslanmış bana sırıtıyor " o iki gün içerisinde hep senin isteklerini yaptım şimdi sıra sende benim istediğimi yapma " saçmalama yapmayacağım " geldiğin gibi geri dön evine git "

" beni zorladın, korkuttun bir oyuncak gibi oynadın ama bir isteğimi gerçekleştirmiyor sun yoksa korkuyor musun aşık olacağın diye korkma " bir adım yanaştı geriledim bir adım daha yaklaştı geriledim " iddian biteli çok oldu aşık bile olmadım " söyledim güldü " senin için neyim Miray arkadaş mı yoksa oyuncağın mıyım söyler misin " az önce ne dedin oyuncak gibi oynadın zaten öylesin benim için fazlası yok bir adım daha attı - koltuğa değdi sırtım " hadi ama bir tane daha istiyorum dudaklarından-

iğrenç herif git başımdan " diye onu itekledim beni de beraberliğinde çekti ve o yerde ben onun üstündeydim - göz göze geldik - o havalandı ve bir öpücük çalıp başını yere koydu - memnun olmuş gibi bir hali vardı. Ağzımı dokundum - bir kez daha öptü beni , bu adama ne oldu kibar ve nazik bir dediğini kabul eden çocuğa kaba dayılık olmamış " kalkabilir miyim artık "

Tatlı Katil ( Kraliçe )Where stories live. Discover now