|Misafir|

28 0 0
                                    

İlk defa bu kadar huzurlu uyanmıştım. Hep öfkeyle kalkardım ama ilk defa böyle oldu. Acaba o yanımda iken mi böyle hissediyorum huzurlu.

Yataktan doğrulup kalkacaktım ki eli kalkmamı engel oldu - nefesini boynumda hissettim huylandım birazcık.

Kulağımın içine girdi sıcak nefesi " dün gece için teşekkür ederim " içimde garip bir his belirdi " kalkmamı izin ver " dedim elini belimden çekip sırt üstü uzandı bana gülümseyerek bakıyordu bende ona

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kulağımın içine girdi sıcak nefesi " dün gece için teşekkür ederim " içimde garip bir his belirdi " kalkmamı izin ver " dedim elini belimden çekip sırt üstü uzandı bana gülümseyerek bakıyordu bende ona.

Yataktan kalktım üstüme bir şey bakmak için gardırobun önünde durdum. Ne giysem diye düşündüm bir şeyler bulup yatağın üstünü attım. Dışarıya bakmak için pencerede durdum hava günlük güneşliydi yaz geliyordu ve ben ayaklarımın üstüne nasıl duracağımı düşünüyordum " nasıl duracaktım son senem ve yengemden destek alamam " sesli düşündüm sanırım çünkü demir beni duymuş belimden sarılmıştı - örtü düşmesin diye tutuyordum.

 Dışarıya bakmak için pencerede durdum hava günlük güneşliydi yaz geliyordu ve ben ayaklarımın üstüne nasıl duracağımı düşünüyordum " nasıl duracaktım son senem ve yengemden destek alamam " sesli düşündüm sanırım çünkü demir beni duymuş belimden s...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sırtımda onun sıcak nefesli öpücüğü - saçını götürdüm elimi dokundum.

" Kraliçem sen neden bu kadar güzelsin bir yol bulursun geleceğinle ilgili " dedi sesli düşünmüşüm bunu anladım daha yeni. Derin bir nefes bıraktım " sen banyoda hazırlan " dedim " nasıl istersen " kolları belimden çözerek uzaklaştı.

Onu istiyordum gitmemesini. Ne diyorum sanki uzak bir yere gidiyordu alt üstü banyo ve evimdeydi.

Örtüyü üstümden atıp çamaşırlarımı giyip elbise giymiştim siyah bir elbiseydi tek omuzlu ayağıma topuklu giyip bir kolyeyle hazırdım. Banyodan çıkıp mutfağa gittiğini haber verdiğinde ben girdim işimi halledip çıktım. Odamdan çantamla telefonumu alırken  en ummadık zamanda şarjın bitmesiyle şarj aletini alarak aşağı indim. Mutfaktan sesler gelmeyi başladı. Kahvaltı hazırlıyordu.

Çantayı kapının ağzını atıp telefonu şarjı takıp - kimlerin borçları var diye dolabın içinde babamın işi ile ilgili dosyayı alıp masaya geçtim. Sayfa sayfa inceledim baya dolu bir listeydi bazıların borçları ödenmiş bazıların ise borçlu dolu bir listeydi.

Gözüme takıldı neden sevgilimin soy ismi vardı kara bulut " ne " diye bağırışı mı duyup geldi " ne oldu kraliçem " diye meraktan sordu ona dosyayı uzatıp ona " senin soy ismin var burada " acaba şimdi kafasında ne düşünüyordu. Babama borcu olan birinin oğlu muydun.

Ağlamak istedim neden senin ailen babamın iş dosyasında bilmek istiyorum. O bile şaşırmıştı.

Ne diye bağırdığında yanına koştum. Bana neden benim soy ismim listede diye sordu. Bende bilmiyordum. Neden var olduğunu. O anda yangını hatırladım onun evine yakmış olamam değil mi aslında benziyordu ikisi de. Şüphelendim şaşkınlıkla ağlıyordu bir şey yapmalıydım değil mi gül her zaman ne derdi durdurmak için - onu geri oturttum yerini sonra " ağlamaz ağlatırsın kraliçem " dedim bana baktı sonra mutfakta bir şey unuttum diye ayağa fırlayıp mutfağa girdim.

Miray " sen nasıl bir erkeksin insan ocakta bir şey unutmaz " diye güldü sonunda biraz gülmüştü.

Saati bakıp durdu geç kalmak istemez gibiydi " acelen mi var Miray " dedim bir dersi 11 de olduğunu söyledi diğer dersi ise öğleden sonraydı arada koskocaman bir ya da iki saat teneffüs vardı. Benim ise öğleden sonra bitiyordu niye öyle yaptığımı bilmiyorum.

Gülerek yanına geldim güzelce ve yanmış tam sayılmaz yumurtayı tabakları koyup tavayı lavaboya bırakıp çayları koydum.

Güzel bir kahvaltıdan sonra elini yıkayıp çıktı eline dosyayı alıp şarja taktığı telefonu kapıp kapıya yürüdü.

Hazırlanırken bana " gelmeyecek misin " diye sordu geliyorum diyerek yanına koştum masayı toplamayı bırakıp.

                                                                              🔥

Arabada olay farklı bir hal aldı. Onu arkaya oturttum bana " neden yanında olamıyorum sevgili değil miyiz " diye sorduğunda cevabım onu şaşırttı " benim için dost ve sevgili ayrı bir köşede o yüzden arka " dedim mızmızlanarak oturdu arka koltuğa- kıkırdandım " aynı çocuk gibisin annesi öne oturmasını izin vermediği için küsen çocuk " dedim arabayı yola çıkarken öne bir atıldı az kalsın çarpacaktım. Ama zor kurtardım.

" Yaslan evladım yaslan " dalgasına geçtim bu sefer küser gibiydi.

Ama sağ salim Gül'ün evin önünden aldığımda gül bile şaşırdı " demir neden öne geçmedi "

" Çünkü annesi izin vermedi kankalar benim ilk önceliğim sen otur " dedim öne geçip oturdu " erkek değil misin demir söz diyemiyor musun sevgiline " küsmüş bana konuşmuyordu sanırım güldüm " tamam çıkışta yanıma geçersin " dediğimde yüzü güldü çocuksun. İnkar etmeyi kalkışma.

Okula rahat geldik. Trafik falan fazla değildi okulun kapısından girip ilk onları indirdim sonra arabayı park edip yanlarına geldiğimde ne hakkında konuştuklarını bilmeden yanlarından geçip gitmiştim " bekle Miray " dedi gül beklemeden içeri girdim. Yanıma geldiğinde " melek ile ilgili ne yapacaksın ne zaman devam ediyoruz " dedi merak sorusu ne zaman ilk dersten sonra gidebiliriz öğleden sonra dersim vardı " meleğe sormam lazım dersi var mı diye " diye söyledim peki dedi.

İlk ders bölüm eğitimi ile ilgiliydi. İlk ders buydu sonraki ki ders ise bölüm dersiydi işte.

İlk blok ders böyle geçip gitti teneffüste ise iki kişi benle geldi güle sordum işi yokmuş ama bölümü ile ilgili toplantı varmış onu yetişmek istiyordu saati ayarladım diğerleri haber vermesi için okulda bıraktım. Gül ile melekle gittiğimiz AVM'yi gittik. Arabayla ona ilk ayakkabı baktık. Birbirimizi gösterip durduk bir ayakkabı seçip ne kadar tuttuğunu yine paylaşarak ödeyip takıcıya girdik ona bir kolye seçmeyi çalıştık. Hepsinin parasını ödedik - çıkışta alacaktık seçtiklerimizi.

Çok fazla geç kalmadan okula adım atmıştık o işini ben kendi işime bakmıştım. Koca bir teneffüsle bitti derse geçtik. Yine bölümlü bir dersi dinliyorum ve çok sıkıcı uykum geldi.

Uyukladım diğer dersi de öyle son çıkışa kadar böyleydi sıkıcıydı.

Okul çıkışı birlikte gidip alacaklarımızı alıp bizim eve giderken " giysim evde kaldı gidip gelirim evime bırakırsan " dedi peki dedim onu evin önüne bırakıp gelmesini bekledik sonra bizim eve bıraktım arabayı park edip arkalarından girdim eve.

" Aç mısın bir şey ister misin " dediğimde açım dedi direk söyledi. Mutfağa gittim dolaplardan yiyecek bir şey hazırlamayı çalıştırdım. Çok güzel bir makarna hazırlayacağım. Demire bile yapmamıştır bu makarnayı üstümü değiştirip indim. Makarna malzemelerini hazırlayıp tabağa koydum.

Bana yardım etti tabakları masaya koydu çatallarla birlikte karşı karşıya oturup yemek yiyor sohbet ediyoruz.

" Miray senden neden korktuklarını inanmıyorum çok nazik birisin Miray " dedi sana göre öyleyim aslında kökümde kötü biriyim.

" Sana öyleyim aslında kötü biriyim geçmişteki ben gibisin saf ve masumsun başka bir şey yoktu. " Dedim hım diye düşündü geçmişimin yarısını sorduğunda onu anlattım.

Bir gün böyle geçip gitti. Meleğin misafir odasını yönlendirdim. Yatağa yattım yorgunum tüm gün ders ve melekle uğraşmakla geçti. 

Tatlı Katil ( Kraliçe )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin