20.Fejezet

171 6 0
                                    

Már 2 hete annak, hogy Josh elrabolt és börtönbe került. Holnap lesz a születésnapom. Végre 17 leszek. Régóta vártam már ezt a napot, de most, hogy gyerekem születik, még inkább szeretem ezt a számot. Anyu és nagyi ajándékot vásárolnak, Scott ebédet csinál és pedig a szobámba takarítok.
Dí és Rach folyamatosan boldogítanak, a nap 24 órájában. Várják már a pici születését és, hogy ismét suliba járjak. Még nem tudom mikor mondom el nekik, azt, hogy többé nem megyek suliba. Lassan itt lenne az ideje, mert így csak hiú reményeket táplálok beléjük.
Majd ha megszületett a kis Sophi, akkor vissza megyek esti tagozatos tanulónak. Scott kopogtat az ajtómon.
Kinyitja, majdeglöki, hogy az teljesen kinyíljon és beláthassa a szoba teljes egészét. Az ajtófélfának dőlve, zsebre dugott kézzel elemzi mozdulataim.

-Miben segíthetek? -tettem fel a kérdést szórakozottan, mintha valami személyzet lennék.
-Semmibe. Csak nézelődök! -mondta huncut mosolyra húzva száját.
-És tetszik, amit lát? -kérdeztem az éjjeli szekrény elé ledobott zokniért hajolva, ezáltal formás fenekem megvillogtatva rövidnadrágomon keresztül Scottnak.
-Az nem kifejezés! -amint ezt kimondta, már csak 2 centi volt köztünk. Kezeit finoman csípőmre csúsztatta, míg én fölegyenesedtem. Könnyed csókokkal kezdte ellepni nyakam.
-Scott...ezt...nem... -jöttek ki a szavak akadozva. Általános tudni való, hogy a nők többsége terhesen hamarabb a csúcsra tud jutni akár kis apróságoktól is, mint amblokk.
-Ahj!!! Tudom! -sóhajtott fel, majd abba hagyta kényesztetésem és az ágyra dobta magát. Szomorú tekintete bűntudatot keltett bennem.
-Sajnálom! -mondtam, közben én is leültem az ágyra, közvetlen mellé. Már 2 búsult ember ült lehajtott fejjel az ágyon. Új rekord!
Kezem kezére tettem és combomon pihentettem. Hirtelen erős szúrást éreztem a hasamba. Scott felugrott és nem értette mi a baj. Nagyon szenvedtem. Már vagy 3 perce olyan szúrást éreztem a hasfalamon, mintha belülről szurkálnák egy késsel. Kezdett apadni a fájdalom. Lecsillapodott a hasam. Scott kicsit megkönnyebbült, de a mentőket attól még értesítette, hisz nem tudtuk mi volt ez. Mikor abba maradt a fájdalom, vér lepett el. Megijedtem! Scott azonnal értesítette anyuékat, akik száguldva jöttek a kórházba utánunk. Meglepően gyors tud lenni a taxi ha sürgetik.
Mikor a kórházba értünk, azonnal kórházi ruhát adtak és vizsgálatokra küldtek. Egész nap vizsgálatról vizsgálatra jártam. Körülbelül a harmadik vizsgálat után kiderült, hogy rákos vagyok, amit nagyon furcsálltam az orvosokkal együtt, hisz a ráknak korántsem efféle tünetei vannak.
2 órával a szervezetem lesokkolása után  ismét kiderült valami, ami nem is olyan lényegtelen. A CT gép elromlott és mindenkinél rákot diagnosztizált.

Megtévesztettél (Befejezett)Where stories live. Discover now