3.Fejezet

326 10 0
                                    

-Jé, Tom! Te még élsz? -kérdeztem a ,,bátyám" mosolygós képétől.
-Naa, húgi, most miért? -folytatta a mosolygást, de az rajtam is folytatólagos volt.

A nap hátralevő részében nem volt semmi extra, csak próbáltuk túlélni a napot. A hazafele vezető úton beugrottam egy gyógyszertárba és vettem egy terhességi tesztet, hogy biztosra menjek a Scott Vilbertel eltöltött közös éjszaka után, hogy valóban azért voltam-e rosszul egész nap, mert teherbe ejtett.
Hazaérve egyből ledobtam magamról a csukám és mamának egy ,,szia"-t dobva már rohantam is az emeletre, hogy minél hamarabb megtudjam állapotos vagyok e avagy sem!
Pár perccel később már fülig érő szájjal jöttem ki a fürdőből. Rá írtam Rachre és Dire, hogy elújságoljam nekik a jó hírt. Végül Scott és a nagyim maradt. Scottot hagytam utoljára, mert először nagyival akartam megbeszélni, hogy mit kéne tegyek és mégis mit mondjak Scottnak.
Lementem nagyihoz, majd egy ,,szeretlek, bocsáss meg'' arckifejezéssel az arcába hajoltam, amit Ő nem díjazott,mert pont a kedvenc sorozatát nézte.

-Naa, Emikém! Nem látom a tévét! -mosolygott rám, majd miután látta, hogy a szám nem húzódik mosolyra, abbahagyta a viccelődést és leültetett maga mellé.
-Mesélj kicsikém! Mi a baj?
-Nagyi, én nagyon nagy hülyeséget csináltam, aminek természetesen vállalom a következményeit.
-Megijesztesz Emi! Mi történt? Bármi is történt, együtt mindent képesek vagyunk megoldani!

Miután elmondtam nagyinak, hogy mi történt, a vártnál jobb reakció fogadott. Nem repesett az örömtől, de azt mondta tiszta édesanyám vagyok. Ő is 16 évesen esett teherbe, és  végig vitte mint a 9 hónapot, majd világra hozta a világ legszebb leányát, engem. Amikor ezt mondta könnybe lábadtak a szemeim. Ekkor nosztalgia vette kezdetét.

Megtévesztettél (Befejezett)Where stories live. Discover now