Hoseok^Sofie

379 13 1
                                    

Moc se omlouvám že mi to tak dlouho trvalo! Každému určitě jsem na vás nezapomněla a všem věnuji slíbený ONE-SHOT užij si to zlato 👑♥♥ sofinka12

Zhluboka jsem se nadechla a vydechla. Ručníkem jsem si utírala kapičky potu. Bylo mi neověřitelné horko, pěkně jsem se zapotila.

„Vážně ti to jde čím dál tím víc líp." Usmál se můj kamarád, který seděl vedle mě. Cvičíme už přes tři hodiny nedivím se že je výsledek lepší než posledně. Musela jsem být však nejlepší, nestačilo že mi to jde líp. Tu soutěž chci vyhrát já.

„Nestačí být jen dobrá, musím být nejlepší." Povzdechla jsem si. Obdivovala jsem ho, jeho kroky byli vždycky tak ladné jakmile začal tancovat nemohla jsem uvěřit svým očím. Obdivoval mě čím dál tím víc, měl talent.

„Neměla by jsi tolik myslet na výhru, hlavní je aby sis to užila." Mykl ramenami.

„Já vim, jak to děláš, jakmile začneš tančit vypadá to tak úžasně a ty nevěnuješ pozornost nikomu." 

„V tu chvíly prostě myslím jen na své kroky, jako když zavřeš oči a nevidíš nic jiného než tmu." Usmál se.

„Musíš být soustředěná to je to hlavní." Dodal.

„Půjdeme už?." Otázala jsem se. Pro dnešek jsem měla dost, byla jsem tak strašně unavená. Kývl na souhlas, zhasl všude světla a tak jsme oba dva zamířily ven do jeho auta. Prohrábla jsem si vlasy a zívla, bolelo mě celé tělo.

Konečně nastartoval auto, opřela jsem si hlavu o okno a dívala se ven z okna.

„Můžeš přespat u mě jestli chceš, stejně ráno musíme vstávat brzo a pustit se znovu do toho." Řekl dívajíc se před sebe.

Nespala bych u něho poprvé proto jsem jen kývla na souhlas. Hoseokbyl skvělý přítel, vždycky mi pomáhal a stál u mě v nejtěžších časech za co mu jsem neskutečně vděčná. Jakmile jsme došli k jeho bytu, zaparkoval auto pak jsme došli k němu. 

„Prozatím se můžeš osprchovat." Usmál se. Kývla jsem na souhlas a šla tedy nahoru po schodech kde měl koupelnu. Přišel mi pak dát mé věci které tu mám pro případ nouze. Osprchovala jsem se a navlékla si na sebe své šedé tepláky a bílé tričko. Vlasy jsem si dala do drdolu. Šla jsem zpátky dolů a musela se zasmát. Seděl na sedačce a cpal se velkou pizzou kterou musel nejspíš před chvíly objednat.

„Ty myslíš vážně na všechno." Ušklebila jsem se a sedla si vedle něho vzala jsem si do ruky pizzu a začala jíst taky. Po chvilce se zvedl se slovama že jde do sprchy. Dívala jsem se na televizi a jedla pizzu. Zavíraly se mi oči, ale probudil mě hlas zamnou.

„Pojď na chvíly semnou." Usmál se, vstala jsem a šla tedy snim. Stoupla jsem si doprostřed obýváku a nadzvedla obočí.

Protočila jsem očima když zapl muziku na telefonu.

„Co je, chceš přece tu taneční soutěž vyhrát." Zamračil se. Měl pravdu.

„To mám jako znovu tancovat?." 

Sedl si do křesla a s úsměvem kývl hlavou.

Začala jsem se tedy pohybovat do rytmu. Bylo mi najednou tak divně... Nikdy jsem se před ním nestyděla tančit a najednou...

Díval se na mě tak jinak, neznala jsem ten pohled a měla trochu strach. 

„Neumíš se soustředit Sofie." Povzdechl jsi. Sklopila jsem hlavu.

ONE-SHOT [KPOP] Kde žijí příběhy. Začni objevovat