Sehun^Izzy

419 22 11
                                    

IzaSzczepankov Užij si to🙏😏doufám že se bude líbit a sorry za chyby 😂❤❤

Srovnala jsem na hromádku všechny dokumenty a textilní smlouvy. Stáhla jsem si svojí červenou sukni a zhluboka se nadechla. Byla jsem unavená, včera jsem toho moc nenaspala. Má kamarádka která oslavovala narozeniny mě vytáhla do baru, a já jí odmítnout nemohla. Snažila jsem se pracovat ze všech sil, bohužel můj šéf je vážně kretén. Pořád má jen samé blbé narážky. Snaží se mě jenom dostat do postele, což není nejlepší nápad. Je to proboha můj šéf, bohužel šéf na nervy. Každou svojí asistentku dostal do postele, mě se snaží dostat do postele už sedm měsíců hold se snaží zbytečně. 

„Izzy, šéf tě čeká v kanceláři." Oznámila mi kolegyně Ellie.

Povzdechla jsem si, a zamířila tedy k němu.Zaklepala jsem na dveře,a vešla dovnitř.

„Přejete si něco?."Otázala jsem se.

„Zajisté, jinak bych vás sem nezavolal." Odvětil, na tváři mu samozřejmě nechyběl povyšující úsměv.

„Poslouchám."

„Co takhle se dohodnout?."Usmál se.

„Tím myslíte?."Nadzvedla jsem obočí.

„Kolik chceš?."Ušklebil se.

„Prosím?."

„Dám ti dvacetsedmtisíc pokud semnou
 strávíš jednu noc." Vyhrkl.

„Co si to dovolujete?!."Vykřikla jsem,mám toho vážně dost.

„Přestaň tady vyvádět,stejně tě jednou dostanu." Nepřestal se usmívat. Zatnula jsem pěst a zamračila se. Otočila jsem se a dala se na odchod.

„Zadní část tvého těla je ještě lepší než ta přední část.Ten tvůj zadek je dokonalý."Zasmál se.

Popadla jsem do ruky dokumenty které se nacházeli na stolku a hodila je po něm.Bohužel uhnul.Na tohle jsem neměla,rychlým krokem jsem vypadla z jeho kanceláře. A zamířila znovu do té své kde jsem se posadila do křesla a snažila se uklidnit. Ten kretén,nedá si pokoj a nedá. Fájn,přiznávám ze začátku se mi líbil jenže tohle jeho chovaní je odporné. Je svým způsobem užasný, avšak blbý. 

Zhluboka jsem se nadechla a dala se znovu do práce. Čas strašně utíkal, nemohla jsem se dočkat až konečně dojdu domů.

Když konečně nastala hodina kdy jsem mohla odejít,sem si do kabelky  naházela mobil a kličky od auta. Najednou jsem však uslyšela cvaknutí zámku. Otočila jsem se a zamračila se.

„Co to dělate?." Otázala jsem se, ze strachem. Od něho nikdy nevíte co čekat, věděla jsem proč tady je a co se stane ale nechtěla si to připustit.Obešla jsem ho a běžela ke dveřím abych zjistila jestli jsou opravdu zamknuté,bohužel byli. Už jsem chtěla po něm začít vykřikovat co to dělá, přestože jsem byla otočená čelem ke dveřím jsem ucítila jak se na mně zezadu tlačí jeho tělo. V tu chvíly se mi rozbušilo srdce. 

Snažila jsem se ho nějak od sebe odstrčit, lehce mě otočil a svým tělem mně natlačil na zamčené dveře. Nedokázala jsem se mu dívat do očí,srdce mi bylo jako o závod a toho si určitě všiml i on. Byl na mě celý natlačený.

„Prosím,dost."Zašeptala jsem a zavřela oči když mi pramínek vlasů dal za ouško.Dál svojí ruku posouval, přešel přes krk a zastavil se na mém dekoltu kde mi rozepl první dva knoflíčky od halenky.

Ruce mi držel ruce u těla,abych se nemohla hýbat. Ucítila jsem jeho svěží ledovou vůni. Mně samotné se dech zrychloval.

„Uklidni se,klid."Zašeptal mi do ouška. Skousl mi lalůček, na čemž jsem vykulila oči. 

„Přestaň prosim."Vyhrkla jsem.

„To ty přestaň,vím že to chceš stejně jako já. Už nevydržím ani sekundu aniž bych tě neměl." Věnoval mi polibky na krk. Vůbec jsem nedokázala pozitivně myslet.

Byla jsem tak strašně nervozní,sama tomu nerozumím. Nešlo to zastavit.

„Nemysli na to, jen si to užívej."Zašeptal mi znovu do ucha.Zavřela jsem znovu oči a skousla si ret,když mi jednou rukou sjel k zadečku,za který mně chytil a přitlačil na svůj rozkrok. Ucítila jsem jeho vzrušení a velkou bouli v kalhotech nedalo se to,proto jsem tiše zasténala. 

„To je ono."Zavrčel,hned na to své rty hladově přitiskl na ty mé.Zatím co já jsem položila své rozechvělé dlaně na jeho široká ramena.Lehce vsunul jazyk do mých úst.Každý jeho dotek byl pravě teď pro mě něčím jedinečným. 

Po chvilce mi začal okusovat a sát krk.Bylo to příjemné, masíroval mi jemně zadek.Po celém krku mi udělal cucfleky,a označkoval si mě. 

„Půjde to vidět."Zamumlala jsem.

„Přesně o to mi de,ty jsi totiž jenom moje."

Hned na to mi roztrhl ano roztrhl halenku. Bylo mi trapně,když si mě prohlížel.Něco zavrčel a následně mi rozepl i podprsenku. Vrhl se na mojí pravou bradavku kterou začal jemně sát,vzdychala jsem přes celou místnost a nemohla to utišit. 

Znovu mě tentokrát vášnivě políbil na rty, jednou rukou mi jezdil po boku. 

„Jsi nádherná." Skousl si ret.

Musela jsem se usmát,začala jsem mu rozepínat po jednom knoflíčku černou košili. Ruce se mi klepaly,byla jsem ráda když mi s tím pomohl.

Nikdy jsem si nevšimla jak je zatraceně sexy. Prohrábla jsem mu ofinu, a políbila ho. Celou si mě na něho přimáčkl, když se ho mé prsa dotkly tiše vzdychl do polibku.

Rukama mi začal stahovat červenou sukni, sundala jsem si vysoké lodičky a dopomohla mu. Vyjekla jsem když mě otočil znovu čelem k zdi.

„Říkal jsem že mě ten tvůj zadeček provokuje dlouho, zaslouží si trest." Ušklebil se.

Polibky mi následně věnoval na šíji,mezitím co mi v ruce mačkal zadek.
Stáhl mi i druhou část spodního prádla, silně mě plácnul přes zadek,zabolelo to.Uslyšela jsem jak si rozepíná pasek u kalhot. 

„Neboj se, slibuji ti že se zítra na nohy nepostavíš."Zasmál se, vykřikla jsem když do mě tvrdě vnikl.Neudržela jsem slzy.

„Dost! To bolí."Vzlykla jsem.

„Izzy, milá Izzy začátky bolí vždycky."Zašeptal mi do ouška. 

Tvrdě a rychle do mě přirážel,jednou rukou podepřel nad bříškem a druhou mě chytil za boky,abych mu nikam neutíkala.

„Prosím zpomal."Fňukla jsem.

Byla jsem ráda když zpomalil, a následně mi dal čas abych si zvykla. Pomalu do mě přirážel a mezitím mi pusinkoval líčko.

Po chvilce bolest ustoupila, a já ucítila nekontrolovanou slast. Znovu začal rychle a tvrdě přirážet, vzdychala jsem a křičela přes celou místnost. 

„Ahh~ Sehune!."Vykřikla jsem když jsem se konečně dočkala svého vyvrcholení.

„Kurva jo!."Vydechl po chvilce i on.

Zhluboka jsem dýchala, byla jsem celá upocená.Tohle bylo parádní.

„Tak po tomhle si tě vezmu za ženu,tohle se mi zatraceně líbilo."Odvětil,na čemž jsem se rozesmála.

ONE-SHOT [KPOP] Where stories live. Discover now