Εκδίκηση

1.1K 82 19
                                    

Δύο μέρες μετά

Άγγελου P.O.V.

Η Άννα με πήρε εχθές τηλέφωνο κλαίγοντας για να μου πει πως είναι έγκυος στο παιδί αυτουνού. Και το χειρότερο είναι πως δεν ξέρει τι να κάνει τώρα. Αν κάνει έκτρωση, μετά θα πεθάνει από την στεναχώρια της, αλλά δεν μπορεί και να το κρατήσει. Δεν είναι ικανή να μεγαλώσει ένα παιδί. Εντάξει, η μικρή μου αδερφή είναι, την αγαπάω, και δεν την αγαπώ μόνο, την λατρεύω. Αλλά είναι πολύ ανεύθυνη σε μερικά πράγματα. Είναι ικανή να ξυπνήσει μια μέρα στραβά και να μην φροντίσει το μωρό της. Να το αφήνει να κλαίει και να πεινάει. Και η ίδια το ξέρει αυτό, ξέρει τον εαυτό της. Για αυτό περνά τέτοιο λούκι. Δεν ξέρει λοιπόν τι να κάνει, και ούτε κι εγώ ξέρω για να την συμβουλέψω. Αυτό που ήξερα είναι ότι πρέπει να εκδικηθεί τον Στέφανο. Η ίδια της κυρίως, αλλά επειδή εκείνη δεν τολμάει, θα το έκανα εγώ για μια ακόμα φορά για αυτήν. Θα την υπερασπιζόμουν όπως έκανα πάντα. Ήθελα όμως αυτή την φορά να καταλάβει ο Στέφανος πόσο άσχημα έκανε την αδερφή μου να νιώσει. Πόσο άσχημα είναι να σε πηδάνε χωρίς να το θέλεις. Και για να το καταλάβεις αυτό, πρέπει να σου το κάνουν. Εγώ όμως αποκλείεται να έκανα κάτι τέτοιο, ακόμα και αν ήταν να σώσω την ζωή της αδερφής μου, με άντρα δεν θα το έκανα. 

Ήξερα όμως τρεις φίλους μου που θα μπορούσαν να τον χτυπήσουν άσχημα και ήταν και πρόθυμοι να του κάνουν και από το άλλο. Και χωρίς πληρωμή. Ειδικά ο ένας από τους τρεις μου χρωστά και χάρη από την Β' Λυκείου. Ώρα να το ξεπληρώσει, κάνοντας την αδερφή μου να νιώσει ευτυχισμένη και από την στιγμή που θα ήταν και εκείνη, θα γινόμουν και εγώ. Έπρεπε να πληρώσει. Και έπρεπε επίσης να καταλάβει πως δεν μπορεί να κάνει τον κάθε άνθρωπο ότι θέλει. Κανείς δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Και το σημαντικότερο, δεν του αξίζει να υπάρχει από την στιγμή που πιστεύει πως οι ομοφυλόφιλοι μπορούν και πρέπει να αλλάξουν. Και με αυτόν τον άσχημο τρόπο που επέβαλε ο ίδιος στην αδερφή μου. Από την στιγμή που πολλοί πιστεύουν ότι οι ομοφυλόφιλοι με αυτό το τρόπο μπορούν να γίνουν straight, έτσι κι εγώ πιστεύω με την ίδια λογική ότι ο συγκεκριμένος πρέπει να κάνει σεξ με το φύλο που δεν του αρέσει. Όπως ανάγκασε την Άννα να το κάνει μαζί του, δηλαδή με άντρα, έτσι εγώ και η παρέα μου θα τον αναγκάσουμε να πάει και αυτός με το φύλο που δεν του αρέσει, δηλαδή με άντρα. 

(Time spends)

Όλα πήγαιναν βάση σχεδίου. Το βράδυ θα περίμεναν να γυρίσει από την δουλειά -γιατί υπάρχει ένα ηλίθιο αφεντικό που τον έχει προσλάβει- και θα έμπαιναν μέσα στο σπίτι. Δεν ήθελαν καμία πληρωμή, κανένας τους, το μόνο που ήθελαν ήταν κάλυψη σε περίπτωση που το θέμα φτάσει στην αστυνομία και από εκεί σε κανένα δικαστήριο. Ήμουν πρόθυμος να τους καλύψω. Αρκεί να έκαναν σωστά αυτό που τους ζήτησα. Για να καταλάβεις τι σημαίνει πόνος, πρέπει να τον νιώσεις ο ίδιος. 

𝖬𝗈𝗋𝖾 𝖳𝗁𝖺𝗇 𝖥𝗋𝗂𝖾𝗇𝖽𝗌 (𝗀𝗑𝗀)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα