Μέσα μαζί μου

6.1K 221 70
                                    

THROWBACK

Μόλις είχα γυρίσει στο σπίτι από το φροντιστήριο αγγλικών. Ήταν δεν ήταν έξι το απόγευμα, όταν με πήρε τηλέφωνο εκείνη και μου πρότεινε να πάω μαζί της στα μαγαζιά για ψώνια. Δέχτηκα αμέσως, ήλπιζα μόνο να μην με αναγκάσει να μπω μαζί της στο δοκιμαστήριο. Μακάρι να μην το σκεφτόμουνα. Σαν να το ευχήθηκα. 

Συναντηθήκαμε στο γνωστό παγκάκι της πλατείας, με αγκάλιασε και με φίλησε στο μάγουλο μόλις με είδε και αυτό με τρέλανε. Με την καλή έννοια. Καθώς περπατούσαμε προς τα μαγαζιά, πέρασε το χέρι της γύρω από την μέση μου. "Σου πάνε τα ρούχα σου" ψιθύρισε. Εκείνη μου τα είχε κάνει δώρο για τα γενέθλιά μου, τώρα ήταν η σειρά μου να πληρώσω ότι πάρει και αν θέλω να το δανειστώ αργότερα. Έτσι πάει. 

Μπήκαμε μέσα σε ένα γνωστό εφηβικό μαγαζί ρούχων και με ανέβασε κατευθείαν στον επάνω όροφο, που ήταν τα πιο "σέξι" ρούχα, όπως έλεγε η ίδια. Ξοδέψαμε κανένα εικοσάλεπτο με μισάωρο να χαζεύουμε τα φουστάνια, τα σορτσάκια και τα πουκάμισα, μέχρι που διάλεξε ένα φουστάνι και ένα σκισμένο τζιν και κατευθύνθηκε προς το δοκιμαστήριο. 

Θεέ μου, ευτυχώς δεν μου είπε να πάω μέσα μαζί της. Ποτέ μου δεν την είδα γυμνή και ούτε τρελαινόμουν και στην ιδέα, μέχρι να σιγουρευτώ και εγώ η ίδια, αν είμαι εντελώς ομοφυλόφιλη. Μπορεί να είμαι και bi. Δεν ξέρω. Και αφού δεν ξέρω εγώ, κανείς άλλος δεν ξέρει.

Παλαιότερα, νομίζω πως μου άρεσαν μερικά αγόρια, οπότε είμαι bi. Αποτελεί εξαίρεση το γεγονός ότι όταν "γούσταρα" αγόρια, ήμουν εννιά με δέκα χρονών. Ποτέ πριν τα δεκατρία δεν είχα κοιτάξει ερωτικά μια κοπέλα, δεν είχα καρφωθεί σε ένα γυναικείο σώμα, και το κυριότερο: δεν είχα ερωτευτεί ποτέ ένα γυναικείο-κοριτσίστικο σώμα, ούτε είχα ονειρευτεί τον εαυτό μου να κάνει βρώμικα πράγματα με κορίτσι. 

Όσο περίμενα να τελειώσει και να βγει από το δοκιμαστήριο να την θαυμάσω, έβγαλα το κινητό μου από την τσέπη μου και μπήκα στο instagram επειδή είχα βαρεθεί την ζωή μου. Γενικά η Μαρία δεν φημίζεται για την γρήγορη ετοιμασία της, είτε αυτό είναι ντύσιμο, είτε είναι βάψιμο. Είναι ακριβώς το αντίθετο από εμένα αυτό το κορίτσι. Αλλά τα ετερώνυμα έλκονται.

Η κουρτίνα του δοκιμαστηρίου άνοιξε ελαφρώς και από μέσα φάνηκε το πιο γλυκό πρόσωπο ολόκληρου του κόσμου. Υπέροχο και αστραφτερό χαμόγελο και διαπεραστικά πράσινα μάτια. Το όνειρο κάθε αγοριού/κοριτσιού. Αυτά τα μάτια με σκοτώνουν. Πετάνε σπίθες που με πετυχαίνουν στην καρδιά όταν κοιτάν προς το μέρος μου. "Θες να μπεις μέσα, να μην περιμένεις έξω και πεθάνεις από βαρεμάρα;". Χαμογέλασε. ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ; ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ; Χαμογέλασα και εγώ και μπήκα μέσα στο δοκιμαστήριο. 

Ακούμπησα στον τοίχο προσπαθώντας να κρατήσω τον εαυτό μου (και κυρίως τα χέρια μου) μακριά της. Αθώα, αθώα, όμως αυτή με έβαλε με το ζόρι μέσα στο δοκιμαστήριο. Είχε δοκιμάσει ήδη το φουστάνι που είχε διαλέξει. "Πως σου φαίνεται;". "Είσαι πολύ όμορφη" απάντησα. Με φίλησε στο μάγουλο. "Ευχαριστώ, αγάπη μου". Μακάρι να το έλεγε ερωτικά. Μακάρι να με αγαπούσε κι εκείνη όπως την αγαπούσα και εγώ. Ποτέ δεν είχαμε κουβεντιάσει μέχρι τότε για τέτοια θέματα, αλλά ήξερα πως όλα τα έλεγε φιλικά. Ή μήπως όχι; 

Με μία κίνηση έβγαλε το φουστάνι της και έμεινε στο δοκιμαστήριο μονάχα με ένα σουτιέν και ένα εσώρουχο. Προσπάθησα να κλείσω τα μάτια μου, όμως καρφώθηκα στο στήθος και την μέση της. "Τι έγινε;" απόρησε και χαμογέλασε ελαφρά. "Έχεις ωραίο σώμα". Με φίλησε στο μάγουλο, όμως αυτό το φιλί ήταν διαφορετικό από τις άλλες φορές. Ένιωσα πολύ όμορφα και ήταν η μόνη φορά που το σώμα της ήταν ακάλυπτο και μπόρεσα να νιώσω το κορμί της να ακουμπά το δικό μου, χωρίς να φορά ρούχα που με εμποδίζουν να ακουμπήσω λίγο από το δέρμα της και να με ακουμπάν υφάσματα τα οποία δεν είναι φτιαγμένα για να τα χαϊδεύεις.

"Αυτό ήταν πολύ σέξι" σχεδόν φώναξα. "Χα χα, ευχαριστώ, μικρή μου. Όντως ήταν. Και εσύ είσαι σέξι". Δυσκολεύτηκα να ακούσω τις τελευταίες λέξεις, γιατί τις ψιθύρισε. Ίσως ένιωσε άβολα. Δοκίμασε το τζιν ύστερα από αυτό, και με παρακάλεσε να την βοηθήσω να κουμπώσει το φερμουάρ. Γύρισε γύρω γύρω κοιτώντας τον εαυτό της στον καθρέφτη και την ελαστικότητα του τζιν. Τα δικά μου μάτια όμως, είχαν καρφωθεί στον πισινό της. Σταμάτα Άννα, είναι αμαρτία, σταμάτα. Το βλέμμα μου ήταν ερωτικό, αλλά το χαζό μου κορίτσι δεν κατάλαβε ξανά τίποτα. 

Πιστεύω πως πολλές κοπέλες στην εφηβεία νιώθουν έλξη από τις κολλητές τους, αλλά λίγες φορές είναι ερωτική αυτή η έλξη. Εγώ είμαι μία από αυτές τις λίγες περιπτώσεις που υπάρχει ερωτική έλξη ανάμεσα σε εμένα και την κολλητή μου. Το κακό δεν είναι αυτό όμως. Το κακό είναι ότι προσπαθώ να ξεκολλήσω το μυαλό μου από εκείνη και να εμφανίσω ενδιαφέρον προς κάποιο αγόρι, αλλά το μόνο που καταφέρνω είναι να κάνω τα πράγματα χειρότερα. Το μόνο που καταφέρνω είναι να συγκρίνω όλα τα κορμιά με το δικό της λέγοντας: "Τι χάλια πισινός! Η Μαρία ΜΟΥ έχει τον καλύτερο πισινό του σχολείου". 

𝖬𝗈𝗋𝖾 𝖳𝗁𝖺𝗇 𝖥𝗋𝗂𝖾𝗇𝖽𝗌 (𝗀𝗑𝗀)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα