Elérzékenyültem

1.4K 63 12
                                    

Hát drágáim, azért az elég nagy szó (legalábbis annak érzem), hogy ez a történet az első helyen áll a #lukehemmings hashtagen itt wattpadon. 

Őszintén, csak megakarom köszönni, hogy ennyien olvastátok, tudom, sok epilógushoz érkezett kommentre nem sikerült válaszolnom, sajnálom!, de ettől függetlenül köszönök minden egyes szót, amivel dicsértetek, még ha nem is érdemlem meg. Mondhatni első igazi történetem ez volt, és tudom, sok rész rohadtul közhelyes és hogy vannak hibái, de nem akarom átjavítani őket, hiszen jólesik néha magamon nevetni amikor visszaolvasom, hogy mennyire bénán is tudtam fogalmazni alkalomadtán. Fogalmam sincsen, hogy javult-e az írásom azóta, talán egy kicsit, de ez a történet - még ha elcseszett is - mindig sokat fog jelenteni nekem. 

Azt gondolom sokat köszönhetek azoknak akik olvasták és még ha nem is sikerült reagálnom arra, amiket írtatok...mégis ezek adtak erőt a folytatáshoz. Én végtelenül örülök és boldog vagyok, hogy valamilyen érzést sikerült kicsikarnom belőletek, mialatt olvastátok. Hiszen ez volt a célom. :')

Igaz, már kijöttem a divatból, mivel leginkább anime karakterekkel írok yaoit vagy mást, akkor is szívem csücske a Faith. Kb. két éve lesz, hogy megírtam ezt a valamit.. repül az idő :')

Tényleg köszönök nektek mindent. :')

 :')

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝑭𝒂𝒊𝒕𝒉 ☆彡 𝑯𝒆𝒎𝒎𝒊𝒏𝒈𝒔Where stories live. Discover now