×33. ➳

4.7K 360 13
                                    

Másnap Luke megint nem jött suliba. Emily és Candy folyton leráztak vagy kerültek. Calumék is, egyszerűen nem is értettem az egészet. Megbántottam valamivel őket?

Irodalom órán írtam egy sms-t Luke-nak.

„Lukeeeey, suli után átmegyek, oké?:)"

„Bocs kicsim, de nem megy. Talán majd este."

„Miért?"

„Ashley-t kell elvinnem valahová. Majd hívlak!"

Nem válaszoltam, annyira megsértődtem. De hát ma van a szülinapom! És mindenki ilyenkor szarik a fejemre? Hát ez csodálatos, mondhatom. Suli után, hazamentem. Felsiettem a szobámba, és az ágyamra dőltem.

- Faith! - kiabált anya lentről.

Egyből lerohantam a konyhába, ahol ott állt Dylan, na meg a kedves nevelőapám Sam. A konyha asztalán ott díszelgett egy torta, amin meg voltak gyújtva a gyertyák. Elénekeltek nekem egy „Boldog Szülinapot!" s elfújtam a gyertyákat is. Anyától fülbevalót kaptam, Dylan-től egy karkötőt, Sam-től pedig egy nyakláncot. Őszintén örültem mindegyiknek. Érdekes mód, de kellemesen elbeszélgettünk a nappaliban. Anyával is jól elvoltam, nem marakodtunk, ahogy szoktunk. Szinte már morbid volt az egész. Hirtelen az órámra pillantottam, és láttam, hogy este 9 óra van. Így elszaladt az idő? Gyorsan felsiettem a szobámba, felvettem a fehér topom, ráhúztam a fekete nadrágom, a derekamra rákötöttem egy kockás inget, sminkeltem, majd elindultam Luke-hoz. Beléptem az ajtón, minden sötét volt, a kapcsoló felé tapogatóztam. Mikor felkapcsoltam, mindenki elordította magát, hogy MEGLEPETÉS! Csacsi Faith! Dehogy felejtettek el. Elmosolyodtam, s Luke ölébe ugrottam. A fél suli náluk volt. Elénekelték ők is nekem a boldog szülinapot, majd Michael elordította magát.

- Akkor buli van gyerekeek!

Egyből berakott valami rossz techno zenét, csak úgy dübörgött. Mindenhol neonfények, meg akartam csókolni Luke-ot csak Emily megragadott és félre húzott.

- Boldog szülinapot, kicsi Faith! - nyomott az arcomra egy puszit, aztán az orrom elé lebegtetett egy kis tasakot, amiben fű volt.

- Na de Em! - kuncogtam.

- El ne mondd Candy-nek! Most csak te és én - mosolygott rám, az udvarra mentünk, leültünk egy fa mögé, és betekertünk két cigit.

- Te figyelj már! - mondtam miközben meggyújtottam.

- Hm?

- Nem tetszik neked Dylan? - kérdeztem miközben kifújtam a füstöt.

- Tulajdonképpen első óta nagyon tetszik. Sőt..

- Komoly? - le voltam sokkolva.

- Aha.

- És nem gondolod, hogy jó lenne vele?

- De. Csak én nem neki való vagyok.

- Em ne csináld már! - fakadtam ki.

- Na jó, majd beszélek vele – nevetett.

Passzolgattuk egymásnak a cigit, míg az el nem fogyott.

Visszamentünk, de még nem igazán hatott, így lehúztam mellé egy-két felest. Luke-ot alig láttam. Abban a pillanatban nem tudtam ezzel foglalkozni, mert éreztem, hogy kezd hatni a pia is meg a fű is. Emily-vel voltam végig vele táncoltam. Soha nem éreztem még ilyen jól. Egyszer csak neki dőltem Calum-nak, s estünk egy nagyot. Felsegített s látta az arckifejezésemen, hogy mindjárt elhányom magam. Felsietett velem a mosdóba s fogta a hajam.

- Ez az szülinapos, add ki magadból! - bíztatott nevetve.

Eltelt egy kisebb időbe mire mindent kiadtam magamból. Éreztem viszont, hogy picit jobban lettem. Kiöblítettem a szám szájvízzel. Utána Calum segített le a lépcsőn. Oda passzolt Michael-nek akinek a karjaiba borultam.

- Maradj itt vele, megkeresem Luke-ot! - szólt Michael-nek próbálva túlüvölteni a hangos zenét.

Michael bólintott.

- Mi van veled királylány? - suttogta a fülembe, majd tekintetünk újra találkozott, egyik kezével tartott a másikkal cirógatta az arcom. Levettem róla a kezét.

- Semmi - válaszoltam, bár szerintem nem hallotta.

Hirtelen a konyha felé mutogatott. Maga elé állított így hátulról ölelt.

- Nézz csak oda! - mutogatott.

Úgy tűnt mintha Luke smárolna egy szőke csajjal.

- Az nem..

- Menj oda! - utasított.

Nem lehet Hemmings az. Odasiettem, hirtelen felkapta a fejét és rám nézett. Brittel smárolt. Brittel, a szülinapomon!!! Betelt a pohár. A zene is leállt nyomban. Luke arca vörös volt, és alig lépett oda hozzám, de éreztem, hogy bűzlik az alkoholtól. Nem számított, ezt nem foghatja arra, hogy részeg volt.

- Ez igen, Hemmings! - tapsoltam meg, majd kirohantam.

Nem jött utánam. És itt be is telt a pohár. Szarok rá, hogy hajnali egy óra van. Én szépen lelépek. Louis után a turnéra, akárhová, csak el innen. Hogy tehette ezt meg velem? Berontottam a házunkba, feltrappoltam a lépcsőn a szobámba, elővettem az utazótáskám és pakolni kezdtem. Csak hogy ez után már csak arra emlékszem, hogy valaki megragad hátulról és elsötétül minden...

Mi az is.. Mi ez a számon? Mi a fasz? Szigetelő szalaggal volt leragasztva a szám, padlón keltem, mint egy kivert kutya a pincében. Végig néztem a testemen, a lábam meg volt kötözve, és hátul a kezeim is. Annyira kimerültnek éreztem magam, szédelegtem. A legrosszabb, hogy a kezem hátravolt kulcsolva, mozdulni sem bírtam, de éreztem valami meleget, a padlón. Fáradtan hátra néztem és láttam, hogy az vér. Az én vérem...

𝑭𝒂𝒊𝒕𝒉 ☆彡 𝑯𝒆𝒎𝒎𝒊𝒏𝒈𝒔Where stories live. Discover now