×21. ➳

5.6K 401 40
                                    

Luke szemszöge;

3 évvel később..

Megígérte nekem. Megígérte, hogy nem felejt el és írni fog. De nem írt egy szót sem. Ennyire sem méltatott. Pedig annyira szükségem lett volna rá. Faith-re. Csak rá. Egy hónapot voltunk még abban a rohadt otthonban, miután Faith elment. Vártam mindennap hogy jöjjön levél, de nem jött. Anya biztatott, hogy majd jönni fog. De bennem akkor tudatosult, hogy biztos el akarja felejteni ezt az egész borzalmat, azért nem ír... Pedig én is írtam neki egy levelet, ami a mai napig megvan. Leírtam azt, hogy mennyire szerelmes vagyok belé.. De nem tudtam hova küldeni mivel fogalmam sem volt, hova költözhettek.

Miután meghalt Ashley mamája kikerültünk onnan. Rose-hoz. Aki eladta a nagy házát meg a telkét és Sydney-be összeköltöztünk mindannyian egy nagy családi házba. Ashley borzasztóan volt. Nem bírtam nézni, ahogy szenved. Hiányzott neki a mamája és Faith is. Főleg akkor, amikor mesélnem kellett neki esténként. Mindig kiküldött azzal, hogy én nem Faith vagyok és őt akarja. Olyankor Rose ment be hozzá. Én pedig magamra zártam a szobám ajtaját és vagdostam magam. Elhagyatottnak éreztem magam. Ezzel tudtam lenyugtatni magam. Lily-vel is akkor kezdtünk el távolodni egymástól. Csak azzal törődött, hogy Louis elhagyta. Minden nap a poklot jártam meg. Ashley sokszor gyűlölködve meredt rám, mert engem hibáztatott azért amiért Faith elfelejtett minket. És sokszor már én is saját magam hibáztattam, ezért lett annyi heg a karomon. Egyik este amikor kiderült hogy Louis befutott a One Direction-al Lily kiborult. Próbáltam vigasztalni, de megint csak engem hibáztatott mindenért. Ütött-vert, ahogy ért. Azon az estén bekattantam. Elegem volt abból, hogy mindenki engem hibáztat és utál. Így betörtem az ablakot, megfogtam egy üvegdarabot, és olyan mélyre vágtam magamban, ahogy csak bírtam. Másnap az intenzíven keltem fel. Akkor fogták fel, mennyire magam alatt vagyok. Ashley nagyon félt, hogy én is elhagyom. Ezek után jobb lett vele a kapcsolatom. Mindíg velem aludt. Lily-vel semmi sem változott. Mire tizenöt lett úgy viselkedett, mint egy kurva. Mindenkivel összefeküdt. Na és én? Leszartam. Sehogy sem tudtam rá hatni. Gondoltam, ha neki jó ez így, akkor oké. Faith-et még ekkor sem adtam fel. Próbáltam kideríteni hol él, de nem írtak róla így sem semmit hogy Louis huga. Twitteren sem találtam rá, sem facebook-on. Két évig szenvedtem vele, míg végül feladtam. Biztos voltam benne, hogy tovább lépett és talált nálam jobbat.

A suliba jött két srác. Calum és Ashton. Egyből összebarátkoztam velük. Közel kerültünk egymáshoz. Szinte már a tesóim voltak. Ők rángattak ki az egész Faith-es dologból. Tudták, hogy keresek egy lányt, de nem tudták, hogy hívják, és hogy néz ki. Egy éve Michael is hozzánk csapódott. Így vagyunk mi négyen testvérek és egy banda. Ha velük vagyok, teljesnek érzem magam. Fontosak lettek a számomra. Egy csajjal sem jöttem össze, mert mindig csak Faith járt az eszembe. Így egy seggfej vált belőlem. Tárgynak néztem azokat a lányokat, akik felajánlották magukat nekem. Meglett a hírem is a környéken. Jobban mondva, hírünk a bandával. Mindenki egy seggfejnek tart minket. Ami nem igazán hat meg. Mikor vége lett a harmadik évünknek a suliban, ideköltözött egy lány. Camila. Lehet talán azért jött be, mert egy kicsit hasonlított Faith-re. Így nyári szünetben összejöttem vele. Anya nem igazán kedveli, Lily utálja és Ashley is. Amit nem értek, hisz kedves lány... A lényeg hogy Camila-nak se mondtam el semmit a múltamról. Ahogy a srácoknak sem. Ez olyan.. Tabu téma volt.

Közben persze megkezdődött a suli is. Első nap mentem, ma viszont nem mivel Ashley szarul volt és Lily is. Vigyáznom kellett rájuk. Kb. délután lehetett és azt vártam, hogy a seggfej barátaim átjöjjenek, de sehol semmi. Majd aztán..

- Bazdki én fogom megdugni! - kiabálta Ashton Calum-nak.

- Nem tesó, én előbb láttam meg! - erősködött Calum majd behuppantak mellém a kanapéra, közben Mikey hozott nekünk sört.

𝑭𝒂𝒊𝒕𝒉 ☆彡 𝑯𝒆𝒎𝒎𝒊𝒏𝒈𝒔Where stories live. Discover now