18

860 30 17
                                    



"Slipp meg Liam!"sa jeg surt. Jeg kunne ikke se hvor han gikk. Jeg kunne høre de andre guttene som nå sto bak oss le og jeg ble enda surere.

"Liam! Seriøst!"sa jeg strengt. Jeg gryntet da han bare gikk videre uten å si noe som helst. Alice måtte komme! Plutselig kjente jeg at han holdte på å slippe meg. Jeg sperret opp øynene da jeg kjente at jeg falt mot bakken og var klar for det harde fallet. Jeg knep igjen øynene.

Plutselig kjente jeg noe vått. Jeg var under vann! Jeg kom meg til overflaten og pustet tungt. Han hadde faen meg hevet meg ned i en fontene! Kødder du med meg nå!? Det dryppet vann fra håret mitt og jeg kunne høre mange le. Jeg åpnet øynene sakte. Han var faen meg ferdig! Han sto ovenfor meg og lo sammen med de andre og jeg ga han ett dødelig blikk.

"Snakkes"sa han og gikk videre sammen med de andre. Jeg reiste meg opp fra fontenen.

Tror han virkelig han kan slippe unna med dette?

"Liam!"skreik jeg og følte sinnet i meg vokste. Hva faen var problemet hans? Jeg var faen meg gjennomvåt! Plutselig var det noen som kremtet og jeg så opp. Colton sto med armene i kryss og så på både meg og Liam.

"Hva er det som skjer her?" sa han og så på Liam som nå så bekymret ut.

*

"Så hva skjer videre?" spurte Oliver mens han spiste fra maten sin. Jeg hevde skuldrene mens jeg tok en slurk fra vannflasken min. Ella og Krystal satt ved bordet mens Max var ved kantinen for å hente seg mat. Colton hadde tatt Liam med seg og jeg hadde fått gå.

Jeg håpte virkelig at det ble gjort noe. Ingen ville jo trene med en som oppførte seg som en drittsekk.

"Såå.. Er det kjekke gutter i The Black Hoods?" spurte Krystal. Hun hadde lyst blondt hår med rosa striper i det. Jeg tenkte på Adam, Eric, Calvin og Jason. Kom de i det hele tatt å komme å se etter meg? Det hadde gått lang tid nå.. og håpet mitt for at de skulle komme å hente meg ble mindre og mindre.

Jeg fikk en guffen følelse i magen.

"Jeg kan ikke si noe om dem.."sa jeg.

"Skjønner" sa Ella. Jeg svelget og så rundt om i rommet. Liam og vennene hans var ikke her.

"Hva er greien med alle de treningsmappene? At de skriver ned utviklingen av treningen og personlig informasjon.. Hva er greien med det?" spurte jeg mens jeg pirket i maten. Jeg hadde plutselig ikke matlyst lengre.

"Vet ikke. De sier nesten ingen ting til oss som ikke er på de høyeste nivåene" sa Oliver. Jeg presset brynene mine sammen. Så merkelig...

"JEG ER FERDIG MED DEG!"skrek plutselig Alice. Alle i rommet snudde seg brått mot henne men hun skrek inn i mobilen. Jeg hevet øyebrynene mine. Det var helt sikkert Liam hun snakket med. Endelig fikk hun seg ut av det forferdelige forholdet. Hun la mobilen ned i lommen og reiste seg brått fra bordet og trampet ut av kantinen mens en av vennene hennes løp etter henne.

Jeg lurte på hva som hadde skjedd med Liam siden hun plutselig nå hadde slått opp med han.

Colton kom inn i kantinen og så ut som om han så etter noen. Han la øynene sine på meg og jeg kjente meg uvel. Han gjorde hint til at jeg skulle følge han og jeg så på Ella, Krystal og Oliver som så bekymret ut.

"Han skal sikkert bare høre om du er ok etter det som skjedde med Liam" sa Ella støttende. Jeg reiste meg sakte fra bordet.

"Kom til rommet mitt etterpå og fortell meg alt"sa Oliver og jeg nikket.

Jeg følget Colton videre til kontoret hans uten at han eller jeg sa ett ord.

"Bare sett deg ned" sa han med en hyggelig tone og smilte mens han selv satt seg ned i kontorstolen sin. Jeg nikket igjen og satt meg ned, nysgjerrig på hva han skulle si.

"Jeg vet ikke helt hva som skjer mellom deg og Liam men han er treneren din. Han la merke til noen.. litt annerledes utviklinger hos deg som vi bare har sett en gang før her hos oss. Og det er svært spesielt. Derfor ønsker jeg å få testet kunnskapene dine" sa han.

Jeg presset brynene sammen og så rart på han. Var det ikke det vi allerede holdt på med? Med treningen og alt det?

"Vi gjør jo det?"sa jeg forvirret.

"Denne testen er annerledes. Den fysiske styrken du har kommer ikke fra muskler og trening. Den kommer innenfra. Derfor er denne testen helt ulik treningen her. Og man trenger maskiner for å få fullført dette... derfor vil jeg at du og Liam skal reise til Italia. Der har vi ett til hovedkvarter hvor vi har maskinene som trengs" sa han og så spent på meg.

Jeg blunket ett par ganger.

Italia?

Med Liam?

Jeg nekter!

"Jeg drar ikke til Italia sammen med Liam"sa jeg bestemt.

"Ta med deg en annen"sa han og skrev noe i en notatbok. "I tillegg tror jeg du bør dra dit. Nate er der". Jeg sperret opp øynene.

"Hvorfor i helvete er han i Italia?" spurte jeg.

"Vi sendte han dit og sa han kunne møte deg der" sa han seriøst. Jeg myste på han. "Jeg vet du aldri hadde dratt til Italia om vi ikke hadde gjort noe"

"Så du sendte Nate for helvete? For å tvinge meg til å dra ned dit?!" sa jeg surt og reiste meg brått opp. Hva i helvete?

"Han valgte det frivillig"sa han og plasserte to flybilletter på pulten. Jeg stirret ned på dem og tok de tilslutt med en bitter tanke.


"God tur"

Lenge siden sist! Vet jeg ikke har publisert her på lenge men nå håper jeg og endelig starte igjen! ❤️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lenge siden sist! Vet jeg ikke har publisert her på lenge men nå håper jeg og endelig starte igjen! ❤️

🌹Stem og kommenter🌹

KidnappedWhere stories live. Discover now