12

1.6K 68 23
                                    





Jeg så meg rundt. Det var et soverom og det lå faen meg noen i sengen. Alle guttene hadde soverom oppe. Hvem i alle dager kunne dette være? Jeg gikk nærmere og så at det var en jente. Jeg turte ikke å si noe of rygget bakover til døren. Jeg lukket den forsiktig og løp for å finne treningsrommet.


Da jeg gikk inn så alle guttene på meg. Noen av dem løftet vekter og noen trente med andre apparater.

"Hvem i helvete er det som sover på det andre soverommet?" Sa jeg og alle guttene så på hverandre. Sam reiste seg nikket til Eric.

"Kan dere si meg hvem som sover-"jeg ble avbrøtet med at noen la en hånd over munnen min. Jeg så i rommet for å se hvem som ikke var der. Jason. Jeg tok ut tungen min og hånden forsvant med engang.

"Æsj, hva faen?"sa han og tørket hånden sin på genseren sin. Jeg ventet fortsatt på et svar. Jason så rart på de andre. Han viste ikke hva jeg hadde sakt.

"Det er..ehm"begynte Eric. Jeg hevde det ene brynet og ventet på at han skulle si ferdig setningen.

"Om ikke du sier det så spør jeg selv"sa jeg og stormet ut av treningsrommet. Jeg kunne høre de rope etter meg men jeg slengte opp døren til soverommet. Jeg synes det var rart at hun ikke våknet av det.

"Hello?"sa jeg forsiktig.

Ingen svar.


Jeg gikk bort til sengen og ga personen ett lite dytt men det kom ingen reaksjon.

"Hva faen"sa jeg og dro ned dynen for å se fjeset men da jeg gjorde det kvapp jeg så mye at jeg falt ned på gulvet. Jeg kunne høre guttene le og jeg kjente sinnet boble inni meg. Det var en dukke.

"Hvorfor i helvete har dere en dukke som ligger i en seng i sitt eget soverom?!"sa jeg.

"Vi har egentlig ikke en forklaring på det"sa Calvin og jeg så rart på dem. Så så jeg på dukken igjen. Seriøst? De er gale.





Jeg gryntet og gikk ut av rommet og inn på treningsrommet igjen. Sam hev noen boksehansker til meg og jeg tok dem på. Jeg var ikke sterk i armene. Armene mine hadde ingen muskler. Absolutt ingen.

Han tok på sine egne bare at de var helt flate. Jeg hadde sett sånne på film.

"Boks"sa han. Jeg så dumt på han. Jeg visste jo faen meg ikke hvordan! Jeg kunne ikke bare begynne uten å vite hvordan det gjøres og dumme meg helt ut.

"Jeg må se hvor du ligger an. Kom igjen"sa han. Jeg siktet på Flaten på hanskene hans og slo en gang med høyre armen. Sam myste på meg.

"Hva?"sa jeg surt.

"Litt mer"sa han. Jeg kunne se at han koste seg. Dette var helt jævlig. Hvorfor måtte jeg lære å bokse? Jeg måtte jo lære viktigere ting som å skyte, komme meg ut av grep og sånne ting.



Vi holdt på i sikkert 2 timer. Jeg var helt utslitt da han var ferdig med å gi meg tips om hvordan jeg møtte slå, hvor jeg måtte slå og så videre. Jeg tok et håndkle og la ansiktet mitt i det, så hev jeg det på gulvet og tok litt vann fra en vannflaske.

"Malia!"Ropte Eric. Jeg så rart på han. "Inn i ringen!"

Jeg sluttet å drikke.

"Hva?"sa jeg. Mente han at jeg liksom skulle bokse med noen? Jeg begynte nesten å le av tanken.

"Kom igjen"sa han. Jeg kunne ikke tro at han mente det. Jeg... Mot en av dem? Det hadde vært litt av en boksekamp. Ikke er jeg bare 3 hoder lavere enn de men jeg har også like mye muskler i kroppen som i en av deres arm. Om jeg skulle ha bokset med en av dem hadde jeg seriøst dødd. Seriøst.

"Malia.."sa Adam og gikk inn i ringen. "Boks mot meg"

Jeg presset bryna sammen og ristet på hodet.

"Du kommer til å gjøre det bedre nå"sa han.

"Nei!"sa jeg.

"Kom igjen Malia"sa Sam. Jeg så på han og så på Adam som tok på boksehanskene. Sam hev et par til meg og jeg sukket. Jeg tok dem på og gikk i ringen.

"Ikke drep meg"sa jeg strengt og Adam smilte.

"Kom igjen"sa han. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre så jeg bare slo han i magen. Han lo litt og dyttet meg bakover. Han kunne jo bare dytte meg rundt som om jeg var en liten dukke! Hvordan skulle jeg liksom klare å i det hele tatt vinne?

"Provoser hverandre"sa Sam. Jeg så et sekund på Sam og akkurat da slo Adam meg på siden. Jeg så surt på han.

"Følg med"sa han.

Ok, nå var jeg ferdig med å bli sjefet rundt. Jeg slo han i magen og denne gangen gikk han et skritt bakover.

Adam slo meg litt for hardt i armen og jeg dyttet han bakover.

"Jeg gidder ikke mer"sa jeg plutselig og tok av meg hanskene. Jeg skulle til å gå ut av ringen da Adam plutselig dro meg opp på skuldrene sine.

"Adam!"sa jeg stengt men han bare gikk ut av ringen og det så ikke ut som om han planla å slippe meg ned.


Han holdt meg fortsatt og gikk inn i en svær dusj som også var der inne. Det var 4 store felles dusjer.

"Adam! Jeg mener det!"sa jeg. Han skrudde på en av dusjene og gikk under med meg i den. Jeg skreik. Jeg hadde jo fortsatt på meg treningsklær og alt!

Han slapp meg ned tilslutt og jeg himlet med øynene.

"Malia, nå går vi inn i dusjen. Vi er nakne bare sånn at du vet"ropte Calvin. Jeg skreik og holdt meg for øynene. Faen!

"Ikke kom inn! Jeg må ut først!"ropte jeg tilbake. Jeg kunne høre Adam fnise bak meg.

"For seint" hørte jeg Jason si. De var fuckings inne.

"Hello!! Jeg vil ut!"sa jeg. Der siste jeg ville var å se deres... Ja. Men jeg måtte komme meg ut! Hva skulle jeg liksom gjøre!?


"Adam, du har fortsatt klær på, led meg ut"sa jeg. Jeg hadde fortsatt øynene lukket og synes det var veldig ubehagelig. Plutselig kjente jeg noen som trakk meg til seg. Jeg la hendene mine som refleks på et bryst men merket fort hvem det var siden han hadde på en t-skjorte.


Han presset meg inntil han-



Han presset meg inntil han-

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ny del!

❤️Stem og kommenter❤️

KidnappedWhere stories live. Discover now