4

2.4K 83 13
                                    




"Hva er det du tror du gjør?!" Sa jeg og tok hendene mine foran øynene mine. Jeg hørte en lav hes latter.

"Hva er vitsen med å dusje om du ikke skal vaske ...alt?". Jeg kunne høre vannet renne nedover. Jeg tok vekk hendene mine og så opp. Jeg kunne ikke se inn i dusjen men jeg så i speilet. Man kunne se musklene hans og nesten helt ned til... Men heldigvis stoppet det der. Det brune håret hans var helt vått og dryppet ned.

Plutselig gikk vannet av og han åpnet døren til dusjen. Jeg tok hendene mine fort foran øynene mine igjen. Jeg hørte han åpne en skuff.

"Du vet, jeg kommer bare til å gjøre det motsatte av det dere sier i kveld"sa jeg uten og se på han.

"Da blir det dumt for deg siden da blir du voldtatt eller drept"sa han. Uten å tenke meg om så jeg raskt opp på han i frustrasjon. Jeg åpnet munnen min for å si noe men ingen ting kom ut. Han hadde på seg et håndkle som hvilet på hoftene, så langt nede at jeg trodde jeg skulle skrike.

Jeg så kjapt opp på han for å se om han hadde sett at jeg hadde sett på han. Øynene hans møtte mine. Han hadde snille øyne men attituden hans ødelegger alt.

"Kan du forklare hva vi egentlig skal?"spurte jeg. Han tok frem en ny bokser og så på meg. Jeg tok hintet og så vekk.

"Eric forklarer alt senere"sa han

"Å.. Jeg skjønner. Han er sjefen"sa jeg.

"Det er ingen sjef i denne gruppen"sa han irritert.

"Ikke? Hvorfor kan ikke du bare fortelle meg det da?"spurte jeg.

"Det er en annen gruppe kalt 'demons'"

"Demons?"sa jeg og rynket på nesen. Hva for noe fantasi greier er dette for noe?

Jeg så bort på han. Han hadde tatt på seg en svart joggebukse.

"Ja. Det er en stor gruppe som kan minnes som en motorsykkel gjeng. Bare at de driver med prostisuerte og dreper folk som står i veien. Uansett, lederen deres Lenard, har drept en jente som var i gruppen vår..nå som han endelig kommer til denne byen må vi slå til"

"Så du har tenkt til å drepe han?"spurte jeg

"Eller drepe noen av hans nærmeste sånn at han får vite hvordan det føles å miste noen"sa han. Jeg kunne se at han var tristere nå enn det han hadde vært tidligere.

"Hvem var denne jenten?"spurte jeg.

"Det angår ikke deg"sa han surt og gikk ut av badet. Jeg ble stående igjen litt målløs. Gutter sier at jenter har mange humørsvingninger?!

Jeg løp bort til et av vinduene på badet og så ut. Kunne jeg hoppe?

"Ikke prøv deg engang"hørte jeg Adam rope fra utsiden. Jeg sukket og gikk ut. Jason hadde skiftet og hadde funnet frem pistoler.

"Ta b34 med deg, og en ekstra c77"sa Adam til han. Jeg hadde ikke peiling på hva de snakket om.

"Skift"sa Adam og hev en pose med masse greier til meg. Han pekte på en dør og jeg gikk inn der uten å si noe.


Rommet var lite og hadde ingen vinduer. Altså ingen utveier for meg. Jeg tok ut parykken og satt den på. Så tok jeg ut en svart crop top og et par slim fit svarte jeans som var høy i livet og hadde hull nedover beina.

KidnappedWhere stories live. Discover now