19.Další nový student?...

25 3 0
                                    

Ráno mě probudila zpráva od Wonhoa, že už ke mně vyráží, aby mě vyzvedl, a jeli jsme spolu do školy. Vylítla jsem z postele a běžela k Baekhyunovi do pokoje, aby rychle odešel. Zaklepala jsem a on mě pustil dovnitř. Bylo mi úplně jasný, proč to udělal. Stál tam bez trička, jen v džínech a díval se na mě. Chytla jsem ho za ruku a táhla ke vchodovým dveřím. Dala jsem mu svou svačinu do školy a mile ho vyhodila. Odešel a smál se, jakoby měl něco v plánu. To se mi nelíbilo.

Během následující minuty přijel Wonho a zaparkoval svou motorku před barákem. Pustila jsem ho dál a dali jsme si spolu snídani. Po snídani jsem si šla vyčistit zuby a trochu se zkulturnit. Když jsem už byla namalovaná, šla jsem se převléct do mého pokoje.

,,Chceš pomoct se svlékáním? Jde ti to nějak pomalu!" řekl Wonho, stojící mezi dveřmi sexy hlasem, ze kterého se mi strašně rozbušilo srdce.

,,Můžeš, jestli se ti chce." řekla jsem mu a naznačila prstem, aby přišel blíž.

Přistoupil ke mně a začal mě líbat na krku. Sice jsem pořád měla své období, ale dneska bych mu službičku mohla prokázat já za to, jak je dneska sexy. Přesunuli jsme se na postel a já mu začala rozepínat pásek od kalhot. Vyhoupla jsem se na něj a začala si značkovat jeho krk malými cucfleky. Pomalu jsem začala rozepínat jeho knoflík od kalhot, když v tom zazvonil Wonhoovo telefon.

Psal mu Kihyun, že se těší až uvidí výraz Min Hee. Hned jsem věděla, o co jde, tak jsem se začala smát. Chtěla jsem pokračovat v sundavání jeho kalhot, ale v tom se Wonho koukl na hodiny, a zjistili jsme, že jdeme pozdě. Vyběhli jsme z baráku, jenže já hloupá jsem si zapomněla doma mobil, tak jsem se pro něj ještě vracela. Když jsem vyběhla z domu, Wonho měl úplně jiný výraz než předtím. Nevěděla jsem, o co jde, ale nestíhali jsme, tak jsem to neřešila.

Cestou jsem přemýšlela, co by mohlo takhle změnit jeho náladu a napadlo mě, jestli nepotkal Baekhyuna, a on mu to neřekl. Nevím, ale musím si ho co nejdříve odchytit. Když jsme přijeli ke škole, viděli jsme Baekhyuna, jak se motá okolo nějaké holky. Jenže si Baekhyun všiml, že jsme přijeli, a tak nás celou dobu propaloval pohledem. Přišli jsme do třídy a sedli si na svá místa. Min Hee seděla v lavici a byla ticho, což u ní bylo divné.

Začala hodina a do třídy vešla naše třídní učitelka s novým studentem. Min Hee nevěnovala učitelce pozornost a radši si čmárala něco do sešitu. Nový student se začal představovat.

,,Ahoj, já jsem Yoo Kihyun a jsem váš nový spolužák."

V ten moment, když to řekl, se Min Hee postavila a celá zčervenala. Když si uvědomila, že na ní celá třída zírá, tak se posadila a jen se usmívala jak malá zamilovaná holka, což taky byla. Učitelka dala Kihyunovi místo v lavici za Min Hee.

Když hodina skončila, učitelka odešla ze třídy a Lisa se zvedla, že půjde za Kihyunem a bude se snažit ho sbalit, jenže se za ním přiřítila Min Hee a skočila na něj. Pevně se objímali a z Lisy doslova šla pára. Byla tak naštvaná, že si šla sednout a nadávala všem ve třídě. Nikdo jí už radši ani neřešil. Kihyun s Min Hee přišli k mojí lavici a Kihyun začal mluvit.

,,Koukám, že jsi to tajemství udržela. Moc děkuju." řekl mi Kihyun a pak políbil Min Hee na čelo.

,,Samozřejmě, že udržím tajemství. Sice mi to bylo nepříjemné před mou nejlepší kamarádkou, ale bylo to pro ní, takže v pohodě." odpověděla jsem a Min Hee na mě vrhla pohled.

,,Cože? Ty jsi to taky věděla? Jak jsi mohla?" řekla Min Hee a začala se smát.

Bavili jsme se spolu všichni čtyři a bylo to super. Pak jsem se rozhodla jít na záchod, ale nechtěla jsem tahat Min Hee od Kihyuna, tak jsem šla sama. Když jsem se vracela ze záchoda, potkala jsem na chodbě Baekhyuna.

,,Ahoj. To ráno nebylo moc příjemný." zařval přes celou chodbu a já šla k němu blíž, aby byl ticho.

,,No ahoj. Nemusíš to řvát na celou školu, protože to, co se stalo, se nebude opakovat. Nikdy." odpověděla jsem mu a jeho výraz se zcela změnil. Přirazil mě ke zdi a nechtěl pustit.

,,Nedělej, že jsi večer neměla chuť přijít za mnou. Určitě jsi chtěla, jen si se styděla."

,,Nešla bych za tebou, nikdy. Jsme jen přátelé, ale ty to stále nechápeš. Tohle musí skončit."

,,Nikdy to neskončí, protože jsi moje." zařval a vedle nás se objevil Wonho a odtrhl ho ode mě.

Nechtěla jsem, aby se začali prát, tak jsem chytla Wonhoa za ruku a odtáhla ho na střechu. Vše jsem mu v klidu vysvětlila. Chvíli se na mě zlobil, ale pak mě pevně objal a políbil.

,,Víš, co by se stalo, kdyby se nezachoval tak, jako včera? Možná byl zraněný, ale víš jakej je." řekl mi starostlivě.

,,Vím, že to byla blbost, ale prostě ho znám tolik let. Bylo mi ho líto. Neboj, zamkla jsem se v pokoji, takže jsem byla v bezpečí a telefon měla u sebe, kdyby něco. Už nikdy se to nebude opakovat. Jediný kluk, co u nás bude spát, jsi ty." odpověděla jsem mu a políbila ho.

Jen tak jsme si stáli na střeše a pozorovali mraky. Jsem tak ráda, že se takhle o mě stará a myslí na mě. Někteří kluci se o své holky nestarají a mají je jen na jednu věc.

Uslyšeli jsme zvonění na hodinu a ani jednomu z nás se tam nechtělo. Pomalým krokem jsme se vydali do třídy a modlili se, aby ty zbývající hodiny rychle utekly.

*

Konečně zazvonilo a my jsme mohli jít domů. V šatně jsme se přezuli a šli ven. Ještě než jsme odjeli, jsme si s Wonhoem a Min Hee zapálili cigaretu. Při kouření jsme si povídali o škole a příští párty. Min Hee chvíli mlčela a pak nám předhodila návrh na dvojitý rande. Wonho se netvářil moc šťastně, tak jsem jí řekla, že to probereme zítra a nasedla jsem na Wonhoovo motorku.

Dojeli jsme k mému baráku a šli dovnitř. Ze začátku Wonho říkal, že je unavený a že pojede domů, ale já ho přesvědčila, aby u mě chvíli byl. Sedli jsme si na gauč a koukali na film. Jen vedle mě seděl a nic neříkal.

,,Jsi na mě naštvaný, že jo?" přerušila jsem to nekonečné ticho.

,,Nejsem." odsekl mi hned jak jsem dopověděla větu.

,,Jsi. Vidím to!"

,,Nejsem." řekl a stoupl si, že odejde.

,,Vyřešme to teď, protože mě to pořád trápí. Jsem prostě blbá, jak jsem to udělala a mrzí mě to." řekla jsem mu a on se vydal ke dveřím.

Běžela jsem za ním a zezadu ho objala. Stál a nic neříkal.

,,Prosím, neodcházej. Jsi pro mě vším. Už se to nikdy nestane. Miluju tě."

Odtáhl se ode mě.

,,Nejsi blbá, jen máš velké srdce a lehce uvěříš. Nejsem naštvaný, jen se bojím, že ti takhle někdo snadno ublíží." Když tato slova dořekl, cítila jsem, jak mi slza stéká po tváři.

Dívala jsem se na něj a tekly mi slzy, aniž bych to ovládla. Při pohledu na mě, jak brečím, se Wonho zděsil a začal mě pevně objímat.

,,Nechtěl jsem ti mými slovy ublížit." řekl mi a sevřel mě v objetí ještě víc.

,,Neublížil jsi mi. To jsou slzy štěstí."

Podíval se na mě tím jeho pohledem a začal mě líbat. Pomalu jsme se přesunuli do mého pokoje. Povalil mě na postel a já si začala svlékat tričko a kalhoty. Slzy úplně zmizely. Svlékla jsem z něj poslední kusy oblečení, dokud nebyl jen v boxerkách.

Řekla bych, že tohle byl náš první usmiřovací sex, a opravdu to stálo za to.

You are my everything...Where stories live. Discover now