12.Dům...

35 2 0
                                    

*Z pohledu Min Hee*

Ráno jsem přišla k Lauri domů abych si půjčila klíče od jejího domu. S mým přítelem Kihyunem jsme chtěli v našem vztahu udělat další krok, ale ani u jednoho z nás doma být nemůžeme. Lauri mi samozřejmě vyhověla a klíče mi půjčila.

Do naší třídy dnes přišel nový student a byl to Wonho. První jsem nevěřila svým očím, ale pak jsem začala trochu žárlit, protože teď může být Lauri se svým přítelem pořád a nebude mít na mě tolik času kolik mi ho ve škole vždy věnovala. Prakticky mi ji ukradl.

Po škole jsem se sešla s Kihyunem na autobusové zastávce kousek od domu, kde Lauri bydlí. Když jsem ho viděla, rozeběhla jsem se a skočila po něm. Byla jsem tak šťastná, že s ním můžu být sama někde v soukromí.

Vešli jsme do domu a šli do pokoje pro hosty. Seděli jsme na posteli otočení k sobě zády a nevěděli jsme co dělat. Bylo tu trapné ticho a proto jsem se zvedla a začala:

,,Je to takový trapný, co? Takhle něco naplánovat aniž by jsme byli připravení." řekla jsem se smutným tónem hlasu.

,,Není to trapný, jen nevím jak začít. Nikdy předtím jsem to nedělal." řekl Kihyun a šel směrem ke mně. Zastavil se přímo předemnou. Na nic jsem nečekala, políbila ho a začala mu rozepínat knoflíčky u košile.

Začal mě líbat a já mu mezitím jeho košili sundala, ale on rukama pořád nic nedělal. Odtáhla jsem se od něho a sundala si i svou košili. Když to viděl, viděla jsem, jak se mu rozsvítily oči.

Najednou si začal svlékat i zbytek oblečení. Mezitím, co se svlékal, jsem pomalu odkráčela do postele a lahla si na ni. Když zůstal jen v boxerkách, prstem jsem mu ukázala ať jde za mnou a on opravdu šel. Vyhoupl se nade mě a líbal mě. Pomalu mi sundaval sukni a pak i kalhotky a podprsenku, proto jsem mu sundala boxerky.

Když už byl připravený do mě vstoupit, podíval se na mě jestli jsem připravená a opravdu to chci, a já kývla na souhlas. Pomalu do mě vnikl a já ucítila ostrou bolest. Chvíli se ve mě nehýbal abych si mohla zvyknout na jeho chloubu. Když už bolest pomalu ustupovala, kývla jsem, že už může a on se začal pomalu pohybovat. Čím vícekrát do mě zasunul, tím hlouběji se dostal a já snad nezažila nikdy nic lepšího. Nemohla jsem udržet své steny a Kihyun také ne.

On je takovej ten cute typ, ale teď, když jsme spolu tohle provozovali, byl najednou tak hrozně sexy, čehož jsem si na něm nikdy dřív nevšimla. Pomalu jsem cítila, že za chvíli už budu a Kihyun vypadal, že taky bude. Ten pocit vybouchnutí byl k nezaplacení a já věděla, že to chci co nejdřív znovu zažít, možná ještě dneska. Nějaký čas jsme jen leželi přitisklí k sobě a mazlili se.

Když jsme se začali oblékat a připravovat se na odchod, uslyšeli jsme bouchnutí dveří.

,,Kdo to je?" zeptal se překvapeně Kihyun.

,,Pssst... To je určitě Lauri. Musela zapomenout, že tu dneska jsme."

,,Tak co teď?"

Přirazila jsem Kihyuna ke stěně a dala mu mou ruku před pusu, aby nemluvil.

,,Ach Kihyune, jo, ještě." zařvala jsem aby to bylo slyšet.

Kihyun na mě vykulil oči a začal se smát. On měl ten nejroztomilejší smích na světě. Řekla jsem mu, aby nahlas zasténal, ať mají co poslouchat. Nejdřív nechtěl, ale pak to udělal a já párkrát taky. Provokovali jsme je asi 5 minut a pak si vzali své věci a odešli z domu. Před domem jsem ještě Lauri poslala smsku s poděkováním za půjčení klíčů.

Zbytek dne jsme se s Kihym jen procházeli a drželi se za ruce. Večer mě doprovodil domů a při loučení mi dal snad nejvášnivější polibek ze všech polibků, co mi kdy dal. Kdyby doma nikdo nebyl, tak ho pozvu k sobě na druhý kolo.

Později mi přišla zpráva od Lauri, že ráno nejde do školy stejnou cestou, a mně bylo hned jasné, že dneska spí u Wonhoa.

*Z pohledu Lauri*

Ráno jsem se probudila a cítila jeho vůni, která byla všude kolem mě. Protáhla jsem se a otočila se směrem k němu. Dívala jsem se na něj a nemohla odtrhnout své oči. Vypadal jako andílek. Nechtěla jsem ho budit, když tak sladce spal, tak jsem se rozhodla jít udělat snídani. Tiše jsem vstala a obešla postel, protože dveře byly na straně, kde zrovna Wonho spal, proto jsem musela jít potichu. Udělala jsem 2 kroky a byla zpátky v posteli. Když mě Wonho uviděl odcházet, popadl mě za pas a vtáhl zpátky do postele. Objal mě a já se přitiskla na jeho hruď a nasávala jeho úžasnou vůni.

,,Kam pak se tak plížíš?" řekl sexy hlasem hned po ránu.

,,Nechtěla jsem tě budit, když jsi tak krásně spal a chtěla jít udělat snídani."

,,Já ale nespím už tak 15 minut, jen jsem měl zavřené oči."

Začal mě vášnivě líbat a hladit mi boky. Zvedla jsem se a sedla si na něj. Vášnivé líbání pomalu přešlo k dravému a já si ho začala značkovat na jeho krku malými flíčky. Nasávala jsem jeho kůži na krku a utvořila větší cucflek. Při tvoření jsem slyšela jak Wonho slastně zasténal a to mě vzrušilo. Bylo mi jedno, že možná přijdeme pozdě do školy, musela jsem ho mít.

Sundala jsem mu tričko a vrátila se zpět k líbaní jeho dokonalých rtů. Rukou jsem ho strčila tak, aby si lehl a já se mohla vrhnout na jeho tělo. Věděl, že dneska bude veškerá práce na mně a proto nevzdoroval. Líbala jsem jeho krk a tělo. Díky tomu, jak jsem na něm seděla, jsem poznala, kdy ta boule v jeho boxerkách začne růst. Líbání jsem přesunula od krku až k jeho břišákům a ucítila jsem, jak ta boule začíná růst a tvrdnout.

Přehodila jsem přes nás deku. Sundala jsem si kalhotky a následně jeho boxerky. Roztáhla jsem nohy a posadila se na něj tak, aby do mě vnikl. Začala jsem se pomalu nadzvedávat, když jsem uviděla Wonhoa jak rukou mačká prostěradlo. Bylo to na něj až moc pomalé tempo, které ho doslova mučilo. Malinko jsem zrychlila a při každém zásunu jsem přirazila víc a tak ho donutila sténat nahlas.

,,Zrychli, zrychli." řekl a skoro nemohl popadnout dech.

Zrychlila jsem a oba jsme se do chvíle udělali. Po tom, co jsme konečně popadli dech, jsme se šli společně vysprchovat a následně připravit snídani. Vše potřebné jsme připravili a pak se vydali na cestu do školy.

You are my everything...Where stories live. Discover now