16.Pohled MinHee 1/2...

29 1 0
                                    

*Z pohledu Min Hee*

/čtvrtek/

Od doby, co jsem se s Kihyunem poprvé vyspala, jsem byla strašně napjatá. Pokaždé, když se mě jen dotkl nebo se na mě podíval, měla jsem chuť po něm hned skočit.

Ráno jsem se chystala do školy a byla otrávená, protože jsme dnes měli tělocvik. Zamykala jsem dveře a přišla mi zpráva od Kihyuna:

,,Dobré ráno sluníčko, jak pak jsi se vyspala? Už se moc těším, až tě dneska uvidím. Rodiče dnes nejsou doma, takže máme konečně volný byt."

Odpověděla jsem mu: ,,Dobré ráno miláčku, měla jsem o tobě sen, takže se mi spalo nádherně. To je super, že budeme spolu sami, aspoň ti názorně ukážu, co se mi zdálo." odpověděla jsem a začervenala se.

Jak jsem něco takového mohla napsat. Strašně se stydím. Mobil jsem uklidila do kapsy a vydala se do školy. Do třídy jsem přišla tiše a posadila jsem se do své lavice. Byla jsem celkem smutná, že mi Lauri nevěnuje tolik pozornosti, avšak jsme si chvíli povídaly. Lekla jsem se, když jsem slyšela bouchnout dveřmi. Byla to naše učitelka a neměla moc dobrou náladu, proto nám zadala práci napsat o škole a jejím okolí. Psala jsem a přitom myslela na Kihyuna. Nemohla jsem se dočkat až budu zase u něj. Lauri splnila úkol první jako vždycky. Jelikož je Wonho nový, nabídla se, že mu s tím pomůže, protože ještě školu nezná. Přisedla si k němu a popisovala školu. Už jsem chtěla odevzdat můj článek, ale všimla jsem si, že jsem tam asi pětkrát napsala ,,Kihyun" aniž bych to veděla. Musela jsem to vymazat a upravit.

Už jsem to měla opravené a chtěla to jít dát učitelce ke zkontrolování. Zvedla jsem se a koukla se na Wonhoa s Lauri. Viděla jsem něco, co jsem asi ani vidět nechtěla. Wonho hladil Lauri stehno a zajížděl jí pod sukni. Najednou učitelka řekla Laury jméno a já měla asi infarkt, že to viděla. Naštěstí jen chtěla s něčím pomoct a rovnou jí poslala, aby Wonhoa provedla po škole.

Zbytek dne celkem rychle uběhl, ale pak nastaly hodiny tělocviku. Během rozcvičky si Lauri udělala něco s kotníkem a Wonho ji odnesl na ošetřovnu. Bylo to hezké, jak jí vzal na ruce jako princeznu a nesl jí. Když se pak vrátili, učitelka nás pustila dřív domů. Popadla jsem svoje věci a běžela se převléct. Během minuty jsem byla převlečená a bez rozloučení jsem vyběhla ze školy. Doběhla jsem k autobusové zástavce, když zrovna přijel autobus.

Vystoupila jsem na zastávce, která by měla být asi dvě minuty od Kihyunova domu. Čekal na mě na zastávce, protože jsem u něj doma ještě nikdy nebyla. Hned jak jsem vystoupila, jsem na něj skočila a začala ho líbat. Byla jsem tak šťastná. Rychlejším krokem jsem šli k němu domů. Bydlel v menším baráčku, jen s jeho rodiči, takže jim to akorát stačilo. Po příchodu dovnitř, jsem ihned ucítila Kihyunovo vůni, která se rozléhala po celém domě. Odsud asi už nikdy neodejdu.

Odložila jsem si batoh a sako. Přistupovala jsem k němu blíž a blíž. Chytl mě za zadek a lehce ho mačkal. Začala jsem ho líbat a sundala mu tričko. On mi rozepnul košili a někam ji odhodil. Rychlým krokem jsme se přesunuli do jeho pokoje. Blížili jsme se k jeho posteli a já ho strčila a povalila na postel. Posadila jsem se na něj a hladově ho líbala. Líbal mě a rukama mi hladil vnitřní stranu stehna. Skousla jsem si dolní ret a zaklonila hlavu. Začal mě líbat na krku a sjížděl až k pupíku. Cítila jsem jak všechny místa, kterých se dotkl, hoří. Povalila jsem ho, aby ležel a začala jsem mu rozepínat kalhoty. Stáhla jsem mu je a odhodila pryč. Skočila jsem po něm a opět ho líbala. Ani nevím, jak se mu to povedlo, ale strhl ze mě sukni a kalhotky. Nestačila jsem se ani divit a už jsem ležela pod ním. Dneska to byl on, kdo byl nedočkavej. Sundal si boxerky a čekal, až budu připravená. Viděla jsem, jak jeho chlouba stojí v pozoru a čeká na mě, tak jsem roztáhla nohy a pustila ho do mě. Při vniknutí jsem necítila žádnou bolest a proto jsem mu hned řekla, aby pokračoval. Tentokrát to bylo jiný, protože už jsme trochu věděli, co dělat a byli si blíž. Jak přirážel víc a víc, byla jsem jako v sedmém nebi a musela jsem sténat tak nahlas, že to snad slyšeli i sousedi. Při hekání ze mě omylem vylítlo ,,oh daddy, zbičuj mě". Kihyun přestal přirážet, vystoupil ze mě a odešel. Za chvilku se vrátil a držel v ruce bič.

You are my everything...Kde žijí příběhy. Začni objevovat