11.Nový student...

36 2 0
                                    

Probudilo mě klepání na dveře. Šla jsem otevřít a byla překvapená. Stála tam Min Hee a šlo vidět, že se něco děje, protože normálně zvoní a řve na mě, abych jí otevřela, ale tentokrát jen klepala a byla ticho. Udělala jsem nám snídani a sedly jsme si ke stolu.

,,Co se děje Min Hee?" zeptala jsem se mile.

,,Něco bych od tebe potřebovala." řekla stydlivě a dívala se do země.

,,Jasně, co potřebuješ?"

,,Půjčila by jsi mi dneska klíče od baráku? S Kihyunem jsme o tom už mluvili, ale u něj být nemůžeme a u mě oxiduje sestra."

,,Jo jasně. Jen mi napiš až odejdete, abych mohla jít domů."

,,Děkuju moc."

Půjčila jsem Min Hee náhradní klíče které máme pro případ nouze a tohle nouze je. Vydaly jsme se spolu na cestu do školy. Dneska jsme šly pěšky, protože byl hezký den a měly jsme náladu si povídat, což v autobuse dělat nemůžeme, protože by všichni slyšeli o čem se bavíme a věřte mi, že to nikdo slyšet nechce. Jěště lepší bývá, když jedna z nás něco řekne a ta druhá brečí smíchy, což je často.

Cestou jsem vyprávěla Min Hee, že se dneska mám sejít s Wonhoem, ale nevím kdy a kde. Vymýšlely jsme stovky možností a já se začínala bát.

Vešly jsme do školy a já měla hned zkaženou náladu. Viděla jsem Lisu a její poslušné pejsky jak se zase navážejí do holky, která měla rovnátka. Nedalo mi to, tak jsem šla za ní a zastala se té dívky. Byla na škole nová, proto věděla, že si na ní může dovolit. Po krátké hádce s Lisou jsme s Min Hee šly do třídy. Začala první hodina a to biologie. Ne že by mě to nebavilo, ale nebaví.

Během 6. hodiny přišla do třídy naše třídní učitelka aby nám představila nového studenta. Upřímně mě to nijak nezajímalo, protože jsem jen odpočítávala minuty abych mohla jít domů a setkat se s Wonhoem.

Moc jsem třídu nevnímala a Lisa toho zneužila. Schodila mi sešity z lavice a smála se. Nebudu se rozčilovat a hlavně dnešek mi nic nezkazí. Ohla jsem se pro sešity a sebrala jsem je. Posadila jsem se zpět do lavice a podívala se na nového studenta. Zůstala jsem v šoku a zamrzla. Otočila jsem hlavu doleva abych se mohla podívat na Min Hee, jestli to je vážně pravda.

,,Vidíš ho taky nebo jen já?" zeptala jsem se Min Hee s otevřenou pusou.

,,Já ho taky vidím, takže nejsi blázen."

Vlastně jsem v tu chvíli byla ráda, ale byla dost překvapená. Usmála jsem se a on se díval na mě. Tak takhle to myslel.

,,Tohle je váš nový spolužák Shin Wonho. Běž si někam sednout." řekla naše třídní a odešla.

Neříkám nic, ale asi to byl osud, že lavice vedle mě byla volná. Šel se tedy posadit a celou dobu se díval na mě. Ani jsem nevěděla co říct, tak jsem mlčela.

Když zazvonilo, Wonho chtěl jít ke mně, ale Lisa všechny holky vytáhla na chodbu. Varovala nás aby jsme s ním nemluvily a ani se na něj nedívaly. S Min Hee jsme se začaly smát a Lisa se rozzuřila.

Vlítla do třídy a šla k Wonhoovi, který stál u mé lavice. Začala ho balit, ale on se pořád díval na mě. Koukla jsem se do třídní knihy jestli mám vše omluvené a vydala se směrem k němu. Šla jsem pomalu, ale sebevědomě. Když jsem k němu přišla, políbila jsem ho. No teda, nebyla to jen tak obyčejná pusa, ale to je jedno, protože spolu chodíme.

,,Co-co to děláš Lauro?!" řekla Lisa naštvaně a hlavně překvapeně.

,,Liso, představuji ti mého přítele Wonhoa."

You are my everything...Where stories live. Discover now