Epiloog.

614 25 2
                                    

ACHT JAAR LATER

T E S S A

Lachend met haar  loop ik naar de woonkamer, met mijn twee jarige zoon in mijn handen. ''Wanneer komen Dee, Quinty, Jill en Marije?'' vraagt ze aan mij. ''Die zouden zo ook moeten aan komen, Dee had vertelt dat er file was'' Ze knikt met haar hoofd en ploft op de bank. ''Het is gek dat het al acht jaar later is. Het is alsof ik je gisteren heb ontmoet.'' Ik knik en leg mijn zoon in zijn wieg. Ik ga naast haar zitten op de bank en wrijf even over mijn vier maanden zwangere buik.

De vrouw voor mij glimlacht lief naar me en schudt even haar hoofd. ''Het is ook zo raar wat je hebt Jeremy.'' Lacht ze en ik lach even met haar mee. ''We houden van elkaar en we begrijpen elkaar zonder iets te zeggen. Mijn moeder zegt dat het magie is van ware liefde. Vroeger vond ik het niks, maar nu geloof ik het stiekem wel.''  Ze grinnikt even en knikt. ''Mijn moeder heeft dat ook altijd tegen mij gezegd.'' Ik grinnik met haar mee, maar de deurbel verstoort ons momentje. ''Ik open de deur wel, wil je anders even drinken inschenken voor mij?'' Ze knikt en staat op, om naar de keuken te lopen.

Ik wandel naar de voordeur en open hem , om drie hele blije meiden te zien staan. Ze knuffelen me alle drie voorzichtig. ''Waar is-'' Ze wordt verstoort door mij. ''Ze is in de keuken, drinken aan het inschenken voor mij.'' Dee knikt en loopt naar de keuken. ''Marije! Hoe gaat het met je? Hoe was Spanje?'' Marije grinnikt even over mijn enthousiasme. ''Geweldig! Het was zo romantisch! Torsten is zo lief voor mij geweest.'' Marije en Torsten zijn nu al bijna zeven jaar samen en Marije zeurt meestal bij me dat Torsten haar ten huwelijk moet vragen.

Als we allemaal in de woonkamer zitten praat Marije als eerste over haar vakantie van drie weken in Spanje.

J E R E M Y

''Hey Torsten goed je te zien man!'' We geven allemaal Torsten een bro-hug, want hij is drie weken in Spanje geweest met zijn vriendin Marije. Die waarschijnlijk nu bij mij thuis is met de meiden ''Hey! Hoe gaat het?'' Vraagt Torsten en ploft naast Jeroen neer. ''Wij zijn allemaal goed, maar wat heeft ze nou gezegd.'' 

Torsten heeft Marije meegenomen naar Spanje om haar ten huwelijk te vragen. Iets waar we allemaal al jaren op hebben gewacht. We hebben Torsten aangemoedigd om het te doen, want hij wou het jaren geleden doen, maar hij wist het ooit zeker. 'Ze heeft ja gezegd!" We feliciteren hem allemaal en gaan zitten in de achtertuin van Enzo. ''Gek dat we allemaal gesetteld zijn en nog steeds met elkaar omgaan na al die jaren.'' We knikken allemaal naar Pascal, die ons allemaal een flesje bier geeft.

Tessa en ik zijn nu bijna 5 jaar getrouwd en hebben nu een zoontje van twee jaar, maar binnenkort komt er een nieuwe versie van Tessa en/of mij.  'Wat hoop je eigenlijk Jer? Een meisje of weer een jongen?'' vraagt Milan. Ik kijk op en zeg, ''Ik hoop een meisje, maar ik hoop eigenlijk meer dat mijn kind gezond is'' Ze knikken en kijken elkaar aan.''Jill is zwanger.'' zegt Milan. We kijken hem met grote ogen aan, ''Gast hoeveel wil je wel niet?!'' Zegt Enzo. ''Ik ben nu al vier keer oom geworden! Jij twee keer!'' Milan lacht even en haalt zijn schouders op, ''Misschien wil ik wel nog één, maar dat ligt allemaal aan Jill''

Jill en Milan zijn zes jaar geleden weer samen gekomen, want ze miste elkaar en hielden nog van elkaar. Dus ze wouden het nog een keer proberen. Wat leidt tot dat ze nu getrouwd zijn en vier kinderen hebben, binnenkort vijf.''Ik denk dat het allemaal goed gekomen is met alles. We hebben allemaal een geweldige vrouw en paar van ons kinderen. ik ben blij dat we allemaal gelukkig zijn.'' Zegt Joost. We knikken.

''Het is raar dat dit ons leven nu is. YouTube, kinderen en onze vrouwen.'' Zegt Enzo.''Helaas weten we allemaal dat er ooit een einde komt aan dit verhaal. Dus we zouden er elke seconde van moeten genieten en vast houden.

Tot de dood ons scheidt.''

''

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Onbekende Youtuber [DONE]Where stories live. Discover now