27

879 37 8
                                    

''En je ziet Link Later, later!'' Zo sluit ik de video van Link glimlachend af. Link is helaas ziek geworden na de grote meeting en ik zei wel dat ik het over nam van hem, dat scheelde hem weer wat werk en kon hij lekker uitzieken.

''Het is echt raar om hier weer te zijn.'' hoor ik achter me en ik moet lachen om wat hij zegt. ''Jer, jij bent raar.'' Zuchtend staat hij op en loopt naar me toe. ''Mag ik de video editen?'' vraagt hij blij en hoopvol.

''Sure, why not'' Zeg ik blij en sta op van mijn bureaustoel, net als ik weg wil lopen.  Pakt Jeremy mijn heupen en trekt hij mij naar zich toe. Met een plof beland ik op zijn schoot en schuift hij de stoel aan. 

''Jij blijft mooi hier, dame.'' Lachend knik ik en leun naar achter. Vroeger zaten we ook soms zo, ik vond het altijd vertrouwd en veilig voelen, net als nu, geen idee waarom eigenlijk. Het voelt gewoon zo.

Ik zie hem druk knippen en doen, hij zoemt op een gegeven moment in en je ziet Jeremy zijn hoofd naar voren komen en dat hij een duimpje omhoog steekt, om vervolgens sloom uit het beeld te gaan.

''Sukkel'' grinnik ik en hij lacht een beetje.

JEREMY

''Sukkel'' grinnikt ze en ik lach een beetje. Ze woelt een beetje in mijn armen en gaat beter zitten of liggen. Haar benen komen aan één kant van mijn benen en haar hoofd komt tegen mijn borst aan. 

''Lig je lekker?'' vraag ik lachend. ''Eigenlijk wel ja, om eerlijk te zijn.'' zegt ze ook lachend. ''Ben je bijna klaar?'' vraagt ze ernaar en ik knik met mijn hoofd. ''Plaatst hem gelijk op Link zijn kanaal wil je?'' ''Sure, why not.'' zeg ik, om haar na te doen. 

Nadat ik de video heb geplaatst zijn Tessa en ik naar beneden gegaan, omdat we helemaal alleen in dit huis zijn kunnen we hier gewoon zitten en kloten. '' mag ik gamen?'' vraag ik met een glimlach op me gezicht aan Tessa.

Ze knikt en zegt, ''Ik ga even douchen, oké?'' ik knik en ga zitten op de grond, voor  de televisie en tegen de bank aan. Dit zit bij Tessa altijd zo lekker, omdat hun zo zachte tapijt hebben.  ''Link?'' vraag ik, als ik me telefoon heb opgenomen. ''Ik wil Tessa bedanken voor het maken van de video en editen, ook al denk ik dat jij dat hebt gedaan, want je kwam er in voor.'' hoor ik link meteen schor zeggen.

''Klopt, maar Tessa is onder de douche nu.'' zeg ik lachend en ik hoor een grinnikje aan de andere kant van de telefoon. Wat je een grinnikje kan noemen. ''hebben jullie nou eigenlijk?'' hoor ik Link zacht zeggen.

''Wat bedoel je?'' vraag ik met een frons aan Link. Tessa en ik? Samen? Dat zou nooit gebeuren in mijn hele leven! Tessa en ik zijn gewoon vrienden. Beste vrienden. ''Jer, kom op. Wij weten allemaal dat jullie elkaar leuk vinden! Jullie gedragen al zelfs als een stel!'' zegt hij hoestend. ''Maar ik ga slapen. Yodieyo.'' Voordat ik iets nog kon zeggen hangt hij op en zit ik er verbaast bij.

Gedragen Tessa en ik als een stel? ''Yo Frieser, waar zit jij met je gedachten?'' hoor ik Tessa lachen, die voor me staat in een grijze joggingbroek en shirt. ''Ver, ver weg hier vandaan Mulder. Nou ga uit het beeld. Ik zou graag gamen.'' zeg ik tegen haar. ''Alleen omdat je het zo aardig vraagt!'' hoor ik Tessa schreeuwen vanaf de keuken, waar ze net is in gerent. Lachend start ik een game en begin te spelen.

Na een half uur te gamen en Tessa Netflix heeft gekeken zegt ze, ''Ik heb het koud Jer.'' Ik knik een beetje, maar antwoord niet. Ik hoor wat geritsel, maar geef er weinig aandacht aan. ''Jer!'' Ik knik naar haar en zeg,'' Ja, is goed.'' niet wetend wat ze eigenlijk heeft gezegd. Ik kijk verbaast op als Tessa voor me komt te zitten en op me komt te liggen met haar handen om mijn nek en haar hoofd op mijn borst.  Als ik zie dat ze niet meer kijkt naar de televisie, sluit ik Netflix af en ga ik weer verder gamen. 


[YODIEYO!

FIJNE JAARWISSELING NOG EH!

zo zitten Jer en Tessa nu dus:

zo zitten Jer en Tessa nu dus:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cjoet,

Iris, De gekke]

Onbekende Youtuber [DONE]Where stories live. Discover now