17

1K 50 7
                                    

''Ik ben tenminste geen arrogant stuk stront.'' 

Wat is er toch mis met haar, waarom doet ze zo en ook mij nog een hoer noemen!? Hoe durf ze dat niet te zeggen? Alleen omdat ik moest nablijven of zou het iets anders zijn? Zuchten gooi ik mijn lege, papieren beker weg.

Jeremy kijkt me even aan met zijn vernauwde ogen, maar hij laat het zitten als ik een glimlach forceer.  Ik weet dat hij me niet geloofd en daarom me straks gaat vragen wat er is, ook al weet hij het donders goed wat er is met me.

Snel kijk ik naar buiten als Jeremy zijn beker ook weggooit. Roxy staat er nog steeds, maar dan in andere kleding. Meer sletterig. Schijn bedriegt, zeg ik in mezelf. Ze was gewoon een spel met me aan het spelen!

Maar ze kan me niks meer aan doen, ze kan het uitzoeken! Als ik de deur uit kom met Jeremy gaat haar hoofd meteen hierheen. Een grijns speelt op haar gezicht en ik vraag me af waarom. Geen seconde later voel ik water over me heen en zie een jongen van school grijnzen.

De meiden en jongens, die blijkbaar hier ook zijn beginnen te lachen en ik ook. Ze kijken me raar aan en fronzen. Ik trek Jeremy lachend mee en geef de jongen, die het water over ons had gegooid, een schouderklopje.

''Hoezo moest je lachen?'' lacht Jeremy die zijn shirt uit doet, als we eenmaal bij mijn huis zijn. ''ik vind dat ik van alles iets positief moet maken en vooral niet laten zien dat het me raakt. Gewoon mee lachen en hun laten denken dat het me niks doet!'' 

Jeremy knikt en mompelt wat onduidelijks. Ik grinnik en sta op, om naar hem toe te lopen. ''Wat is er aan de hand Frieser?'' vraag ik. Jeremy geeft mij zijn lievelings trui, waar nu een gat in zit. Lachend schud ik mijn hoofd en pak zijn hand, om hem vervolgens mee naar beneden te sleuren.

''Tess, wat ga je doen!'' Zeurt Jeremy achter me. Zijn stemmingen veranderen echt als de wind! Ik heb hem één keer sexy gezien, maar dat is al een tijd geleden. Dat was toen ik in een bikini stond of was dat nou een droom?

Wacht?! IK DROOM HELEMAAL NIET VAN JEREMY!

Niet veel later sta ik bij het keukeneiland en ben ik de trui van Jeremy aan het maken. Opeens voel ik twee armen om me middel en een hoofd op me schouder. ''Ik maak je trui sukkel'' lach ik.

''ooh! Nice.'' zegt hij lachend en loopt naar de koelkast, dit joch! ''Ik heb de jongens uitgenodigd hoor!'' zegt hij als de bel gaat. ''Beetje laat mee huh?'' Hij lacht en opent de deur voor de jongens.

''Wow! Jeremy Frieser! Waarom heb jij geen shirt aan!" schreeuwt Link op een moeder manier naar Jeremy.

''Heb jij wat spannends gedaan jongen, of ben je nu een man.''Grijnst Pascall en krijgt een klap van Joost. Lachend loop ik naar de jongens, die nog steeds in de deuropening staan, en gooi Jeremy zijn shirt naar hem.

''heb alleen zijn favoriete shirt gemaakt jongens! niks spannends aan!'' lach ik en ren naar de woonkamer. Als de jongens hier zijn, gaan we meestal Netflix kijken en ik wil mijn favoriete spot. Zo kan ik perfect het beeld zitten.

Woedend duw ik Milan op de grond. ''What the? Tessa!'' schreeuwt Milan als hij plat op de grond ligt. Lachend gaan de andere zitten en kijk naar de 'show'. ''Je zat op mijn plek meneer Knol!''

Ik zet Netflix op en zit tussen de gebroeders Knol. De jongens kijken me raar aan, wanneer ik lag als er iets ergs gebeurt in de film. We kijken een horrorfilm en ik moet er altijd om lachen, geen idee waarom.

''Je bent echt erg Tessa!'' zucht Enzo naast me en zakt onderuit. Lachend kijk ik naar het beeldscherm, maar mijn lach verdwijnt wanneer het beeldscherm zwart word. ''Ik kan het niet meer!'' schreeuwt Pascall, gooit de afstandsbediening op de grond en loopt naar de keuken

De jongens lachen om mijn gezicht. Verbaast en verdrietig. verbaast omdat ik het niet had verwacht en verdrietig omdat ik die film wou af kijken, me kapot lachen om precies te zijn.

Een grijns vormt mijn gezicht als een leuk idee in me opkomt. ''Oké, oké! Pascall, kom en kies een film! Ik zou dan niet lachen beloofd!'' Schreeuw ik. Pascall komt binnen een seconde binnen en zegt, ''Beloofd?'' ik knik en geef hem de afstandsbediening, voordat ik op sta en loop naar de keuken.

''Ik pak eten en drinken!'' de jongens lachen en gaan overleggen wat ze willen kijken. Ik pak de zakken chips en flessen cola. Wij eten en drinken allemaal één zak chips en een fles cola. 

Ik loop terug en zie dat de jongens al op me wachtten. ''Kijk eens aan jongens!''Ik gooi hun zakken chips en flessen cola naar hun toe en ga zitten op mijn plekje. Iedereen opent hun zakken en begin er van te eten.

Als ik een fles hoor open gaan kijk ik om me heen en zie dat Pascall hem opent. Hij brengt de fles naar zijn mond en neemt een grote slok. Hij spuugt het uit en ik ren snel weg, maar je hoort hem nog schreeuwen.

''Tessa Iris Mulder!''

''Tessa Iris Mulder!''

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Onbekende Youtuber [DONE]Where stories live. Discover now