18

1K 40 57
                                    

(Bekijk de A/N helemaal beneden het verhaal ;) )

''Tessa Iris Mulder!''

Rennend voor me leven ren ik naar mijn kamer en sluit me daar op, dat was mijn idee dan. Net als ik op de helft ben van de trap voel ik een sterke arm om me middel heen en één hand onder me knieën. ''Heb haar!'' schreeuwt een bekende naast me. Jeremy Frieser. ''Verdorie'' zucht ik, wat de jongens laat lachen. ''Het was een prank bro!'' lach ik en probeer me uit Jeremy zijn armen te wurgen.

''Geef het nou maar op, want het lukt je niet.'' zucht Jeremy en ik stop met proberen. Verdorie! Waarom moet de jongens nou aan zijn kant staan? ''Please! Ik zal een video maken met je Pascallie!'' Milan en Enzo moeten lachen en schudden zijn hoofden. ''Ik ben hier te oud voor.'' zucht Milan die nu op de bank hangt. Lachend komt Enzo er ook naast gaan ploffen.

'' Ik wil er twee!'' Ik zucht, maar knik toch. Gelukkig gaat Pascall weer zitten en kijkt naar de film. Jeremy zijn armen zijn nog steeds om me heen, dus ik wil me losrukken. Wat totaal niet lukt. Hij tilt me op en zet me neer op zijn schoot. Jeremy zijn armen glijden over mijn middel en ik leun naar achter. Ik moet toch iets.

De film speelt de eindtitel en ik zucht. ''Deze film was saai.'' De jongens lachen en schudden hun hoofden.  ''Wat zullen we doen?'' Vraagt Enzo en zucht harder. ''We kunnen een video filmen voor mijn kanaal?'' vraag ik aan ze. ''Misschien daarna één voor Milan zijn kanaal?'' voeg ik er snel bij toe. De jongens knikken hun hoofden.

''Wat denken jullie over een Q&A?'' De jongens knikken met hun hoofden en mompelen wat. Ik haal me schouders op en pak Twitter erbij.  

ThisIsMe: Q&A with the boys! Stel vragen!

Hetzelfde doe ik op Instagram met een foto van de jongens. Nu alleen wachten op vragen die we kunnen gebruiken. ''Ik maak de set alvast klaar. De wat je wilt.'' Zeg ik en loop naar boven.  Ik schuif een kast weg, om meer ruimte te creëren. Ik zet de lampen alvast klaar en de camera. Niet veel later komen de jongens boven en gaan staan voor de camera.

''Klaar voor?'' Vraag ik en de jongens knikken. Ik zet de camera aan en ga me intro doen. ''Helloo mensen!'' De jongens grinniken een beetje. ''Leuk dat je weer kijkt!'' Glimlach ik.  ''Zoals jullie weten ben ik niet alleen, maar met de jongens!'' Lach ik en zeg hun namen één voor één. ''Hun kanalen staan in de beschrijving!'' glimlach ik en pak me telefoon erbij.

''Loya, loya, loya, loyaliteit!'' Zingt Milan. Zijn nieuwste parodie of disstrack. hij is best geinig. Toen ik hem eerst zag ik dacht ik dat hij ruzie had met Don en Dylan, maar dat was niet zo. Gelukkig.

''De eerste vraag is voor Don.'' Don komt naar voren en kijkt naar mijn telefoon. 

Esmee243: Vraag voor Don: Lust je dubbelkaas?

''Lust je dubbelkaas Don?'' Vraag ik en Don lacht. ''Het klinkt lekker, dus waarom niet?''  beantwoord hij de vraag lachend.  ''Volgende is voor Milan!''

LukeH: Ga je bankzitten?

''Ga je bankzitten Milan?'' lachend komt hij naast me staan. ''Misschien wel, maar misschien ook niet.'' Ik knik en scrol door Twitter. ''Next one is for! Link!'' lachend komt hij naast me staan. ''AnnaP vraagt of je ooit hebt gelogen tegen Joost?'' 

''Never!'' Zegt Link en geeft Joost en high-five. Ik knik en scrol verder. ''Volgende vraag is voor Enzo.'' Enzo komt naar voren. ''Enzo, ga je een hond nemen?'' Ik kijk hem nieuwsgierig aan. ''En wie heeft dit gevraagd?'' Ik glimlach nerveus. ''Een ene This Is Me.'' hij knikt en lacht. ''Misschien. Ik weet het nog niet. De hond moet dan wel met Sok om kunnen gaan.'' Ik lach en klap in me handen.

''Neem alsjeblieft een hond!'' Zeg ik tegen hem. ''Misschien'' lacht hij en loopt weer terug achter mij. ''Volgende is voor Jeremy.'' Zegt Pascal die me naar achter duwt. ''Je kon het ook vragen, kill'' De jongens lachen en pascal gaat verder. ''Jeremy? Heb je een crush op Tessa? Dat vraagt  LucyFrieser.'' Jeremy word een beetje rood en lacht ongemakkelijk. 

''Nee.'' ergens diep van binnen doet het pijn. Vind ik Jeremy leuk? Ik heb daar eigenlijk nooit aan gedacht, maar oké.  ''Heel grappig pascal.'' Zucht ik en ga verder met vragen.

Na een tijdje sluit ik de video af en doe de lichten uit. ''Ik heb honger.'' Zucht ik voordat ik de kamer uit loop. De jongens komen lachend achter me aan gelopen. De vraag van Pascal draait nog steeds in mijn hoofd.

Waarom voel ik me slecht of naar beneden gedrukt?  Dat hij me heeft geweigerd. Zuchtend kijk ik in de koelkast. Leeg. ''Er is niks te eten.'' Milan komt naast me staan. ''Tessa! De hele koelkast is vol!'' lacht hij. 

Oké, misschien dat is waar.

Ik voel me nu gewoon raar. Ik wil op bed zitten met chocolade, een slechte film, een wollen deken en dan gaan huilen. Maar zelf weet ik niet waarom?

Vind ik Jeremy dan echt leuk?

[Om lekker met het verhaal mee te doen, GA IK EEN Q&A DOEN!

Vragen voor:

Tessa

Jeremy

Link

Pascall

Enzo

Milan

Joost

Don

Roxy

Harm

Ronald

De schrijfster

 Je kan nog altijd vragen stellen. :) Maakt niet uit als je hem nu leest in 2022, dan moet je hopen dat ik er nog op zit.

 :) Maakt niet uit als je hem nu leest in 2022, dan moet je hopen dat ik er nog op zit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Onbekende Youtuber [DONE]Where stories live. Discover now