30

781 33 24
                                    

TESSA

  ''Jeremy, ik voel hetzelfde.'' Mijn hart klopt hard tegen mijn borstkas, wachtend op zijn volgende move.  Ik kijk hem aan in zijn mooie ogen en hij komt steeds dichterbij. Zijn zachte lippen komen weer op die van mij en ik kus vurig terug. Mijn handen glijden naar zijn nek en ik trek hem dichterbij naar mij. Zijn lichaam tegen het mijne. Een kreun verlaat zijn mond en ik lach tegen zijn lippen aan, terwijl hij me verder kust. 

''Wordt de mijne.'' mompelt hij tegen mijn lippen aan. ''Tessa. wordt de mijne.'' hij laat de kus los en kijkt me aan met stralende ogen. Ik glimlach en knik.  ''Ik ben al van jouw Jeremy.'' Zijn glimlach wordt groter en hij kust me opnieuw, maar dan met veel passie en gevoel. Jeremy wou toestemming vragen, die hij meteen kreeg, maar geen seconde later galmt de bel door het huis. Jeremy en ik trekken blozend terug en fixen onszelf snel. ''Doe jij maar open, ik moet even naar de wc.'' zegt Jeremy en loopt naar het toilet.

De bel gaat nog een keer en een geïrriteerde zucht verlaat mijn mond. ''Ik kom al! Jemig!'' Ik trek de deur open en zie de jongens staan, met allemaal een grijns op hun gezicht. ''Als jullie daar nu niet mee stoppen gooi ik koeienpoep naar jullie gezichten.'' De grijnzen vallen snel weg en ze grinniken allemaal.

''Ook een hele goedemiddag naar jouw, Tessa.'' Zegt Pascal lachend naar me en duwt me opzij. Natuurlijk! Hij was de ongeduldige freak die steeds de bel in drukte, dat had ik eigenlijk wel kunnen raden. ''Waar is Jer?'' vraagt Enzo aan mij met een glimlach. ''Hij moest naar de wc, maar dat is al 5 minuten geleden.'' zeg ik tegen hem met een glimlach. ''Tess, we moeten nog steeds samen een video opnemen!'' zegt Enzo daarna.

Glimlachend knik ik me hoofd naar hem. ''Is goed, maar ik ga even op Jeremy checken en kijken of hij niet dood is.'' De jongens grinniken en lopen naar de keuken, terwijl ik naar boven loop. ''Jeremy? Mijn allerliefste honden drolletje?''

''Honden Drolletje?'' Ik hoor Jeremy vlak achter me lachen. Ik voel zijn armen over me middel glijden. ''De jongens zijn beneden?'' Ik knik en leun tegen zijn borst aan. Zijn zachte lippen raken mijn nek aan en ik giechel om zijn actie. ''Laten we naar beneden gaan, honden drolletje.'' Lachend ren ik naar beneden en zie de jongens op de bank met wat te drinken en wat te eten. Ze kijken allemaal met hun wenkbrauwen naar boven naar ons.

''Wat is er zo grappig?'' vraagt Milan aan ons. ''Ik noemde Jeremy honden drolletje.'' De jongens lachen hard en trekt ons naar de bank. ''Jullie sporen allebei echt niet.'' zegt Harm lachend naar ons. Milan en Enzo trekt Jeremy tussen hun in en ik zie dat er geen plek meer is. ''Dat wordt de grond dus!'' Ik wou net gaan zitten, maar voel twee grote handen op me heupen die me naar achter trekken. ''Mooi niet, je mag mooi op me schoot zitten, katten drolletje.'' 

De jongens lachen hard om de comeback van Jeremy en ik schud mijn hoofd. ''Oké, oké honden drolletje.'' zeg ik lachend en leun naar achter, zodat ik tegen zijn borst lig. ''Wat gaan we doen jongens?'' vraag ik na een tijdje stilte aan ze. ''Laten we doen, durf of waarheid spelen.'' zegt Pascal. ''Wauw, Pascal! Je hebt een keer in je leven een goed idee!'' lacht Milan naast me, maar stopt gauw als ik hem een klap geef tegen zijn borst. ''Doe niet zo gemeen Milano.'' zeg ik lachend.

''Begin jij maar Pascal.'' Zeg ik tegen hem en hij knikt. ''Milano, Kies.'' zegt Pascal. ''Doen!'' zegt hij snel. ''Je moet Tessa haar voet likken!'' Zonder enige waarschuwing voel ik Milan zijn tong over mijn voet heen en gil ik het uit van het lachen. Ik hoor een grinnikje achter me.''Iell! Milan gatverdamme!'' De jongens lachen om  mijn reactie en schudden hun hoofden. ''Jeremy! Durf, doen of waarheid?''

''Waarheid!'' Zeg Jeremy tegen Milan. ''Hebben jij en Tessa iets?'' De gehele kamer valt stil en de jongens kijken ons met grote ogen aan. Ik voel Jeremy zenuwachtig woorden en ik geloof me oren niet als hij zijn antwoord zegt.

''Er is niks tussen ons. Tessa is mijn beste vriendin.''

[Hallo mijn lieve lezertjes.

Heb je me gemist?

WANT IK HEB JULLIE WEL GEMIST VERDORIE.

wat haat ik school soms echt.

Ik hoop dat jullie dit hoofdstuk leuk vonden!

Lieve kusjes en knuffels van

Iris, De gene die school haat!]

Iris, De gene die school haat!]

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Onbekende Youtuber [DONE]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu