Part 20

100 6 0
                                    

                     Jack szemszöge:

Tegnap Em megkért hogy beszéljek Col szüleivel, én pedig eleget teszek a kérésének és elmegyek Col szüleivel beszélni, épp odafele mentem, mikor egy másik kocsi nekem jött. - Hova figyelsz ember?? - Kiabáltam a másik sofőrre. - Sajnálom kifizetem. - Mentegetőzött. - Hát az jó lesz! - Rivalltam rá, elkezdett a pénztárcájaba matatni, elővett egy nagyobb pénz összeget és felém nyújtotta. - Tessék, kifizetem a kárt amit okoztam sajnálom. - Elvettem a pénzt. - Köszönöm szépen. - Eltettem a pénzt és elhajtottam. Nagyon fasza, a kocsim eleje tropa, épp most megyek a halálomba, csak remélem hogy meg tudom győzni Mr.Palmert hogy jó gyerek vagyok. Odaérve Colék házához a szívem majdnem kiugrott a helyéről, bekopogtam és Col anyukája nyitott ajtót. - Jónapot Mrs.Palmer én Jack Stenfield vagyok a lánya barátja. - Nyújtottam a kezem hogy kezet fogjak vele, elfogadta. - Szia Jack én Rosie vagyok gyere be. - Mosolygott kedvesen. - Köszönöm. - Beléptem a lakásba. - Ki az szívem? - Hallottam a konyhából Mr.Palmer hangját, Rosie beinvitált a konyhába, ahol Col apukája a pultnál ült és olvasott. - Jónapot Mr.Palmer Jack Stenfield vagyok Colin barátja. - Vele is kezet fogtam. - Szia Jack én Micheal vagyok nyugodtan tegezz csak. - Mondta. Én meg nyeltem egy nagyot. - Ülj csak le Rosie hoz nekünk sört. - Mutatott a hűtőre. - Én nem iszok kocsival vagyok. - Jelentettem ki. - Oh egy sör nem árt fiam. - Nevetett fel. Elfogadtam a sört. - Szóval, mit szeretnél a lányommal. - Tért a lényegre. - Én nagyon szeretem Colint, sose tudnám bántani se lelkileg és főleg nem testileg. Én boldoggá szeretném tenni nagyon beleszerettem és a húgom a legjobb barátnője úgy védi mintha gyémánt lenne. - Kuncogtam fel. - Értem Jack. Ugye tudod hogy a lányomnak még sose volt komoly kapcsolata? - Szóval nem tudnak James-ről. - Igen tudom. - Bólintottam. - Ha meg mered bántani akkor lángvágóval lesz levágva a farkad fiam. - Nevetett. - Rendben értettem. - Nevettem én is. - Szóval...akkor...együtt lehetek Colinnal? - Kérdeztem félve. - Igen, de azzal a feltétellel ha nem bántod meg, vigyázol rá mint egy gyémántra és ha elviszed akkor időbe haza hozod. - Mondta a feltételeit. - Rendben így lesz. - Bólintottam. - Akkor üdv a családban Jack. - Tárta ki a karját. Elfogadtam az ölelést. - Köszönöm Micheal a legboldogabb férfivá tettél! - Nagyon boldog voltam hogy Colin az enyém lehet. Ennek örömére elmentem a haverokkal egy kicsit bulizni.

A bulihelyen, ahova mentünk nem volt nagy felhajtás, csak beültünk iszogatni egyet. Jól éreztük magunkat. - És milyen a kis csaj? - Kiváncsiskodott Will. Mutattam neki egy képet Colinról, és a szája tátva maradt. - Ez a csajod haver? - Értetlenkedett. - Igen Colin Palmer, az én barátnőm. - Mosolyogtam. - Haver te szerelmea vagy, sose láttalak még szerelmesnek. Ez a csaj teljesen mást csinál belőled. - Legyintettem egyet, azt elbúcsúztam mert mennem kellett a húgomért a kórházba. Mikor odaértem Em már kint várt rám, beült a kocsiba és mindent elmeséltem neki mi volt. Jól szórakoztunk a kocsiba, üvöltött a zene, Em ahogy csak tudott énekelt, én pedig jót nevettem rajta.

Haza érve azonnal a konyhába mentünk kajálni. - Holnap mit szólnál egy dupla randihoz? - Kérdeztem miközbe a szendvicsembe hataptam. - Nekem jó. - Bólintott Em. Megbeszéltük hogy elmegyünk Camért a kórházba és elmegyünk a kedvenc pizzériánkba, aztán lefeküdtünk aludni. Reggel arra keltem hogy valaki vadul üti az ajtót. Lementem hogy kinyissam, a volt barátnőm állt az ajtó előtt Evelin. - Szia, te mit akarsz itt? Főleg ilyenkor. - Ásítottam egyet. - Szia Jack beszélhetnénk? - Kérdezte. - Figyi, nagyon nincs kedvem veled beszélni jó? Szakítottunk mert egy ribanc vagy és lefeküdtél a haverommal. - Köptem oda neki a szavakat. - Tudom, de én még mindig szeretlek Jack, veled akarok lenni sajnálom. - Könnyes lett a szeme. - Már van új barátnőm. - Eközbe Em is oda állt mellém. - Ki az?? Megölöm. Kitépem a haját, te csak az enyém lehetsz! - Épp szóra nyítottam a számat, mikor Em elindult Evelin felé és osztotta. - Na ide figyelj te kis roheringy! Még egy ilyen kihelntés a legjobb barátnőmre és mehetsz parókát venni, mert én fogom kitépni a te hajad, Jack azzal van akivel akar téged kidobott mert egy kurva vagy! Jut eszembe nem kéne a sarkon lenned így elhalasztod a kuncsaftokat. - Nevetett fel Em, Evelin arcán lehetett látni hogy meg van lepődve. - Na te kis takony velem így nem beszélhetsz. - Meg akarta ütni a húgomat, el kaptam a kezét. - Te a húgomra nem emelhetsz kezet! - Löktem hátra. - Takarodj el innen! - Kiabáltam neki. Úgy látom megértette mert elment. Bementünk a konyhába és leültünk kávézni. Anyuék megint elmentek ilyen üzleti útra. - Figyelj Jack, köszönöm. - Fogta meg a kezem Em. - Még is mit? -Kortyoltam bele a kávémba. - Hogy nem hagytad hogy az a kis senki megüssön, köszönöm. - Ölelt meg. - Ez természetes! Nem hagyom hogy bárki is bántson, szeretlek húgi. - Suttogtam a fülébe, kis teste eltűnt a karjaimba. - Na készüljünk mindjárt mennünk kell Camért. - Mosolyogtam.

A korházhoz érve Cam beszállt, és el is indulhattunk Colért. Colt is felvettük és mentünk a dupla randira. A pizzériába nagyon jól éreztük magunkat, Em anynira nevetett, hogy a Cola az orrán jött ki. Camre pedig rászállt egy csaj, akit Em azonnal lerendezett. Ez az én húgom, megvédi ami az övé. Kiváncsian várom mit hoz a holnap.

Szerelem a semmibőlDonde viven las historias. Descúbrelo ahora