Part 7

171 8 0
                                    

Hajnalba kelhettem fel a mellettem alvo Cam mellett. Sose hittem volna hogy egyszer még igy nézhetek rá. Az arca olyan nyugodt volt. A mellkasa járt fel le. A hasa fele kint volt a polobol olyan sexy hasizmai vannak istenem. Hogy gondolhatok ilyeneket hisz a legjobb barátom! Nem több a legjobb barátom. A konyhába sietve egy cetli volt az asztalon Jacktől

Cetli: Emma elmentem a haverokkal iszogatni láttam hogy alszotok nem akartalak felkelteni vigyázz magadra és ha Cam egy ujjal is hozzád ér levágom neki ezt mond meg neki! Szeretlek hugi!

Jaj ez a Jack mindig félt. Pedig tudok magamra figyelni. Hirtelen egy kéz volt vándorolt a derekamra hirtelen ijedtembe hátra könyököltem telibe találva Cam nemiszervét. A fájdalomtol a padlora esett. - Uristen Cam annyira sajnálom! Azt hittem valaki el akar rabolni! - Mondtam neki sajnálkozva! - Semmi baj Em! Habár én is elrabolnék egy ilyen szép lányt mint te! - Mosolygott fájdalmasan. Felállt es mintha mi se történt volna kaja után kezd kutakodni. Ki is vett magánam szendvicsnek valat. És meg találta Jack által irt üzenetet is. A végén elmosolyodott. Láttam a szemén hogy tervez valamit. Ott hagyta a szendvicset felállt és odajött hozzám ahogy közeledett hátráltam. A falig mentünk. Aztán az ajkaimhoz hajolt épp hogy surolta az ajka az enyémet. - Mit szolnál hozzá ha..tv-nék egyet? - Mondta és eltávolodott tőlem. - Azt hitted mi? - Kuncogott. Aztán a kajájával együtt kiment a nappaliba. A szivverésm vissza állt a normálba. Hajnali 3 ora volt mi meg a tv előtt ültünk és 3 ora mulva kelés. De nem baj. El voltink. Aztán ugy döntöttünk alvás. Bementem a szobámba. Lefeküdtem már majdnem elnyomott az álom mikor megint egy kurva kéz volt a derekamon. Cam gyorsan lefogta a kezem hogy ne üssem meg. - Nyugi van Em én vagyok!- Hallotam Cam hangját. - Mondjad mi a baj. - Mondtam nagyon nagyon álmosan. - Itt aludhatok veled? - Vette elő a kutya szemeket. - Na jo gyere. - Adtam be a derekam. Bebujt mellém és éreztem ahogy hozzám simul a teste. - Joéjt Em!. - Nyomott egy puszit az arcomra. - Joéjt Cam. - Suttogtam és már aludtam is.

Reggel Jackre keltünk fel ahogy a szobámban áll és kérdőre akar vonni minket. - Joreggelt kisasszony!! - Néz rám dühösen. - Megint annyit ittatok hogy együtt aludtatok vagy.. - Nem hagytam hogy folytassa. - Jaaack nyugi! Nem volt köztünk semmi. Nyugodj meg. Csak Cam itt aludt velem mert egy kurva ijesztő filmet néztünk és féltem ennyi. - Találtam ki gyorsan valamit. Jack elhitte leült az ágyamra. Lehajtotta a fejét a combomra. - Hugi te egy beszari vagy. - Nevetett Cammel együtt. Csunyán Camre néztem aki azonnal kussba maradt. - Éhes vagyok! - Jelentettem ki a csendet megtörve. - A konyháig lemersz menni nehogy valaki meg támadjon!!- Mondta Jack kacagva. Forgattam a szemem és elindultam kifele. Vissza fordultam Jack a fiokomba készült turkálni. - A cuccaim közt nem turkálniiii! - Kiabáltam hangosa rájuk. - Jolvan na méregzsák nyugodj meg! - Kuncogott Jack. Leértem a konyhába összeütöttem egy kis kaját magamnak. A konyha ajtoban Col jelent meg annyira megijedtem hogy sikitva dobtam el a fakanalat. Col nevetett. Hallottuk ahogy a fiuk rohannak le a lépcsőn. Jack és Cam az ajtoba hirtelen megáll észre se véve Colt. - Mi történt?? Szörnyek? Szellemek? Gyilkosok? Vagy mi? - Mondta Jack kifulladva. - Csak Col az fiuk. - Nyugtattam őket, valamin megakadt a szemem Jack kezébe egy levél volt, amint anno én irtam Camnek. Uristen azt nem olvashatja el. - JACK STENFIELD!! - Szolitottam meg nagyon ideges hangon. Felém kapta a fejét. - Mégis az előbb mit magyaráztam el neked? Hogy ne turkálj a cuccaim között. - Már nagyon dühös voltam. - Oh tényleg van itt nekünk egy levelünk na nézzük csak Kedves Ca..- Nem hagytam hogy folytassa ki kaptam a kezéből és elvittem elzártam. - Nekem irtad azt a levelet? - Hangzott az ajtobol Cam hangja. Majdnem megállt a szivem ijedtségembe. - Hát..ő..lehet. - Motyogtam. - De már régen mielőtt elköltöztél. - Tettem hozzá. - Had olvassam el Em! - Kérlelt kutya szemekkel. - NEEM!! - Jelentettem ki határozottan. - Rendbe akkor nem. De remélem egyszer elolvashatom valamikor. - Mondta mosolyogva. Közelebb lépett a szivem majdnem kiugrott a helyéről. -Ca-Cam mit..mitcsinálsz? - Kérdeztem összezavarodva. Egy nagyon gyönyörű lassu szám ment. Cam megfogta a derekam és a kezem a nyakába rakta. - Lassuzni fogunk. - Mondta ellenálhatatlanul. Bolintottam. Lassuztunk. Megszűnt körülöttünk a világ. Uristen én beleszerettem a legjobb barátomba. Ez hogy lehet? A fejem a vállára hajtottam. - Khm..khm - Hallatszott az ajtobol a köhögés. Mindketten megijedtünk elugrottunk egymástol. - Na most hogy kitáncoltátok magatokat ideje lenne elindulni suliba tudjátok az első orának már vége. - Mondta Col az ajtoban. Uramisten a SULII! Elfeledkeztünk rola. Felkaptuk a ruhánkat és már mentünk is. Meg fog ölni a tanár.

Szerelem a semmibőlTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon