Part 2

282 11 0
                                    

Végre vége van ennek a szörnyű napnak! Meg könnyebülve megyek ki a suli kapuján mikor hirtelen valaki elkapja a karom én meg egy határozott moudulattal hátra csapok és orrba verem az engem megfogo fiuk Davidet. - Mit akarsz Ross? Mondtam neki egy csepp együttérzés nélkül amiért az előbb ugy orrba vertem. - Kösz jol vagyok nem fáj. - Mondja gunyosan. - Amugy lenne kedved velem seljönni az egyik haverom bulijára Hercegnő? Nyulna a hajam felé de lecsapom a kezét. - Már elhivtak. - Mondtam neki gunyos mosollyal és összefont karokkal. Nagy szemekkel rám nézett és kérdezte - Ki hivott el? - Hát az nem rád tartozik Ross! Bökdösöm a melljasát. Megfogja az ujjam és oda huz magához suttogja - Egyszer ugy is enyém leszel Hercegnő! Elenged. - Álmodik a nyomor. Felnevetek - Egy ilye bunko arogáns seggfejjel sose jönnék össze mint te ne vedd sértésnek ja várj de vedd annak. Elmegyek onnan,isteni volt az arcába vágni amit gondolok.

Hazaértem és kinyitva az ajtot az fogadott hogy a báyjám Jack a kanapén sörözik a haverjaival. - Szeva hugi haza értél? Mondja miközbe lehuzza az utolso korty sörét. - Haza. Mondom szűkszavuan és lehuppanok mellé. - Gáz van? Kérdezi kissé aggodva? Ez fursa Jack nem szokott miattam aggodni. - Nincs semmi csak elhivtak egy buliba és igent mondtam. - És ki hivott el? Kortyol bele a most má megkezdett sörébe. - Nathan Marsh. Mondtam egy kicsit hallkan. Ekkor mintha félrenyelt volna elkezdett fulladozni. - Nat- Nat- Nathan Marsh?????? Ugye tudod hogy az a gyerek több csajt fektette meg mint én 21 évem alatt? Mondta kicsit idegesen. -Tudom.- mondtam egy kicsit összezavarodottan. - Nem mehetsz el vele. - Mondta aztán felkelt és kiment a konyhába még chipsért és sörért. Ott maradtam a haverjaival akik már egy kicsit be voltak baszva és engem pásztáztak a tekintetükkel. -Huu Jack nem mondta hogy a huga ilyen dögös. - Jött közelebb hozzám az egyik haverja. -Hagyj békén faszfej! Vágtan oda neki. -Ej harap a cica. - jött még közelebb és elkezdett tapizni. Lefogott én meg sikitani akartam. Ekkor Jack lépett be mikor meglátta a szitut eldobta ami a kezébe volt és ütni kezdte a haverját. -Még egys ujjal a hugomhoz érsz megöllek haver!!! Kiabálta. Jobbnak láttam felmenni a szobámba.

Felérve a szobámba felhivtam Colt hogy elmondja neki a történteket és át hivjam magamhoz. - 10 perc és ott leszek Em! Mondta és letette. Itt is volt 10 perc mulva. - Hugi a barátnőd keres! Kiabált fel Jack hangosan. Colin feljött hozzám már mondent előkészitettem a csjos estére, az asztalon ott voltak a rakat csokik, fagyik, chipsek. Col azonnal rávetette magát a chipsre. -Ejha csajszi te aztán szeretsz enni. Kuncogtam halkan.

Egész este szerelmes filmeket néztünk Collal degeszre zabáltuj magunkat mindennel amit csak találtunk. Nutella, chips, gabonapehely, fagyi stb. Pont táncoltunk mikor valaki kopog. - Tessék?? Kiabálom ki mikor Jack barna feje bekukkant a szobámba. Bejött és leült az ágyamra. - Na mit csinálunk csajoooook? Mondta vinnyogo hangon a kezét lobálva. Collal hangos kacagásba kezdtünk. Jack felkelt és egy párnával nekünk rontott. - Ezt nekteeeeek! Kiabált aztán elkezdett ütni a saját párnámmal minket. Mi se hagytuk magunkat vissza vágtunk neki és püfföltük. Feküdt mi ütöttük. - Jolvan feladom eléég! Kiabált. - Csak akkor ha azt mondod hogy a nők jobbak mint a férfiak! Jelentette ki neki Col nevetve. -Sohaaaaa.- Jack kiabált és egy nagy lökéssel a földre kerültünk. Jack vissza vágott. És igy ment ez egy jo ideig. A legszebb este volt amit eltudok képzelni.

Szerelem a semmibőlحيث تعيش القصص. اكتشف الآن