Part 6

168 10 0
                                    

A buli utáni reggel valaki szuszogására keltem és egy kéz volt a derekamon ami gondolom nem Colé. Oldalra nézve meglepő felfedezést tettem. Cam feküdt mellettem egy szál gatyába. Én pedig a polojába. Uramisten ugye nem..le kell nyugodnom, tuti nem feküdtünk le. Mármont remélem. Annyit azért nem ihattunk. Habár szinte semmire sem emlékszem. - Cam! Cam! Caaaaam! - Keltegettem. Mire kinyitotta a szemét és rám nézett. - Szia Em. Még reggel van hagyj aludni. Aztán hirtelen felpattant és rám nézett aztan magára. - Em! Ugye mi nem? - Ijedten nézett rám. - Én is ezt akartam kérdezni tőled mert nem emlékszem. - Nagyon ideges és ijedt voltam én is. Mi van ha lefeküdtünk? Jézusom! Bele se merek gondolni. Nem ogy terveztem az elsőt. - Hát ha Jack vagy Col tudja mi történt! - Álltam elő az ötlettel. - Figyi Em! -Mondta Cam komolyan. - Ha mi.. hát tudod..lefeküdtünk..akkor tuti nem bántam meg. - Mondta már mosolyogva. Azta..lehet Jacknek komolyan igaz volt? Öltöztünk hogy megkérdezzük Jacket és Colt hogy emlékeznek-e valamire. Kifele Jack jött velünk szembe. - Jaaaack!! - Kiabáltam. - Figyi te tudod mi volt tegnap este? - Kérdeztem ijedten. - Persze annyira bebasztatok hogy smárolva estetek be az ajton. - Mondta. Bennem meg a vér megállt. - Csak vicceltem! - Mondta és közbe az arcom figyelte. - Az volt hogy te Em lehánytad magad Col pedig rád adta Cam poloját. És Camet akartad hogy menjen be hozzád. De Cam ugy be volt baszva hogy levetkőzött és melléd bujt. Ennyi. - Megkönnyebültem. És ahogy láttam Cam is. - És amugy meg szted hagynám hogy egy fiu is az én hugomhoz érjen? - Kérdezte mintha aput hallottam volna. Hiányoznak. Éppen New Yorkban vannak munkaügyben és minket itt hagytak. Nem mintha baj lenne nagyon teszik. - Én meg Em beleegyezése nélkül nem is csinálnék vele semmit. - Mondta Cam mosolyogva. Sztem tényleg tetszhetek neki. De nem tehetem ezt Collal. Neki nagyon tetszik Cam. Az nap még egy csomo baromságot csináltunk. Cam meg Col megint nálunk aludtak. Másnap pedig suli..

Reggel az ébresztőre keltünk Collal. Felpattantunk öltöztünk. És rohantunk lefele ahol Cam már várt minket. Gyorsan elköszöntem Jacktől és indultunk is a suliba. Col előre rohant mi meg jászottuk a párt a suliba Cammel. Kicsit késésbe voltunk Mr.Black orájárol. Cam piszkálta a hajam ami olyan lett mint egy széna kazal. Vissza adtam neki. Majdnem elestem Cam polojába kapasztodtam amit véletlen igy kigomboltam. Mikor oda értünk az osztályhoz észre se vettük hogy ugy nézünk ki mint akik épp..hát..egy igazán hosszu este után esnek be az osztályba. Mr.Black és mindenki felénk kapta a fejét - Mrs.Stenfield és Mr.Shield ezt mire véljem? Ugy néznek ki mint akiket meg támadtak. - Mondta Mr.Black. - Sztem Mr.Black ugy néznek ki mint akik most jöttek ki a szertárbol egy jo kis kufirc után. - Kacagott David. - Nem kértem a véleményedből Ross. - Vágtam oda neki idegesen. - Jaj hercegnő mindenki tudja hogy együtt vagy ezzel a kis senkivel. - Mondta a kis seggfej. Legszivesebben odarohantam volna hozzá és ugy szétszedtem volna. - Elég lesz maguk ketten irány az igazgatoji irodaa! - Küldött ki minket az osztálybol Mr.Black. Nagyon jo lesz. Az igazgotoihoz érve Cam bekopogott. - Tessék! - Hallottuk az ajto tuloldalán az igazgato hangját. Cammel egyszerre léptünk be. Az igazgatónk egy 25 év körüli férfi aki nagyon laza és nagyon fiatalos. - Jo napot Mr.Morton. - Mondtunk egyszerre Cammel. - Áhh a suli legujabb álompárja! Foglaljatok helyet. - Mondta kedvesen. - Miért vagytok itt? - Kérdezte kedvesen. - Hát tudja egy kicsit elkéstünk mert elaludtunk.. ne értsen félre Cammel együtt jöttünk és tudja egy kicsit elaludt és igy én is elkéstem. - Magyarázkodtam. Mr.Morton bologatott. - Csak emiatt küldött ide benneteket Mr.Black? Nem hiszem. Na had halljam. - Kiváncsisodott. Elmondtam neki mindent. - Áhh értem. Szoval David Ross beszolt nektek igaz? Te pedig Emma vissza szoltál neki. Értem. És sztem igazad van ne hagyd magad. - Mondta biztatóan ami meglepett. - Én nem adok nektek semmiféle figyelmeztetést. Most pedig menjetek vissza orára. Sziasztok. - Köszönt el tőlünk. - Viszlát. - Kiléptünk a teremből. - Öcsém! Ez az igazgató a legjobb amit valaha láttam. - Mondta Cam. - Igen. Mr.Morton a legjobb fej igazgato a világon. - Mondtam én is egyetértően. Vissza érve orára leültünk. Egy cetli repült hozzám.

David: Milyen volt az uj srác? Jol nyomja? Én többet tudnék adni hercegnő!

Én: Te adjál csak Racnek seggfej!

David: Nekem te kellesz hercegnő! Rach csak egy kaland volt. De nekem te kellesz.

Én: Álmodozhatsz Ross.

David: Egyszer ugy is az enyém leszel ha kell a folyoson foglak megerőszakolni hercegnő.

Nem dobtam vissza a cetlit. Megtartottam. A folyoson meg mutattam Camnek. Bár ne tettem volna. Mikor elolvasta idegesen oda ment Davidhez és számon kérte. Sztem az egész folyoso hallotta. - Mi a faszom ez David? Hm? Válaszolj faszkalap! - Kiáltott rá Cam. - Az hogy Emma az enyém lesz kis pöcs! - Vágott vissza David. És mielött elfajult volna a dolog közéjük álltam. Kár volt. Az ütés amit Cam kapott volna engem talált el. Az orrom vérezni kezdett. - Uristen Emma sajnálom. - Sajnálkozott David. Ekkor felpattantam és behuztam neki egyet. Mindenki szája tátva maradt. - Ezt kapja az aki kikezd Emma Stenfielddel! Mondtam neki és körbe néztem mindenki szája tátva maradt. Jött Mrs.Peterson - Cameron David velem most! - Mutatott a fiukra. - Nem Cam volt én ütöttem le Davidet! - Jelentettem ki. Mrs.Peterson szája is tátva maradt. El vitt minket az igazgatoiba. És behivott egy diákot aki mindent felvett videora. David hiába akart hazudni hogy én kezdtem a video volt a bizonyiték. - David ugye tudod hogy nem szép megütni egy lányt főleg annyira hogy majdnem eltöröd az orrát. - Idegeskedett Mr.Morton. - De Mr.Morton én Cameront akartam megütni nem Emmát! És ha már itt tartunk akkor ő neki miért nem szol??? - Háborodott fel David. - Azért David mert Emma megvédte magát és sztem igen is jol tette! - David erre a mondatra nagyon felháborodott és kirohant az irodábol. - Emma! - Szolalt meg Mr.Morton. - Nem kell félned ezek után Davidet biztos kirugjuk. És nem tud többet zaklatni. De a videon volt szo egy cetliről meg nézhetném? - Kérdezte és nyujtotta a kezét. Nyujtottam neki a cetlit amit el is olvasott. - Szted hogy értette azt hogy megerőszakol? - Nyeltem eg nagyot és tudtam hogy el kellene mondanom a multkori folyosos dolgot. - Hát az ugy volt hogy multkor a folyoson mentünk a Collal és David a semmiből letámadott neki szoritott a szekrénynek Col pedig elrohant azt hittem sorsomra hagyott.. és David akkor is meg akart erőszakolni mert a folyoso teljesen kihalt volt és azt mondta hogy az övé leszek és készúlt a felsőmet levenni mikor Cam behuzott neki és meg mentett. Ennyi volt. - Éreztem ahogy az emlék hatására egy könnyem kiesett a szememből. - Rendben van Emma meg nézzük a kamera felvételt és ha meg lesz a bizonyiték akkor ténylegesen ki fogjuk rugni Davidet. - Mondta megnyugtato hangon. Aztán kiküldött. Cam kint várt és azonnal megölelt. - Em azt hittem bajod lesz! - Aggodott ertem hallottam a hangján. - Ha miattam valami bajod esik nem is tudom mi lett volna velem! - Suttogta a fülembe. És ugy éreztem hogy kezdek egyre közelebb kerülni hozzá.

Haza érve Jack idegesen várt minket. - Megjöttünk! - Kiabáltam neki a konyhába. - Emma gyere ide légyszives a konyhába. - Jack ideges hangját hallva tuti valahonnan meg tudta mi volt a suliba. - Mondjad bátyjus mi a baj? - Kérdeztem. Láttam rajta hogy valami nem okés. - Emma jol vagy. Uristen nem fáj semmid? - Sorozott a kérdéseivel. - Láttam hogy David leütött. Uramisten ugye nem tört el? - Nézegette az orrom. - Jack! Jol vagyok ynugi! Nem fáj. De vissza adtam neki! - Büszkélkedtem. - Láttam hugi. Látszik az én hugom vagy. Nem hagyod magad. - Büszke volt rám láttam. - Em nekem el kell mennem most hivott anya hogy gáz van. - Jött be Col a szomoru hirrel. Bolintottam. Ekkor Jack hirtelen felpattant - Várj Col jövök én is ugy is arra fele van dolgom. - Uh itt van valami a levegőbe. Elmentek Cammel kettesben maradtunk. Bekapcsolta a tv-t a nappaliba hallottam ahogy sikit mint rgy kislány. - Mi történt?? - Szaladtam ki a nappaliba. - A kedvenc filmem megy a  Péntek 13..ugye nézzük Em? - Elővette a kutya pofit. - Persze hogy nézzük Cam csak hozok kaját. - Vissza ballagtam a konyhába valami kajáért. Vittem ki egy rakat kaját. Esküszöm mintha apokalipszisre készültünk volna annyi kaja volt az asztalon. Elkezdtük a filmet nézni Cam mellet ültem a kanapén. Egy ijesztő résznél hozzá bujtam. Ő pedig megölelt. Felnéztem rá és a szeme sarkábol rám nézett és mosolygott.

Komolyan mondom kezdem ugy érezni hogy kezdek beleszeretni Cambe..

Szerelem a semmibőlWhere stories live. Discover now