Knus

476 34 14
                                    

Ready for some fluff?

~~~~~~~~

Ik zit op bed. Starend naar het kaartje van meneer Hamano zucht ik diep. De deur gaat open en Jimin komt binnen lopen "Hey Koala" hij heeft 2 glazen wijn in zijn handen en duwt met zijn kont de deur dicht.

Ik kijk op en leg het kaartje weg op mijn nachtkastje. Jimin loopt naar het bed toe en zet de 2 glazen wijn neer op de plank achter ons bed. Hij ploft naast me neer en rolt naar me toe "Wat was je aan het doen?" 

Jimin's hoofd ligt op mijn schoot, zijn grote lieve ogen kijken me nieuwsgierig aan "Niks" zeg ik en hij grijpt meteen mijn middel. "Liegbeest" hij zit meteen recht op zijn knieën en duwt me naar beneden.

Nu lig ik onder hem en zijn handen zijn bliksemsnel onder mijn shirt gekomen "Waar keek je naar?" fluistert hij en zijn handen kietelen me zacht "Kappen anders zeg ik het niet" giechel ik.

Jimin weet heel goed dat ik niet tegen kietelen kan maar toch doet hij het soms als hij iets van me wilt. Haal haalt zijn handen onder mijn shirt vandaan en legt er een op mijn bovenbeen. 

"Het kaartje van meneer Hamano, van vorige week in het restaurant" zeg ik als ik mezelf omhoog duw en Jimin ziet het kaartje op mijn nachtkastje liggen. "En?" vraagt hij, zijn ogen glinsteren. 

"Ik wil het denk ik proberen... maar ik wil het ook aan Taehyung gaan vragen" Jimin fronst "Waarom dat?" "Hij is de enige die op Nayun kan passen, meer mensen vertrouw ik nog niet om haar heen" leg ik uit en Jimin knikt begrijpelijk. 

"Maar we moeten die auditie nog doen, misschien vindt hij ons toch niks en gaan we weer verder met ons leven" zegt Jimin met een sippe toon in zijn stem, hij wil het wel heel graag. Ik haal een hand door zijn haar "Het komt goed".

Hij duwt zijn hoofd wat meer tegen mijn hand en sluit zijn ogen even, als een soort kat. Jimin opent zijn ogen en leunt over me heen om het kaartje te pakken "Zullen we hem dan bellen?".

Ik kijk naar het kaartje en "Ja, we gaan het proberen" zeg ik en Jimin lacht. Hij pakt zijn mobiel en een glas wijn om die aan me door te geven "Ik neem het woord wel". 

Jimin tikt het nummer in zijn mobiel en zet het op de luidspreker zodat ik mee kan luisteren. Ik neem een slokje van mijn wijn en ga wat meer voor hem zitten, we zitten nu tegenover elkaar in kleermakerszit. 

Al snel neemt meneer Hamano op en Jimin en hij beginnen vrolijk te praten. "Dus jullie willen het proberen?" vraagt Hamano enthousiast na een tijdje. "Ja heel graag!" zegt Jimin en kijkt naar mij met een grote lach op zijn gezicht.

"Hebben jullie plek om te oefenen? Ik kan voor jullie een zaal vrijmaken waar jullie kunnen oefenen voor jullie auditie als het nodig is" zegt Hamano en Jimin en ik kijken elkaar met grote ogen aan.

"Heel graag meneer!" zegt Jimin blij en de man aan de overkant van de lijn lacht "Fijn om te horen dat jullie zo enthousiast zijn. Jullie krijgen een maand om te oefenen voor de auditie, jullie moeten zelf een dans verzinnen op een nummer die ik geef. Ik stuur alle informatie door als ik een email van een van jullie mag" 

Jimin geeft zijn email en we hangen op als alles geregeld is. Ik zet mijn wijnglas neer na nog een slok en Jimin gooit zijn mobiel naast zich, als ik recht zit val hij me aan met een knuffel.

Ik word naar achter gegooid door zijn gewicht en we beginnen uit het niets te lachen. Jimin houdt me stevig in zijn armen en drukt zijn lippen in mijn nek. 

Ik begin te blozen en hij laat na even los. Hij kijkt me aan als hij zich omhoog duwt en rolt door op zijn rug, ik word meegesleurd en kom op zijn borst terecht. 

Mijn hoofd ligt op de plek van zijn hart en ik hoor het snel bonken tegen zijn borstkas aan. "Jimin" zeg ik verbaast en kijk omhoog, hij kijkt ook op en leg mijn hand op de plek waar mijn hoofd net lag "Je hart gaat tekeer man".

Zijn hand gaat door mijn haar en Jimin haalt zijn schouders op "Door wie denk je dat het komt?". Op dat moment dat hij het zegt brengt hij mijn hoofd dichterbij die van hem en druk ik mijn lippen op die van hem zonder aarzelen. 

The Silent One --BTS Jimin--Where stories live. Discover now