My story

1.3K 77 4
                                    

Ik schraap mijn keel en kijk naar de foto die tussen ons in ligt. Ik vertel over mijn moeder met de auto ongeluk vlak voor de eerste dag van de middelbare. 'De zaak loopt nog steeds omdat de politie denkt dat de man die haar aanreed het niet per ongeluk heeft gedaan maar met opzet' vertel ik verder en kijk Jimin aan die droevig naar de foto kijkt en dan naar mij 'Eva... m-maar je vader dan?' Ik krab achter mijn hoofd 'Die is nu helemaal de weg kwijt' Jimin fronst.

'Mijn vader was zo van slag door de rechtzaak, mama die dood was en ik ging voor een groot deel van het jaar uit huis dat hij is gaan drinken om rustiger te worden. Maar telkens als het vakantie is en ik ben thuis is hij, of aan het werk of ligt hij nog dronken op de bank van de nacht ervoor' mijn stem begint te kraken door de tranen die nog steeds in mijn ogen zitten en ik veeg ze weg met de mouw van mijn trui. 'Hij slaat me dan soms, hij wil dat ik mijn best doe op school maar de cijfers die ik haal vind hij niet goed genoeg. Ook van hem heb ik soms blauwe plekken op mijn armen, niet alleen van jullie' vertel ik verder en hou het dan niet meer. Ik heb nu zo'n beetje alles verteld. Ik sla mijn handen voor mijn gezicht terwijl ik huil en voel opeens een hand op mijn knie. Ik krijg een golf van kippenvel over me heen en kijk op.

/ Jimin POV /
Ik leg zonder dat ik het doorheb mijn hand op haar been. Ik kan mezelf niet geloven, ze had het al zo zwaar en ik maakte het alleen nog maar erger. 'Eva, waarom vertelde je dit nooit tegen iemand anders?' Zeg ik en schraap mijn keel 'Maar het spijt me zo' ik kijk haar aan en merk dat ze ook al naar mij keek 'Het is je vergeven' zegt ze heel zacht en ik ga recht zitten 'Echt?!' Ze knikt voorzichtig en veegt weer met haar trui onder haar ogen.

Ik wil haar nu zo graag een knuffel geven maar weet dat het natuurlijk niet kan. Ze gaat me nog niet echt accepteren, ik blijf degene die haar heeft gepest. Ze snift en er komt een kleine glimlach op haar gezicht 'Je bent een heel ander mens dan ik dacht. Je bent eigenlijk heel aardig in plaats van die pestkop die geen broodjes kaas lust' zegt ze en ik lach 'Bedankt'. Ze staat op en pakt haar foto die ze op haar nachtkastje legt zodat je hem kan zien 'Zal ik gaan koken?' Ik knik en volg haar de kamer uit.

/ Eva POV /
Ik roer in de pasta die staat te koken en zet het gas iets zachter onder de pan waar het vlees en groente in ligt te pruttelen. 'Lukt het?' Hoor ik achter me en kijk om, Jimin leunt met zijn heup tegen het aanrecht en kijkt langs me naar het eten 'Ja hoor, wil je proeven? Het is bijna klaar' ik pak een lepel als hij knikt en ik schep een beetje uit de pan.

Ik hou de kant waar je de lepel vast houd zijn kant op zodat hij het kan aanpakken maar hij kijkt me aan waardoor het even stil valt 'Pak hem dan' zeg ik lachend 'Dat kan ook' hij pakt hem aan en stopt de helft van de hap op de lepel in zijn mond 'Hmmm lekker' zegt hij met een lach 'Waarom neem je niet de hele lepel?' Vraag ik en hij kijkt me vragend aan 'Jij wil toch ook proeven?' Ik knik dan en hij lacht 'Hier, open je mond' ik kijk hem verbaast aan en doe dan mijn mond open. Ik hap de rest van wat er op de lepel lag en geniet van de smaken die in mijn mond zich verspreiden. 'Lekker he?' Zeg hij en ik knik 'Dat heb ik lekker gemaakt' 'Dan ga ik de tafel dekken'.

Hij doet een la open en pakt het bestek voor ons twee en ik stop de pasta bij het vlees en groente voordat ik de pan meeneem naar de tafel. We hebben verder nog een leuke avond, ik heb nog nooit een vriend of vriendin gehad. Ja, eentje waar ik soms in de pauzes mee op een bankje zat op de basisschool maar verder niet.

Ik ben er achter gekomen dat hij ook van muziek houd net zoals ik. 'Ik hou ook van dansen en zingen maar ik weet niet echt of ik goed ben' zegt Jimin 'Oooh wil je wat laten zien?' Ik zie dat hij een beetje blosjes krijgt en ik lach 'Nee... nee ik ben denk ik niet zo goed' mompelt hij en ik geef hem een duwtje.

We zijn best close geworden vandaag.

The Silent One --BTS Jimin--Where stories live. Discover now