Το πάρτυ

7.3K 509 4
                                    

  Πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα από το σκηνικό στο διάδρομο....
Ωωωω ναι και όμως  ζω ακόμα μετά απο εκεινο το χαστούκι..Για την ακρίβεια απλά γύρισε και έφυγε από δίπλα μου χωρίς να πει κουβέντα..Γύρισε κ μου έριξε μια θανατηφόρα μάτια  συνοδευομενη απο ενα σατανικο χαμογελο πριν εξαφανιστεί στο διάδρομο Και τα αδέρφια του φυσικά τον ακολούθησαν σαν πίστα σκυλάκια δίχως να πούνε κουβέντα....Εκτός από έναν... εκείνον τον περίεργο τύπο με τα σκούρα μπλε μάτια..του είπε κάτι στο αυτί πριν πάρει εκείνο το χαμόγελο..Ίσως του είπε κανένα τρόπο να με δολοφονήσει δε ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει..

Ο τύπος ήταν αγενεστατος!!

"" πάρα την εξωτερική του εμφανίση που μοιάζει σαν Έλληνα Θεό... Αααχχ. .. ""

Ωωωω σκάσε ηλίθια φωνή!!

Δε καταλαβα καλά..Ποιος νομίζει ότι είναι? έρχεται πρώτη μέρα στο σχολείο μου!ΜΟΥ.. και με απειλεί? νομίζει θα φοβηθώ ?
Τέλος πάντων σχεδόν μια βδομάδα τώρα δεν του δίνω σημασία ούτε εκείνος σε μένα φυσικά..ευτυχώς δεν τον έχω στην τάξη μου κανέναν από αυτούς για την ακρίβεια οπότε είναι αρκετά καλά..στο διάλλειμα δεν τους βλέπω μιας και προτιμάνε να κάθονται στο πίσω μέρος του σχολείου μαζί με τα υπόλοιπα "Καλά "
παιδιά και τις κοπέλες που ...καταλάβατε είναι τα σκυλάκια τους ...  κάτι έχουν πάθει όλες δεν γίνεται να σου αρέσει κάποιος με τέτοια συμπεριφορά, Ντάξει όμορφοι είναι όλοι τους αλλά από χαρακτηρααααα.... 

Ξυπνάω ακόμα μια μέρα από τις φωνες της μητέρας μου ότι θα αργήσω... πφφφ σηκώνομαι πηγαίνω στο μπάνιο,  κάνω τα δόντια μου χτενιζω τη ζούγκλα στο κεφάλι μου με τα χίλια ζόρια και πάω κάτω για  πρωινό... καθώς κατεβαίνω την σκάλα βλέπω μπροστά μου 2 βαλίτσες..τις προσπερναω και πάω στη κουζίνα έτοιμη να ρωτήσω τι είναι αυτές όταν βλέπω τη μαμά μου να μιλάει στο τηλέφωνο..

Μαμα:" Ναι ρε Κατερίνα Παίρνω το πρώτο και έρχομαι σου λέω "
Κατερίνα είναι η θεία της μητέρας μου που φυσικά δεν την αποκαλεί θεία αφού οταν ειχανε μάθει όλοι την εγκυμοσύνη της την έδιωξαν...κλείνει το τηλέφωνο και γυρνάει σε μένα..

Μαμα: "Καλή μέρα κοριτσάκι μου .. έγινε κάτι στη Θεσσαλονίκη και πρέπει να φύγω .. Η .. Η γιαγιά σου είναι στο νοσοκομείο και ζήτησε να με δει.."

Την κοιτάω σοκαρισμένη καθώς όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαμε ακούσει κανένα νέο από αυτούς και απόρω πως γίνεται η μητέρα μου να πηγαίνει ενώ όλοι τους την ειχανε πεταξει στο δρόμο ...

Shadows  : The Beginning Where stories live. Discover now