Τα καινούρια αδέρφια

8.8K 540 38
                                    

  "Ζήσε την ζωή στα άκρα δεν λένε;"

Έφυγα από το σπίτι , έβαλα τα ακουστικά μου να ακούσω την αγαπημένη μου μουσική κ ξεκίνησα για το σχολείο.
Σίγουρη πως στη πόρτα θα με περιμένουν τα κορίτσια όπως κάθε πρωί.. χάθηκα στα σκέψεις μου ...

Επιασα τον εαυτό μου να αισθάνεται περίεργα σήμερα. Ένα συναίσθημα πρωτόγνωρο για εμένα. Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω κάτι ανάμεσα σε  χαρά με λύπη μαζί ... Μια σκοτεινή πτυχή , του καλά κρυμμένου μου εαυτού που πάντα προσπαθώ να κρατήσω στην αφάνεια. Κάθε φορά αισθάνομαι την ίδια αίσθηση. Μια περίεργη κενή κατάσταση που αδυνατώ να εξηγήσω.  Σήμερα όμως μοιάζει διαφορετική. Είναι συνδεδεμένη με ένα μεγάλο βάρος Το οποίο ακουμπάει πάνω στο στήθος μου φλερτάροντας μαζί του.

Άφησα ελεύθερο το πνεύμα μου και ξεκίνησα να παρατηρώ τα κτήρια και τους ανθρώπους. Πόσο απρόσωπα μοιάζουν όλα αν δεν τα ζεις...Πέρασα μέσα από το καταπράσινο πάρκο και   εφτασα στο σχολείο. Όπως το φαντάστηκα τα κορίτσια ήταν εκεί και χάσανε την πρώτη ώρα για να με περιμένουν...

βγάζω τα ακουστικά μου κ τις χαιρετώ

"Καλή μέρα  " Λέω και γελάνε

" Παλι αργησες ...με βάση την ημέρα σίγουρα θα χάναμε  την πρωτη ώρα αλλά εσυ έτσι όπως πας θα χάσουμε κ τη δεύτερη.. " Είπε η Δανάη και η Ιόλη κούνησε το κεφάλι της.

"Τι να κανω ρε κοριτσια; Σημερα δεν έχω  όρεξη καθόλου... Μήπως να χάναμε όλη μέρα; "

" Είσαι τρελή; έχουμε διαγώνισμα ιστορίας σήμερα! " αποκρίνεται η Ιόλη και η Δανάη την κοιτάζει εξτασιασμενη

"Αλήθεια;  μήπως να την χάσουμε τελικά τη μέρα;" Ρωτάει και γυρίζει το βλέμμα της σε μένα

" Σιγά ρε συ Ιόλη πως κάνεις έτσι; είπαμε να διαβάσεις αλλά νταξ κουλαρε λιγάκι.! κι εσύ ρε Δανάη μην τη τσιτωνεις αφού τη βλέπεις! "

" Έχε χάρη που από έγκυρες πάντα πηγές,  έμαθα πως σήμερα στο σχολείο έρχονται καινούρια παιδιά αλλιώς.... σιγά μην καθόμουν να γράψω ιστορία... Επίσης έμαθα ότι είναι όλοι ένας κ ένας... Λετε επιτέλους να αποκτήσει ενδιαφέρον αυτό το μέρος;" Η Δανάη χαζογελαει. Κάθε φορά που έρχεται κάποιος καινούριος τρέφει την ελπίδα πως θα είναι διαφορετικός. Στην τελική όλοι είναι ίδιοι...

"Εσένα δηλαδή το μόνο πράγμα που σου προξενεί ενδιαφέρον είναι τα αγόρια ρε Δανάη ; Έλεος δηλαδή.. " Σχολιάζει η Ιόλη

Shadows  : The Beginning Where stories live. Discover now