Kapitola bezejména

1.2K 51 66
                                    

Fíha. Po skoro půl roce jsem se odhodlala napsat tuhle kapitolu. Chci tu trochu rozebrat děj i to, co bude následovat po druhém dílu.

Ale ještě před tím, mám tu pár otázek, na které bych ráda znala odpověď. Takže kdybyste si prosím dali tu chvilku, než budete pokračovat a odpověděli, byla bych vám vděčná.

1. Jaký máte názor na dějové zvraty?

2. Názor na milostný vztah mezi bratrancem a sestřenicí?

3. Stáli byste o LGBT postavu v Nejsem Malfoy II.? S jednou počítám určitě, s druhou nevím.

4. Máte radši happyendy nebo sadendy?

5. Byli jste spokojeni s koncem této knihy?

Tak to byly otázky. Teď k tomu hlavnímu.

Rozhodla jsem se udělat z Nejsem Malfoy triologii. Protože jsem dopsala děj druhého dílu, jehož konec bude dost otevřený a přijde mi správné sepsat i třetí díl, který nebude s obrovskou zápletkou jako klasická kniha, ale už jen rozepsaný epilog, kde se postupně objeví všichni hlavní hrdinové.

Také jsem vytvořila nové covery. Líbí se vám?

Jinak jsem hodně přemýšlela nad rodinou Malfoyových. Jestli bylo vlastně potřeba vymyslet přes polovinu rodu, ono to možná bylo i víc, než polovina. Líbilo se vám, že v příběhu nebyl jen Lucius a Abraxas Malfoyovi, když pominu Gemini, kteří jsou vlastně v originálu od J. K. Rowling, ale že kouzelníků z rodu Malfoyů bylo mnohem víc? Bylo to pro vás zajímavější?

Dost přemýšlím třeba nad tím, jestli bylo správné zabít Markuse Malfoye. Nebyl sice v příběhu tak dlouho, ale jeho smrt jsem oplakala. Nebo udělat s Gruse, když to tak řeknu, takovýho hajzla, protože tím víc bude pro mě těžší popsat ho ve druhém díle, kde bude patřit mezi hlavní postavy.

Když jsme u toho, jaká z vedlejších postav z Nejsem Malfoy se vám nejvíce líbila nebo vás nejvíc zaujala? Můžete psát, jak z prvního tak druhého dílu.

Mí absolutní favoriti se vám ještě nepředstavili, ale dlouho to už trvat nebude. A z prvního dílu to bude nejspíš Crux Weasley a Dyktis s Ninen, to byli zloduši do morku kosti, kteří nikdy neukazovali své pravé emoce. Rozhodně by to byli dobří herci.

Jak jste si mohli všimnout, příběh je v korekci, protože měním jednak styl psaní, tak ty nesrovnalosti a chyby. Není to nic, co by změnilo děj, jen to přepisuju do čitelnější a mnou přijatelnější podoby.

A poslední věc. Jak vidíte příběh vy? Skoro půl roku po jeho dopsání. Změnil se váš názor na něco s začátkem druhého dílu nebo ne?

S přáním dobrého dne. Majda

Nejsem Malfoy I. ✔️ | PRVNÍ DÍL SÉRIE | HARRY POTTER FANFICTIONKde žijí příběhy. Začni objevovat