?YOKSUN?

1K 423 451
                                    

Gözlerimin feri sönmüş sen benden gittin gideli . Günaydın mesajları yok .

Ya'da gecenin 3 de kalkıp özledim diyecek biri yok artık. Kokun saçların birde o beni benden alan dünyam olan gözlerin yok, ben yok oluyorum.

Gömülüyorum yokluğuna geceler boyu karalıyorum yokluğunu boş günahsız kağıtlara . Senin günahların oluyor bütün yazdıklarım kağıt kirleniyor kalem tükeniyor ama bendeki sen tükenmek bilmiyor .

Yoksun , ruhumu canımı kalbimi sana olan o tertemiz sevgimi bir hiç uğruna kirlettin

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yoksun , ruhumu canımı kalbimi sana olan o tertemiz sevgimi bir hiç uğruna kirlettin . Bilirsin yürek sızım sen bende heves değil aldığım nefestin. Benim rengarenk veren çiçeklerim yok sen yoksun soluyorum ölüyorum gören yok .

Umutlarımı hayallerimi çaldığından beri hiç bir hırsıza kızamaz oldum onlar sadece sana aid değeri üç beş kuruş eden eşyaları çalar ya sen paha biçilemez duygularımı hayallerimi en önemliside umutlarımı çaldın.

Yokluğuna alışamadın daraldım çok yıprandım . İçimde bitmeyen bir umut var , dönersin umuduyla beklemek benim en acı umududur . Kabuslarım çekilmez bir hal aldı .

İsmini sayıklayarak uykumdan fırladıgım kaçıncı gecem oldu sayısını unuttum . Yanımdaki yerin boş her uyanışımda rüya olmasını istediğin yoklugun gerçeğiyle yüzleşmekten yoruldum .

Yatağımdaki yerini her defasında ellerimle yokladıgım ve sonra hayal kırıklığına uğradığım kaçıncı sensizlik.

Yoksun diye yok olduğum kaçıncı gecem . Gel sevdiğim yokluguna alışmak ölüme alışmak gibi .

23 Nisan 2018

Not: Bir aşkın hüsranla kaleme alınışı dır .
Medya : Oğuzhan koç /küsme aşka

Mehmet Başaran

RUHUMUN ACILARI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin