?YAĞMUR ✒

3.8K 817 1.6K
                                    

Bir yağmur tanesi düşer kalbime. Hayallerim umutlarım bütün benliğim onun
üzerine yoğunlaşır. Sessizliğe bürünür öylece içimde bütün acıların verdiği tesirle.

Karanlık bir gecenin sabahını bekler gibi beklerim . Uzun gelir sensiz geceler ruhuma acı verselerde.

Saçlarına ruhumu bağladığım kadın, sen benim doğmayan güneşim olsan dahi günlerce ,haftalarca ,aylarca, hatta yıllarca bekledigim umudum güneşim olmaktan bir sanye bilen uzak kalmayacaksın.

Yok olacağım bir sevdanın peşine düştüm biliyorum. Mabedinin kapıları kapalı ben ise mabedin önünde diz çökmüş bir derviş edasıyla beklerim seni .

Çok şeymi istiyorum.. bilmem bir tek saçının teline romanlar yazdığım kız ben senden vaz geçemiyorum. Gönül bağımın solduğundan haberdarmısın.?

Tenime gizlenmiş ruhumun acılarının farkındamısın.? Çabalama beni mutlu etmeye ruhumda gizli yaranın çaresi sensin farklı seviçler yalan geliyor kalbimin saraylarına . Yanlızlık hüküm sürüyor yurdumda bütün coğrafyam sensizlik kokuyor.

Tarifi bulumayacak izdırap gülleri yetişiyor gül bahçelerimde. Gecenin dipsiz kuyularında dilimde iki hece , ...... çözemedigim bir bilmece .

Ahirete dahil dualarım sana . Kavuşmak ümidiyle. Bu nasıl bir sevda ki ruhuma canıma yüreğime dilime her zerreme zuhur etmiş .

Nasıl bir aşkı muamma beni benden etmiş .

Gözlerin yüzün kaşın dudakların birde başından aşağıya süzülen dünyadaki cennetim olan saçların her bir teline milyonlarca şiir yazdığım ve her defasında olmadı dediğim bendeki sene hayatım boyunca duacıyım.

İyi ki seninle aynı havayı soluyor aynı gök yüzü altında yaşıyorum sen başka diyarlarda ben ben başka bekleyişlerde olsam dahi aynı toprağa basıyoruz

Yarabbim şükür.

07 Nisan 2018

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

07 Nisan 2018

Not .Hayatımdan alıntı
Yaşanmış bir aşkın hüsranla kaleme alınışıdır...

Medya Erdal Toprak

Mehmet Başaran

RUHUMUN ACILARI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin